Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- …
- 539
- chevron_right

Esmu tevi ievērojis Andrejsalā, regulāri braukā ofisam garām.ivars_e36 rakstīja:Zems auto, plati diski, izpūtējs gaisā, tā ir mana vasaras recepte![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Snaps no pirmā m52tub28 motora izcelšanas procesa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Biežu uz tallinas ielas tevi redzu slīdamivars_e36 rakstīja:Zems auto, plati diski, izpūtējs gaisā, tā ir mana vasaras recepte![]()

6diena- uz veikalu nevajag! Nekur braukt nevajag! Ta pat eju vizinaties- fucking miilu slapju asfaltu savienot ar riepaam blokji un 2.8 :)

Aizbraucu līdz veikalam un skatos ka beidzot šim instrumentu komplektam ir akcija, itkā nebiju domājis tik ātri pirkt jo domāju kad varbūt uz septembri pirkt ja akcija būs, bet tākā nauda jau bija izņemta no konta bija kabatā, tad izlēmu paņemt tagad lai jau stāv, tākā veco sūdīgo instrumentu komplektu varēšu tirgot nost.
Liels pluss ir tajā ka šim komplektam ir lifetime guarantee un veikalā teica, ja pat kastei kas noplīst vai ja kāda atslēga saplīst, tad varu nākt uz veikalu un viņi man iedos citu vietā.
Liels pluss ir tajā ka šim komplektam ir lifetime guarantee un veikalā teica, ja pat kastei kas noplīst vai ja kāda atslēga saplīst, tad varu nākt uz veikalu un viņi man iedos citu vietā.

Neesmu tagad LV, bet tā kādus €35 gribētu par veco( neesmu daudz lietojis veco un pirku viņu kādu 1 1/2 gadu atpakaļ)
Edit: tākā daži prasa par veco instrumentu kitu, tad te foto.
Edit: tākā daži prasa par veco instrumentu kitu, tad te foto.
Pēdējais labojis aarchijs - 28 Mar 2015, 21:52, kopā labots 1 reizi.

Lietus bez bloķa
tikai skaisti brauc un viss.

Es strādāju tur andejostā, tu gadijumā ar tumšu kupeju nebraukā?Jānis.P rakstīja:Esmu tevi ievērojis Andrejsalā, regulāri braukā ofisam garām.ivars_e36 rakstīja:Zems auto, plati diski, izpūtējs gaisā, tā ir mana vasaras recepte![]()
Snaps no pirmā m52tub28 motora izcelšanas procesa.

Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv

Tīri labs izskatās ,kāda cena bija uz akciju ?aarchijs rakstīja:Aizbraucu līdz veikalam un skatos ka beidzot šim instrumentu komplektam ir akcija, itkā nebiju domājis tik ātri pirkt jo domāju kad varbūt uz septembri pirkt ja akcija būs, bet tākā nauda jau bija izņemta no konta bija kabatā, tad izlēmu paņemt tagad lai jau stāv, tākā veco sūdīgo instrumentu komplektu varēšu tirgot nost.

Ņēmu pa £150Rolish rakstīja:Tīri labs izskatās ,kāda cena bija uz akciju ?aarchijs rakstīja:Aizbraucu līdz veikalam un skatos ka beidzot šim instrumentu komplektam ir akcija, itkā nebiju domājis tik ātri pirkt jo domāju kad varbūt uz septembri pirkt ja akcija būs, bet tākā nauda jau bija izņemta no konta bija kabatā, tad izlēmu paņemt tagad lai jau stāv, tākā veco sūdīgo instrumentu komplektu varēšu tirgot nost.

Šodien pie mājām gāja karsti

Sieva uzblieza kādu snap, izskatās vēl diezgan augsts auto
es un Janka92 pēc slidināšanās pa taisno uz mazgātavu notīrīt noķēpētos auto
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467