e36 dead/rust
Sveiki biedri E36` useri.
Domājot ko darīt ar savu aparātu,meklējot idejas uzdūros kam šādam.
kādi ir argumenti par ,pret ?
Viedokļi ?
Lieta vienkārša es savu nenosargāšu no brūnā uzbrukuma.
Mana ir bijusi hamburgā pie jūras/okeāna un kad atvilka uz LV bija rīgas ostas teritorijā pie minerāļiem.
Jau 3reiz pārkrāsota,varbūt vienkārši aizlaist ? Ja jau rūsē tad rūsē. Ar TA arī nebūtu problēma kur caurums jaunu plāksni ar tig virsū un miers.
Domājot ko darīt ar savu aparātu,meklējot idejas uzdūros kam šādam.
kādi ir argumenti par ,pret ?
Viedokļi ?
Lieta vienkārša es savu nenosargāšu no brūnā uzbrukuma.
Mana ir bijusi hamburgā pie jūras/okeāna un kad atvilka uz LV bija rīgas ostas teritorijā pie minerāļiem.
Jau 3reiz pārkrāsota,varbūt vienkārši aizlaist ? Ja jau rūsē tad rūsē. Ar TA arī nebūtu problēma kur caurums jaunu plāksni ar tig virsū un miers.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu ja šādu taisa tad tomēr ir jāpiedomā, ko un kā salikt kopā, lai kopskats izveidotos skaists, nevis vienkārši aizlaist
Esmu ieprieks ari aizdomajies par ko sadu, man piemeram nenormali patik, bet negribas isti meginat un nav otra e36 uz kura varetu ko tadu meginat, sava kutka butu zeel, bet veletos redzet rezultaatu un pat loti :)
diez ko tehniskaja apskate dzeki saka:D
Apskatē pateiks ka krāsa ir brūna.
par TA tā arī ir
Latvijas golfs3, kas bija ratlook, nācās pārreģistrēt jo krāsa neatbilda uz brūnu.
Latvijas golfs3, kas bija ratlook, nācās pārreģistrēt jo krāsa neatbilda uz brūnu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja autiņš ir bez caurumiem un veidots speciālim šim stilam ar izdomu, tad ir ok, man patīk. Bet ja no sarūsējuša autiņa grib taisīt tad gan .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pa lēto var tikt pie stilīga auto!
Es atbalstu šitos RAT STYLE projektus
Es atbalstu šitos RAT STYLE projektus
Neredzu, kas tādos projektos varētu piesaistīt!
Kaut kāds Zombijs staigājošs, kurš sen jau ir atdodams uz lūžņiem, bet nē, tas vēl velkās pa Brīvībeni!
Kaut kāds Zombijs staigājošs, kurš sen jau ir atdodams uz lūžņiem, bet nē, tas vēl velkās pa Brīvībeni!
Ja ir kvalitatiivi uztaisiits tad jaa izskataas interesanti, bet ja kaut kaadu ruusas kamolu meegina uztaisiit par rat style, tad gan ir galiigaa pakalaa.
es nez, man gan šitie vienmēr ir piesaistijuši!protams ja kvalitatīvi uztaisīts un ar pareizu pieeju,kā lielākā daļa no bildēs redzamajiem.manuprāt tas ir kā brīvais stils, taisi kā gribi cilvēki noteikti tiecas uz to lai viņus ievēro un par to respektēju!
Man galigi nepatīk, protams tādu nav daudz un dzīvajā nevienu tādu neesmu manījis, bet nu man godīgi, galīgi nepatik ..
galvenais lai nepārspilē nosēdina,norūsina,diskus ahujeķ platus,strech un aidā
nevis sakarina ķēdes,dzelzs salons utt.
nevis sakarina ķēdes,dzelzs salons utt.
a vot interesanti ko mūs TA veči teiktu par tādu auto? necenstos izbakstīt kkur cauri savu skrūvgriezi? Jeb kādu 2 ielikt par to vai nedod dievs 3!
coupe 2.8
man 1nieku ielika par spārnu ilgi ilgi ar roku taustija nezinu ko meklēja
vot pa to i domāju,ja čalim viss autiņš tāds,ko tad teiktu,pie mums tak viss caur dirsu notiek!
coupe 2.8
ja nebūtu caurumu,tad laistu,kamēr neizrušetu kāds caurums
es domat kaq ieliktu TA 3punktus par nesosas konstrukcijas korozijas bojajumi...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.