BMW Suvenīri
Te varam atrādīt to, cik ļoti esam patriotiski attiecībā pret BMW markas automašīnām un zīmolu kā tādu!
Manā īpašumā ir šāds M3 e36 ar kuru brīvdienās izmetu riņķi! Kurš arī piedzīvoja pārmaiņas līdzās ar manu 1:1 e36, sadarbojoties ar Orkaans.
P.S. Vēl arī josta ar BMW sprādzi ir manā īpašumā.
Manā īpašumā ir šāds M3 e36 ar kuru brīvdienās izmetu riņķi! Kurš arī piedzīvoja pārmaiņas līdzās ar manu 1:1 e36, sadarbojoties ar Orkaans.
P.S. Vēl arī josta ar BMW sprādzi ir manā īpašumā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 06 Sep 2011, 22:54, kopā labots 1 reizi.
Man pagaidām vienīgais:
Ā, un vēl var pieskaitīt e36 maiciņu Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaisti jau ir, bet es laikam šādas tiešām likt nevaru, ilgākais dažas nedēļas un sīkie sētās jau būs noskrūvējuši un samontējuši jau uz saviem riteņiem, jau ir piedzīvots
Manā īpašumā pagaidām ir tikai šādi, bet gan vēl kautko nopirkšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jostu tā kā uzdāvināju puisim, bet ar laiku pati piesavinājos Jo izskatās vienkārši
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man likās, ka tev ir vairāk suvenīri Ā, viens pie mājas tak vēl stāv piemineklis
arī šāds ir ebay`ā pa kapeikām var nopirkt!dogMa rakstīja:Man pagaidām vienīgais:Ā, un vēl var pieskaitīt e36 maiciņu
Mani paris suveniri
:) te jau pilnigi autoparks!:) bet nu cepuri nost!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Domāju, ka tas velosipēds maksā dārgāk, kā mūsu auto
tev ja nopietni vajadzet sadu te, labi varetu izskatiities
http://www.ebay.co.uk/itm/Delicate-BMW- ... 1070229695
http://www.ebay.co.uk/itm/Delicate-BMW- ... 1070229695
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.