Tiek meklēts zemākais e36
Izpalīdzu draugam ar šo.
Tiek meklēts zemākais auto Latvijā.
Iesūti bildi ar īsu auto aprakstu uz [email protected] un iegūsti iespēju uzbildēt savu spēkratu.
Fotogrāfs tiešām labs.
Kontakti [email protected]
Twitter @ClydeKLS
Tiek meklēts zemākais auto Latvijā.
Iesūti bildi ar īsu auto aprakstu uz [email protected] un iegūsti iespēju uzbildēt savu spēkratu.
Fotogrāfs tiešām labs.
Kontakti [email protected]
Twitter @ClydeKLS
hmmm jauzliek r14 ar coilaam i bus zemakais:D tikai fotosesija jataisa bus tur kur tas nekustamais īpašums arii atradisiess|:D
Zemākais auto vai zemākais e36?
Ja auto, tad jāmeklē mk1.lv un jāmēra attālumi no plauktiem līdz zemei.
Ja auto, tad jāmeklē mk1.lv un jāmēra attālumi no plauktiem līdz zemei.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Cik maksa ?
Noteikti kādus 200eur + izstāda visos ārzemju portālos un saņem slavu un cieņu 20+ gadu garumā, kā arī gadu vari braukāt ar jaunāko 3er, kurš ir uz pēdējā BC racing koilu modeļa.
Tu nopietni ?
Tu nopietni ?
Paprasīs tev uzpīpēt.Dj_Zii rakstīja:Cik maksa ?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kas un kāpēc jautāt pašam fotogrāfam :)
Es domāju tas ir vairāk fotogrāfēšanas pēc nevis lai uz to nopelnītu. Pats fotogrāfs ir samērā liels BMW fans tāpēc izpalīdzot ieliku šeit viņa piedāvājumu\kontaktus, arī tāpēc ka forumā daudz simpātisku autiņu :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Es domāju tas ir vairāk fotogrāfēšanas pēc nevis lai uz to nopelnītu. Pats fotogrāfs ir samērā liels BMW fans tāpēc izpalīdzot ieliku šeit viņa piedāvājumu\kontaktus, arī tāpēc ka forumā daudz simpātisku autiņu :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
īsti veči ar r17 var šļūkt uz vēdera ar e36, kādi vēl tur r14guile rakstīja:hmmm jauzliek r14 ar coilaam i bus zemakais:D tikai fotosesija jataisa bus tur kur tas nekustamais īpašums arii atradisiess|:D
BMW-Big Money Waste
lai uz e36 r14 uzliktu ir jābraukā bez bremzēm
Jābraukā tikai uz bremžu diskiem.
man jau liekas ka lietotājs blingz varētu būt īstais kandidāts uz šito
Vajadzeja vel vecāku topiku uzcelt no miroņiem