Mūsu video
Sveiki.
Video tapa pagājušajā vasarā, Liepājā, Karostā. Bija situācija, ka mainījos ar diskiem, bet tos kurus dabūju, tiem nebija gumija... līdz ar to aizņēmos no viena piektā bleķa diskus ar nelietojamu gumiju un varēju mazliet paākstīties. Lai ākstīšanās nebūtu bezpontā, nolēmām to arī uzfilmēt.
Te varat palasīt par šo bmw... http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=580
Video tapa pagājušajā vasarā, Liepājā, Karostā. Bija situācija, ka mainījos ar diskiem, bet tos kurus dabūju, tiem nebija gumija... līdz ar to aizņēmos no viena piektā bleķa diskus ar nelietojamu gumiju un varēju mazliet paākstīties. Lai ākstīšanās nebūtu bezpontā, nolēmām to arī uzfilmēt.
Te varat palasīt par šo bmw... http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=580
Lai neceptu jaunu topiku piemetishu savu video tepat. Ceru ka eddioc neiebildis
Ko tik pa piecīti neizdarīsi ;D
Gopro kameriņa pie virsbūves? Es savā video arī viņu izmantoju, bet pašā video materiāls netika izmantots...Baigi kvalitātes atķšīrās starp GoPro un Sony ex3
Gopro kameriņa pie virsbūves? Es savā video arī viņu izmantoju, bet pašā video materiāls netika izmantots...Baigi kvalitātes atķšīrās starp GoPro un Sony ex3
Jap spelejamies ar GoPro
Es tagad noteikti zinu, kuram ir OBLIGĀTI ir jābūt gada svinībās!!!
Pēdējais labojis erda - 31 Dec 2011, 13:52, kopā labots 3 reizes.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
UPS
happy two friends
Tas otrs ir erda, ja? Sākumā smuki pavilka
p.s. man būtu bailes stāvvietā ko tādu darīt
p.s. man būtu bailes stāvvietā ko tādu darīt
reku viens loti vecs video kad straadaaju irlandee ( taa notika praktiski katru sezdienas vakaru ) es griezu protams ar e36
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
erda ieliec arī bandas video tik nezinu kads viņš ir
Šodien sanāca satikt siiko un HoodieBraa @ Ādaži. Sanāca pielauzt traktoristu, lai mazliet patīra laukumu priekš mums :)
reku es ar savu vagoninu! :)
skana . kaads dzineejs?dogMa rakstīja:Šodien sanāca satikt siiko un HoodieBraa @ Ādaži. Sanāca pielauzt traktoristu, lai mazliet patīra laukumu priekš mums :)
jaatjuunee m42
turbo is'ka
Sākam pamazām mācīties