Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …
- 539
- chevron_right

Vismaz labi ka nemoki to degvielas lampiņu, domāju ka tie kas braukā visu laiku ar iedegjšos lampiņu - to bieži maina jo izdegJorensHS rakstīja:
Ir divas lietas ar ko mans E36 atšķiras no stereotipiskā ss.lv mītošā E36, nobraukums un bākas līmeņa bultiņa ir virs sarkanā

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Fujaks. rakstīja:@Sidnas Pāris reizes esmu redzējis Tevi lēnu gāzīti ripinoties pa Valmieras ielām. E36 labs. Diski un sēdinājums Bomba!
Paldies!

Instagram - Sandis_e36

Studiju gados obligāti jādeg degvielas lampiņai.
Kurš man nepiekrīt nav students.

Intresanti bija kad pag gadu braucu pēc ziemas auto lūkoties, džeks iedod izbraukt ar auto, bet tur degvielas dačiks jau uz nulles. Prasu vai tiksi līdz Valmierai, tur tuvākais Dus, džekam atbilde:, jāāā, mierīgi, tur vēl daudz zemāk bultiņa iet..Emzī rakstīja:Studiju gados obligāti jādeg degvielas lampiņai.Kurš man nepiekrīt nav students.

Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Vel tikkai jānokrāso un jaauzinstalē vērptās uzlikas, jāsaved aizmugurējās arkas kārtìbā un bùšu gatavs atrādìties sesonai

Dodiet man sedanu!
Ja nu kāds grib tirgot labu sedanu, neizrūsējušu un nemetinātu, bez īpašiem vizuāliem defektiem tad varat piedāvāt.
Ja nu kāds grib tirgot labu sedanu, neizrūsējušu un nemetinātu, bez īpašiem vizuāliem defektiem tad varat piedāvāt.

man kādu brīdi arī visu laiku dega studentu lampa, bet kā nobeidzās otrais benzīna sūknis, par 15 litriem bākā nekad nav bijis 

gutta rakstīja:Labrīt
Pag ko?

SULAS PAKU PAVELNIEKS

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …