Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- …
- 539
- chevron_right

No sākuma jānopērk oem pakaļējie lukturi, lai nav kauns atrādīt. Savādāk mani bez sāls šeit apēdīsOHO rakstīja:Uztaisi topicu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Uz sniega? Bullshit.soulles rakstīja:seeingman
Liels + abs tāpat vien netika izdomāts![]()
P.S ja 10 metrus slīdi´un redzi ka būs auzas butu ielauzis atpaklgaitā un viss būtu gutt tas gan bremzee ātrak kā jebkurš abs utt

Pēc swapa nebiju miglas pieslēdzis,jo tur gateris ar vadiem,šodien beidzot to izdariju ;D

kurš te vispār par krutumu runā ?skrv rakstīja:viņš ir tumši zilsEglitis rakstīja:tu gribi teikt, ka braucot zaļā uniitii juuties labaak kaa melnaa 32tajaa ?skrv rakstīja:
ķipa e34 ahuuna tačka?un es kruts nejūtos vispār

Ritvar

Sorry bros, akls.
Pēdējais labojis Reinis159 - 11 Feb 2015, 09:31, kopā labots 1 reizi.
BMW - Best Motorsport Weapon

kapec likt vienu un to pasu bildi katru dienu ???Reinis159 rakstīja:Winter day...
sent from my nokia 5110

Izskatās pēc sūdaElvijsR rakstīja:![]()

Viens ritenis pīpē, otrs jau atmetis.

Tapec ,ka laikam, kadreiz medzam kludities.soulles rakstīja:kapec likt vienu un to pasu bildi katru dienu ???Reinis159 rakstīja:Winter day...
sent from my nokia 5110![]()

BMW - Best Motorsport Weapon
MalacisBalcers rakstīja:Izskatās pēc sūdaElvijsR rakstīja:![]()

sūds...

Dāvana žurkulēnam, "m52tub28" šodien tieši divi gadi, kā viņš ir manās rokā.

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

pats tā nepildos, bet nesaprotu tos pseidohipsterus, kam tas liekas smieklīgi, pat tik, lai to nofočētu un liktu internetā :tvnet_reportieris: kas tur tāds? kamēr griezīsi savu karieti apkārt, lai piebrauktu no pareizās puses viens lohs jau piebrauks priekšā. 

Man gan liekas, ka tas liksies smieklīgi JEBKURAM normālam cilvēkam, kad tāda autiņa saimnieks nevīžo normāli piebraukšanas trajektoriju pārdomāt (jautājums, kā tādi pa koplietošanas ceļu brauc...)
d[-_-]b

jebkurš normālais cilvēk, atbildi tad kapēc uzpildes šļaukas ir izvelkamas? ja nu kāds noparko ar pareizi pusi, bet 1,5m no sūkņa?

Tieši priekš tādiem idiņiem, kas neprot stūrēt un domāt vienlaicīgi un kam patīk paskrāpēt sava autiņa krāsojumu, palauzt uzpildes bākas atveri utt.
P.S. Priekš ne baigi attīstītiem un slinkiem cilvēkiem pasaulē vēl ne to izdomājuši, tas nenozīmē, ka to izmantot ir normāli.
P.S.S. Man jau interesanti paliek, vai bildes autors tiešām redzēja blondīni, vai tomēr reālu vīru, kas vnk kkur baigi steidzās?! Domāju ka tomēr 1. variants :)
P.S. Priekš ne baigi attīstītiem un slinkiem cilvēkiem pasaulē vēl ne to izdomājuši, tas nenozīmē, ka to izmantot ir normāli.
P.S.S. Man jau interesanti paliek, vai bildes autors tiešām redzēja blondīni, vai tomēr reālu vīru, kas vnk kkur baigi steidzās?! Domāju ka tomēr 1. variants :)
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- …