Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- …
- 539
- chevron_right

Paradiju vakar sedanam ziemu! 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36

Sidnas rakstīja:Paradiju vakar sedanam ziemu!
ozh peec xenona

Savadak nevarmrkashell rakstīja:Sidnas rakstīja:Paradiju vakar sedanam ziemu!
ozh peec xenona

Instagram - Sandis_e36

Sidnas rakstīja:Savadak nevarmrkashell rakstīja:Sidnas rakstīja:Paradiju vakar sedanam ziemu!
ozh peec xenonapatiik man tie zilgan-baltie ugunji.
![]()
izskataas jau ok

Baby on board
)

BMW_The Ultimate Repair Bill

Paldies nee...tikko vienu adevu )
BMW_The Ultimate Repair Bill

Vēl vakardien Holandē! Redzēti brīvi pavizinamie spa ielu pāris gabali, + vairāki TESLA sporta taksīši, kuru vērtība ap 100k un vēl kāds mesliņš BMW i3.

Jāizbrauc ar tādu pirms ko vairāk teikt... 
Londonā padzīvojot 4 mēnešus arī visādi brīnumi redzēti.

Londonā padzīvojot 4 mēnešus arī visādi brīnumi redzēti.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Kāda iespēja, ka Tu tur esi bijis? 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

kristaps90 rakstīja:Kura gada tev tas e36 ir ar tādu rādījumu, kāds 2007. nekas personīgs, vnk nevarēju noturēties un neiepostēt.Pērkons rakstīja:marens rakstīja:![]()
P.S. Šie snēpi ar skaisto ciparu kombinācija uz odometra vienmēr izraisa smaidu sejā gan 200štukas gan 300štukas!![]()
Bērziņ Jāņa auto pirms pāris gadiem.
Cik pats pa gadu km nobrauc? pēc tava teiktā pie 40k sanāk. Nu es gan nē, man pa gadu kādi 15k max, un pēc csdd skatoties, katru gadu tik pa padsmit k auguši.
Mans 96. gada. Protams, pasarg Dievs, nesaku, ka tas ir orģinālais nobraukums, bet nu nedomāju kā te viens teica, ka visām 15+ gadus vecām mašīnām ir 700k nobraukums, tas jau gan ir pārspīlēti.

White
Instagram INDIGAIS

Šāds būs narkomāna tvēriens, kad vajag kārtaejo devu... galvenais ka viduskonsolē mētājās 10x dārgāks telefons, ko steigā nepaņēma.

Mļec, tev laikam nav īsti saprašanas par elektromotoriem un to fiziku...marux rakstīja: Nm bez zs noko daudz nedot (izņemot izjūtas), dīzeļauto pierādījums (ja salīdzina kaut vai to pažu e36 dizeļ un benzīn motorus)... Iz dzīves ar piemērs, paziņam rAudi 1.9 nedaudz sapūsts dīzelis, sēžot iekšā nu tādi stūmieni, ieminot grīdā, liekas, itkā ietu labāk par manu 325... bet vienā festā samērot, ne reizi no 10 sek izbraukt nevarēja...

Ble, 9 gadus nomācījies ap šo lietu... Vislabāk elektropiedziņai atbilst (bez mega sarežģītiem invertoriem) virknes ierosmes līdzstrāvas dzinējs (tādi vecajos tramvajos un troļukos stāv). Nm un Zs grafiks tiem principa izskatās līdzīgs šim. Ieviešot sarežģītus invertorus, līdzīgu līkni var dabūt jau praktiski jebkuram elektromotoram, bet tam vienalga būs redzamie ierobežojumi... Nekādi Zs no 0 apgriezieniem maxsimāli nevar būt, nevajag stāstīt pasakas. Arī pie lielākiem ātrumiem tur viss izbeidzas, jo var paskatīties kā Teslu (kas itkā sākumā no starta izlec) vēlāk M3 apiet viegli...
Teslas grafiki (10:44) ->
Nekas tur ūber kruts nav, ko modernie dīzelīši ar mazām ātri iegriežamām turbinām nevarētu sasniegt...
P.S. Bet jā, ja man piedāvātu, no Tesla's es neatteiktos!

d[-_-]b

Plosky teksts labs! bet video ņe pa ķemu!!!! lūK ELEKTRO ZVERS (This Electric E36 Makes 850 lb/ft of Torque at the Wheels)

Pacelajam pamati ielieti, laiks atputai :) 

Garage edition! 

Instagram - Sandis_e36

Baigā scheiße. 2014 gadā sāku pa mazam pirkt blīves prieks m62b44. bet šogad tik saņēmos sākt kraut motoru kopā. Galvas blīves biju nopircis ERLING. Tā nu vakar naktī sāku kraut galvas virsū, uzliku 1-4 cilindra galvu, viis ok, es happy. Tad pakoju ortu vaļā un esu šokā, iekšā iepakota GOETZE blīve
Kādam vēl ir tā gadijies???

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- …