e36.lv GADA JUBILEJA un pasēdēšana pie ''TĒTA''
Izdomāju iemest kādu bilžuku no Gada jubilejas! Varbūt vēl kādam būs ko pievienot!?!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēl dažas!..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
foršas bildītes
tikai žēl ka es netiku
tikai žēl ka es netiku
Forši!!!
Dodat vēl bilžukus
P.S. varētu Kluba vadība ievietot vērtīgo info ....
Dodat vēl bilžukus
P.S. varētu Kluba vadība ievietot vērtīgo info ....
Tīri zolīds pasākums
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tā telpa visa bija jūsējā?!
Izskatās pēc lielas izēšanās!
Baigi forši!
tie kas netika, lai nepārdzīvo (mierinu arī sevi), jo vasara tik priekšā un domāju, ka pasākumi būs ne viens vien, jo foruma aktivitāte ar pagāšo vasaru ir krietni pieaugusi!
Forši būtu, ja kāds kurš piedalījās konkrētajā pasākumā uzraksta kādu atskaitīti par to, ko darijāt pirms un pēc ēšanas utt. Kā komunikācija ar nepazīstamiem, iepriekš nesatiktiem biedriem. Vai pasākumā bija jūtams, ka arī "es" kā svešais esmu gaidīts viesis!?
Izskatās pēc lielas izēšanās!
Baigi forši!
tie kas netika, lai nepārdzīvo (mierinu arī sevi), jo vasara tik priekšā un domāju, ka pasākumi būs ne viens vien, jo foruma aktivitāte ar pagāšo vasaru ir krietni pieaugusi!
Forši būtu, ja kāds kurš piedalījās konkrētajā pasākumā uzraksta kādu atskaitīti par to, ko darijāt pirms un pēc ēšanas utt. Kā komunikācija ar nepazīstamiem, iepriekš nesatiktiem biedriem. Vai pasākumā bija jūtams, ka arī "es" kā svešais esmu gaidīts viesis!?
Ja man būtu e36 es arī ierastos!
Vienmēr var pie kāda piesēst blakus Ar mums kopā pat viena Honda brauca un nekādu problēmu!
uun HUJnDAi arī
Un Audi arī.
Nu,es nekādu diskomfortu kā jauniņais nesajutu.Visi draudzīgi,atmosfēra pozitìva Bij protams tā tizlā juška,ka visi viens otru pazīst,un tu nesūda Vienīgo,ko zināju bij Mileniums. Gan jau ar laiku mainīsies,un čomu loKs paplašināsies :) Pasākumam lieku treknu + :)
Es ari vairak paradishos uz sabraucieniem ar sezonas saksanos ZzzZZZzzzz
p.s. Malachi! Izskatas
p.s. Malachi! Izskatas
Pasākums bija izdevies, jo es kā jauniņais tur jutos ļoti labi, kaut nevienu tur nepazinu, bet sajūta bija tāda itkā pazītu visus. Tik pēc sejām zināju tos kuri bija uz 18.februāra pasākumu. Sanāca arī ar dažiem pabazarēt, tapēc pieļaju ka par mani arī tagad kāds nojauš Tauta ļoti atsaucīga un pasākums
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jā, man arī pasākums likās ļoti pozitīvs, draudzīgs un prieks, ka tie kuri šajā kompānijā bija pirmo vai otro reizi, arī jutās labi Jo biežāk tiksimies, jo ar katru reizi labāk jutīsimies kopā ( čomiskāk )
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pie mīnusiem var pieskaitīt to karaokistu. Vajadzēja pa 11 ls mesties,un to latu atdot viņam,lai nedzied kgn tas viņa izpildītais Poker feiss gan kapitāli iespārdija
Nez, man galīgi netraucēja.
da labi viņš normāli iespārdīja ... bija vismaz rēcīgi