Kalendārs 2014
Ooo jau dabujuši kalendārus Es gan vel pusgadu gaidu e36.lv maikas
Kad vsp būs pieejami kalendāri?
Lai gan šogad netiku iekšā, gribētos tomēr iegādāties
P.S. Varbūt 2015. gada kalendāru var uztaisīt ar vairākām bildēm vienā lapā vai kā, lai ir lielāka iespēja vairāk tautai tikt iekšā? Es nebūt nepīkstu par sabalsojumu vai kā savādāk, bet man nedaudz netīk tas, ka pāris auto ir vairākās bildēs, liedzot citiem auto nokļūt kalendārā, nākamgad varētu tā, ka ja ir vienlīdz daudz balsojuma par vienu auto, tad to kā kolāžā iemet vienā mēnesī vai kā Tas tā, mans viedoklis, sapratīšu, ja nepiekritīsiet
Un jā, par mazo bilžu skaitu - man akutkā šķiet, ka vajag tam iesūtīšanas procesam atvēēt daaaaudz īsaku laiku, nevis gadu, savādāk daudziem šogad drošvien bija tas "Ai vēl jau daudz laika, iesūtīšu, kad uzbildēšu vēl" utt., un reāli baigās ir tā, ka nav bilžu Pagāšgad, ja nemaldos, tad tak bija cik lapas pilnas ar bildēm, kad iesūtīšanai bija krietni īsāks laiks
Auto īpašnieku niki būs pie bildēm?
Ā, un vai ir iespējams redzēt kautkur pārejo bilžu balsojumus? Interesē, kur manējais iespraucās Nu, auto, es domāju
P.P.S. - sorry for the long post
Lai gan šogad netiku iekšā, gribētos tomēr iegādāties
P.S. Varbūt 2015. gada kalendāru var uztaisīt ar vairākām bildēm vienā lapā vai kā, lai ir lielāka iespēja vairāk tautai tikt iekšā? Es nebūt nepīkstu par sabalsojumu vai kā savādāk, bet man nedaudz netīk tas, ka pāris auto ir vairākās bildēs, liedzot citiem auto nokļūt kalendārā, nākamgad varētu tā, ka ja ir vienlīdz daudz balsojuma par vienu auto, tad to kā kolāžā iemet vienā mēnesī vai kā Tas tā, mans viedoklis, sapratīšu, ja nepiekritīsiet
Un jā, par mazo bilžu skaitu - man akutkā šķiet, ka vajag tam iesūtīšanas procesam atvēēt daaaaudz īsaku laiku, nevis gadu, savādāk daudziem šogad drošvien bija tas "Ai vēl jau daudz laika, iesūtīšu, kad uzbildēšu vēl" utt., un reāli baigās ir tā, ka nav bilžu Pagāšgad, ja nemaldos, tad tak bija cik lapas pilnas ar bildēm, kad iesūtīšanai bija krietni īsāks laiks
Auto īpašnieku niki būs pie bildēm?
Ā, un vai ir iespējams redzēt kautkur pārejo bilžu balsojumus? Interesē, kur manējais iespraucās Nu, auto, es domāju
P.P.S. - sorry for the long post
Pēdējais labojis Kon4a - 11 Dec 2013, 01:37, kopā labots 4 reizes.
Cik maksā tas kalendārs???
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=1759
Visu info gaidam seit! Kon4a, esi pacietigs!
Tak pluspunktā pa čiriku jau tirgo
Bet runājot par kalendāra izskatu,plānojat ar visām v/d,svētku dienām,piemiņas dienām?
pagājušo gadu laikam bija tikai ar datumiem.
erda rakstīja:http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=1759
Ok, ok, es jau visparīgi gribēju zināt, vai vsp būs tas saraksts
Piebilstot, par kon4as teikto, par to kolāžas bildi-varbūt var vāku noformēt ar kolāžas bildi, kā man tas bija e30 kalendāram, vai kalendāra beigās 2015.gada kalendāru pa vienu lapu, kā vairākumam kalendāru, kur arī var salikt visas/daudzas bildītes.
Būs pieejams arī galda kalendārs?
nē, šogad tāda nebūs!
Diezgan žēl, jo pie sienas liekamie interjerā neizskatās pārāk pievilcīgi.erda rakstīja:nē, šogad tāda nebūs!
Es ar labprātāk par galda kalendāru, moš ja ir vēl kāds tad gribētājs, tad varam piemaksāt to latu un iegūt parocīgāku kalendāru..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tad jamaina kopejais interjers prieks kalendara dizaina!Kristaaaaps rakstīja:Diezgan žēl, jo pie sienas liekamie interjerā neizskatās pārāk pievilcīgi.erda rakstīja:nē, šogad tāda nebūs!
Painteresesos par tadu iespeju!Johnny rakstīja:Es ar labprātāk par galda kalendāru, moš ja ir vēl kāds tad gribētājs, tad varam piemaksāt to latu un iegūt parocīgāku kalendāru..
Es arī labprāt ieķertu galda kalendāra versiju, ja būs pieejama. Par sienas vēl jāpadomā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Piedod Erda es arī esmu par galda kalendāru...
Erda, uztaisi abus variantus un miers.
Man piemēram uz galda ir bardaks un tas kalendārs pazustu tur, labāk pie sienas pienagloju un miers.
Man piemēram uz galda ir bardaks un tas kalendārs pazustu tur, labāk pie sienas pienagloju un miers.