3er.lv kalendārs 2019
Čau visiem!
Darbu esam paveikuši un 3er.lv 2019. gada kalendārs ir pieejams nākamās nedēļas vidū (tā sola tipogrāfija) .
Kalendārs būs A3 formātā no gloss biezāka papīra kā iepriekšējos gadus.
Kalendāra cena foruma biedriem 15 eur/gab.
Pasūtot vairāk nekā vienu 13,50 eur/gab.
E36 Club Latvia biedriem 13,50 eur/gab. neatkarīgi no skaita.
Kalendārs pasūtams jau šobrīt veicot apmaksu caur ibanku,
LV61HABA0551012898173
Endijs Karlsons ,
vai privāti pie saņemšanas.
Pasūtot kalendāru ar pārskaitījumu, maksājuma mērķī norādām savu NIKU un eksemplāru daudzumu (piem.: erda 2) +ja sūtījums pa pastu, tad noskaidrojam iespējas/ izcenojumus un arī to norādām un apmaksājam! PS. par pasta sūtījumiem man labāk rakstīt privāti PM, lai nekas nekur neaizkavētos.
Milzīgs paldies visiem auto īpašniekiem, kuri piekrīta iesaistīties projektā!
Kā arī lielākais paldies fotogrāfam Edvardam Judickim
https://www.instagram.com/edvardsj/
Darbu esam paveikuši un 3er.lv 2019. gada kalendārs ir pieejams nākamās nedēļas vidū (tā sola tipogrāfija) .
Kalendārs būs A3 formātā no gloss biezāka papīra kā iepriekšējos gadus.
Kalendāra cena foruma biedriem 15 eur/gab.
Pasūtot vairāk nekā vienu 13,50 eur/gab.
E36 Club Latvia biedriem 13,50 eur/gab. neatkarīgi no skaita.
Kalendārs pasūtams jau šobrīt veicot apmaksu caur ibanku,
LV61HABA0551012898173
Endijs Karlsons ,
vai privāti pie saņemšanas.
Pasūtot kalendāru ar pārskaitījumu, maksājuma mērķī norādām savu NIKU un eksemplāru daudzumu (piem.: erda 2) +ja sūtījums pa pastu, tad noskaidrojam iespējas/ izcenojumus un arī to norādām un apmaksājam! PS. par pasta sūtījumiem man labāk rakstīt privāti PM, lai nekas nekur neaizkavētos.
Milzīgs paldies visiem auto īpašniekiem, kuri piekrīta iesaistīties projektā!
Kā arī lielākais paldies fotogrāfam Edvardam Judickim
https://www.instagram.com/edvardsj/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fotosesija, vienā dienā? Līdz ar to bildes un fons arī +/- vienāds, nu kā uz to brīdi būs, vai nu pliki koki, drēgs laiks, vai vienādi saulains laiks, domu sapratāt.
Man tieši kalendāra bildes patika ar daudzajām ainavām, aršķirīgajiem gada laiku foto un atšķirīgo fonu .
Bet nu tie ir tikai mani 2 centi.
Man tieši kalendāra bildes patika ar daudzajām ainavām, aršķirīgajiem gada laiku foto un atšķirīgo fonu .
Es arī uzskatu ka kalendārā jābūt dažādām, ideālā variantā četru sezonu bildēm. Protams ka tikai kvalitatīvs materiāls, to izšķirot, manuprāt, nebūtu problēmu.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Bildēsim oktobra, novembra laikaa.Kaktuss rakstīja: ↑17 Okt 2018, 21:49 Fotosesija, vienā dienā? Līdz ar to bildes un fons arī +/- vienāds, nu kā uz to brīdi būs, vai nu pliki koki, drēgs laiks, vai vienādi saulains laiks, domu sapratāt.
Pamēģināsim šādu scenāriju, tad redzēs, kas sanāks!
Tas gan, bet toties esošajā variantā kalendāra veidotāji varēs atsijāt konkrētus lūžņus, un bildēt tiešām vērtīgus auto.
Ideja laba, jo bus viena stila, nevis soljanka no 12 fotografiem :)erda rakstīja: ↑17 Okt 2018, 21:59Bildēsim oktobra, novembra laikaa.Kaktuss rakstīja: ↑17 Okt 2018, 21:49 Fotosesija, vienā dienā? Līdz ar to bildes un fons arī +/- vienāds, nu kā uz to brīdi būs, vai nu pliki koki, drēgs laiks, vai vienādi saulains laiks, domu sapratāt.
Protams! Vienmēr ir vērts paprovēterda rakstīja: ↑17 Okt 2018, 21:59Bildēsim oktobra, novembra laikaa.Kaktuss rakstīja: ↑17 Okt 2018, 21:49 Fotosesija, vienā dienā? Līdz ar to bildes un fons arī +/- vienāds, nu kā uz to brīdi būs, vai nu pliki koki, drēgs laiks, vai vienādi saulains laiks, domu sapratāt.
Mīkstie jau pa ziemu nebrauc
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es gribu fotosesiju
Ieteikums - vnz vietā visiem uz fotosesiju ielikt 3er.lv logo.
Man liekas sen bija tāda ideja. Nezinu labāk vai sliktāk tas, bet citādāk noteikti. Būs iespēja tikt iekš kalendārā tiem smukajiem auto, kuriem nav paziņas fotofgrāfi. Tas ka būs vienots stils visam kalendāram arī liekas pie plusiem. Vienīgi piekrītu, ka jādomā nopietni par fonu un noskaņu. Lai tiešām nav viena lokācija un diennakts stunda.
facebookā ir jau gana daudzi pieteikušies
https://www.facebook.com/3er.lv/photos/ ... =3&theater
https://www.facebook.com/3er.lv/photos/ ... =3&theater
FB nelietoju, tāpēc ja vajag stock E90 - piesakos (varbut kādam masu skatam).
Cik auto ir sabildēti kalendāram?
Labvakar! Kad būs kāda informācija par kalendāriem?
Šajā forumā vēl kaut kas notiek vispār?
Ir ļoti daudz sadaļas ,kur kaut kas notiek.
Kalendārs ir procesa. Viss būs.
Kalendārs ir procesa. Viss būs.