E36LATVIA Instagram konts
Sveiki biedri, izdomāju uztaisīt Instagram kontu, lai cilvēki varētu skatīties mūsu pašu E36 bildes!
Tāpēc būtu labi, ja jūs man atsūtītu bildes ar savu E36 uz PM vai vienkārši iemetat šajā topikā.
P.S Varat palīdzēt man ar uzlabojumiem, un protams varat kritizēt
Droši sekojat - E36LATVIA
Tāpēc būtu labi, ja jūs man atsūtītu bildes ar savu E36 uz PM vai vienkārši iemetat šajā topikā.
P.S Varat palīdzēt man ar uzlabojumiem, un protams varat kritizēt
Droši sekojat - E36LATVIA
Piesekoju
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Piesekots.
Un manuprāt pie bildēm ko izliec, būtu arī forši haštaga vai parastā veidā pierakstīt īpašnieka niku vai vārdu.
Un manuprāt pie bildēm ko izliec, būtu arī forši haštaga vai parastā veidā pierakstīt īpašnieka niku vai vārdu.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Es cenšoties ietagot, jo ikperformance un daudziem citiem ir pierakstītit vardi!MAIZE rakstīja:Piesekots.
Un es nevaru zināt katra auto īpašnieka vārdu :)
E36 coupe
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis RihisE36 - 17 Mar 2015, 14:49, kopā labots 1 reizi.
Sekoju, bet ieteikums, nevajag tik daudz spamot, reāli unfolowošu, pārāk daudz piespamojis esi
From Purchikistan
Ieliec e36.lv logo kā avataru/profila bildi!
tu to man teici?Rolish rakstīja:Ieliec e36.lv logo kā avataru/profila bildi!
Nē,tam kas ar to instagramm kontu ņemās!Laurikbmw rakstīja:tu to man teici?Rolish rakstīja:Ieliec e36.lv logo kā avataru/profila bildi!
tas bija domāts lietotājam "E36LATVIA"Laurikbmw rakstīja:tu to man teici?Rolish rakstīja:Ieliec e36.lv logo kā avataru/profila bildi!
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Tūlīt būs!MAIZE rakstīja:tas bija domāts lietotājam "E36LATVIA"Laurikbmw rakstīja:tu to man teici?Rolish rakstīja:Ieliec e36.lv logo kā avataru/profila bildi!
Un citatu ka dogMa vetificēts kontsLaurikbmw rakstīja:
Deelam jamaaca pareizaas lietas!