Dienas Snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 284
- chevron_right
Noteikti gaida 1x , kad izpuļķēs, pēctam tā nebraukās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jau kāds mēnesis, bet kad nākošnedēļ ir doma likt atpakaļ, negribu liekas problēmas ar policiju, kaut gan kādas 3x reizes speciāli mani gaidīja apstājušies un uzreiz aiz manis sāka braukt, bet pārbaudot manu numuru un redzot ka viss ar insurance un road tax ir ok tad aizbrauca tālāk.Rob rakstīja:Ar patvaļīgi noliktu numurzīmi aiz stikla ilgi braukā ?aarchijs rakstīja:
Bija vienā svētdienas rītā pie luksaforiem policijas auto, šim zaļais un aizbrauc. Iedegas man zaļais un sāku es braukt, tad aiz līkuma skatos ka policija apstājusies uz ietves un tikko kā pabraucu garām uzreiz aiz manis sāka braukt, bet nestādināja nost jo viss ir ok, izņemot to numuru
Tad šodien pie veikala arī tas pats, bet nestādināja.
Tūninga kantora Koenig-Specials Porsche 911 Turbo Road RunnerDarks rakstīja:Gati kas tas par aparātu ?
http://www.1000sel.com/index.php/koenig ... oad-runner
Un ir tā vērts mīzt?aarchijs rakstīja:Jau kāds mēnesis, bet kad nākošnedēļ ir doma likt atpakaļ, negribu liekas problēmas ar policiju, kaut gan kādas 3x reizes speciāli mani gaidīja apstājušies un uzreiz aiz manis sāka braukt, bet pārbaudot manu numuru un redzot ka viss ar insurance un road tax ir ok tad aizbrauca tālāk.Rob rakstīja:Ar patvaļīgi noliktu numurzīmi aiz stikla ilgi braukā ?aarchijs rakstīja:
Bija vienā svētdienas rītā pie luksaforiem policijas auto, šim zaļais un aizbrauc. Iedegas man zaļais un sāku es braukt, tad aiz līkuma skatos ka policija apstājusies uz ietves un tikko kā pabraucu garām uzreiz aiz manis sāka braukt, bet nestādināja nost jo viss ir ok, izņemot to numuru
Tad šodien pie veikala arī tas pats, bet nestādināja.
Neviļus nievājoši smiekli nāk
Man jau vienalga, tikai negribās lieki būt apstādinātam lai vēl ko neizdomā insurance kompānijai pateikt(jo te UK ir pilnīgi visi upgrade jāpasaka kas ir auto izdarīti ja kas ir pielikts, izmainīts no standarta, man tas ir diski, diezgan daudz salonā sīkumu, parkingi, spoguļi utt. Liekas smieklīgi ka kas tāds jāsaka ka maksā £2k uz gadu), es neesmu neko teicis ko es esmu upgreidojis savam insurance devējam.Rob rakstīja: Un ir tā vērts mīzt?
Neviļus nievājoši smiekli nāk
Varu jau turpināt braukt ar numuru stiklā, bet kaut kā nu jau ir pārgājis un gribu likt to numuru atpakaļ, bet varbūt tikai uzsūtīšu mazliet samazinātu numuru.
Iesaku tumšo koku, jo reti kuram e36 ir tāds gaišais koks un tas pelēkais lai paliek e46. Vai arī ņem oem izgaismoto ar ādu
Ir kolekcijā gan ar ādu, gan apgaismotais ar ādu! Tik nav bildes.
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
laikam jānomazgā ikdienas aparāts....
Sapuleti plaukti prieks vasaras r19 un negaiditi tiku pie 5cm flanchiem un diskiem r18 ar j15 et60 .riepa 295/45
Un nedaudz piesedinaju e38
Un nedaudz piesedinaju e38
ar kompatu pa brugji
Nu tas m20 beidzot netikšķēs tik traki
Enžel eyes izņēmu, bet pilnībā bez perversijas nevarēju iztikt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pirmo reizi muzhaa puleeju plauktus
ar kompatu pa brugji
Nu pa smuko....cipruss18 rakstīja:Pirmo reizi muzhaa puleeju plauktus
Jaunais.
Sent From My 7 button OBC Using TapatalkJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 284