Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- …
- 539
- chevron_right

pavandījos pa Karaostas mežiem.. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Bet esmu kaut kur lasijis ka E36 ir novērojama tāda lieta ka lidojot kapots vaļā 

ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..
konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu 

Spied un bīsties
Drive until you die with your e36

kkk_24 rakstīja:ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu
Man bija haube 110% ciet un braucu naktī pa šoseju pretī vējam (tajā dienā bija vētra) atrums bija virs 140,labi ka grāvi neienesu,jo iedomājies brauc pilnīgā tumsā un pēkšņi bilde pazūd

Pat, ja haube ir ciet tikai par 99%, tā nekad netavērsies pati no sevis pat pie 250km/h...Mlinarts rakstīja:kkk_24 rakstīja:ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu
Man bija haube 110% ciet un braucu naktī pa šoseju pretī vējam (tajā dienā bija vētra) atrums bija virs 140,labi ka grāvi neienesu,jo iedomājies brauc pilnīgā tumsā un pēkšņi bilde pazūd

Tas ka jums škirbas zverigas! Ja viss gerai, ta ar gaisa plusmu tā piepsiežas pie automarux rakstīja:Pat, ja haube ir ciet tikai par 99%, tā nekad netavērsies pati no sevis pat pie 250km/h...Mlinarts rakstīja:kkk_24 rakstīja:ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu

Līdz mēnesim ir tikts! tagad jābrauc atpakaļ :) 

tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...

Priecajies ka tikai lampa jaiznem, citiem vel janonem bampers , lai to nonemtu visa prieksa jaizjauc un tad var lampu iznemt lai spuldziti nomainiituCaK rakstīja:tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma

Labrīt,welcome to the 21st centuryCaK rakstīja:tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...

Par kapotu,nez,es vienreiz biju tikai pievēris un atbraucu Tīnūži-Ogre pa štrāsi lidojot uz kādiem 100kmh,pie mājas stāvot pīpējot pamaniju,ka kaut kas nav...labi ka neatvērās

haubes parasti atveras jo pārkarsē dzinējus un parauj viņu vaļā braucot,lai labāk dzesēmarux rakstīja:Pat, ja haube ir ciet tikai par 99%, tā nekad netavērsies pati no sevis pat pie 250km/h...Mlinarts rakstīja:kkk_24 rakstīja:ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu

WV borai lai svečvadus nomainītu ir jāņem motors laukāDKristaps rakstīja:Priecajies ka tikai lampa jaiznem, citiem vel janonem bampers , lai to nonemtu visa prieksa jaizjauc un tad var lampu iznemt lai spuldziti nomainiituCaK rakstīja:tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...

ir bijuši kadri,kas saka ,lai nomainītu pusasi jāceļ dzinējs laukā,,mazdaiPjērs rakstīja:WV borai lai svečvadus nomainītu ir jāņem motors laukāDKristaps rakstīja:Priecajies ka tikai lampa jaiznem, citiem vel janonem bampers , lai to nonemtu visa prieksa jaizjauc un tad var lampu iznemt lai spuldziti nomainiituCaK rakstīja:tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...

kkk_24 rakstīja:ja steigā loši līdz galam neaiztaisa, tad itsevišķi..konkrētajā gadījumā ~120km/h bija. Katrā ziņā pēc ši gadījuma vienmēr paraustu haubi, kad aiztaisu
Un kapēc pārbauda tikai pēc tam kad kas atgadās? Es vienmēr pārbaudu kapotu kad aizstaisu, vai ir kārtīgi aiztaisīts, kaut gan man nekad nav ielidojis kapots.
Ja nav noslepums kurai masinai ir janonem bampers lai nomainitu spuldzi..?DKristaps rakstīja:Priecajies ka tikai lampa jaiznem, citiem vel janonem bampers , lai to nonemtu visa prieksa jaizjauc un tad var lampu iznemt lai spuldziti nomainiituCaK rakstīja:tas ir psc. Lai nomainītu tuvās gaismas spuldzīti, ir jānoņem lampa. Nu bļin! Labi vēl, ka motors nav jāizņem...

B5 FL Passātam ir jānoņem bampers lai nomainītu hrenona spuldzi. 

Salonu netirgo?
Lai nav offtopic:
ziemas miskastei, kas tikko kļuva par pavasara miskasti skate ar pirmo 8) 8) 8)

Lai nav offtopic:
ziemas miskastei, kas tikko kļuva par pavasara miskasti skate ar pirmo 8) 8) 8)

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452