Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 539
- chevron_right
Opā, ales gutt vecīt!
aupinsh rakstīja:Opā, ales gutt vecīt!
Laternu stundaa...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Vizuālajā jā, bet komforta ziņa jūtos tā ka brauktu ar žiguli Būs jameklē 205/45 riepas!
njā, ellīgi glīts tagad aparāts izskatās
fantastiska kombinācija!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
spid jau OK, tik kantes gan vareja uztaisit lai nebutu tas shvikas
p.s. Koroziju no plauktiem ari slipe araa?
Disku pulesana
Nebija vairs laika chakareeties jo riit no riita auto dodas celjojumaa Tos koleegjis savam e30 uzfrishinaaja
Zilajam kabriitim
Zilajam kabriitim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Klientiem diskus nepuleejam ne par kaadu nauduimage rakstīja:spid jau OK, tik kantes gan vareja uztaisit lai nebutu tas shvikas
Tikai prieksh seviim
Tas bija domats lai lieki kads neraksta PM
Zinu gan cabri, gan sos diskus. Bet IMO, stavosus pulet ar filca ripu ir psc chakars Vislabak patik seja pec taa procesa.
Zinu gan cabri, gan sos diskus. Bet IMO, stavosus pulet ar filca ripu ir psc chakars Vislabak patik seja pec taa procesa.
Disku pulesana
Par PM taisniiba Draugos jau zb atbildeet uz veestuleem
Shitie jau bij tik bik jaatsvaidzina, vot kad saveejos taisiiju ,tad gan nochakareejos ne pajokam
Mees puleejam ar melno vilnas ripu
Shitie jau bij tik bik jaatsvaidzina, vot kad saveejos taisiiju ,tad gan nochakareejos ne pajokam
Mees puleejam ar melno vilnas ripu
Nelietoju tadas un nezinu kas tas ir
Bet man principa tas jautajums nav aktuals, apmierina tie 12 varianti kurus es izmantoju
Bet man principa tas jautajums nav aktuals, apmierina tie 12 varianti kurus es izmantoju
Disku pulesana
Uz naakamo sezonu doshu tev savus diskus sapuleet
Katram jaadara savs darbinjsh
Katram jaadara savs darbinjsh
mūsu "lielais" buss nebiju domājis,ka var tik daudz sabāzt viņā
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …