Grabuliic piedava
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right

puse no stāsta?
ha, vecīt, vai man bankas izdrukas jāuzrāda?
300+100+50+50 pēc korektas matemātikas ir 500, vai ne tā?
par fotogrāfēšanu runājot - vai man jānēsā kamera līdzi vienmēr un visur? varbūt uzbildēt kā no rīta esmu nodirsies?
neesi idiots un nebauro ar debīliem paziņojumiem..
benža nebija, jā, mans kasjaks, bet akumulātoram gan vēl gada nebija
edit: pats frukts liekas, ka vot ir uztaisījis fake profilu un tagad tikai vālē
ha, vecīt, vai man bankas izdrukas jāuzrāda?
300+100+50+50 pēc korektas matemātikas ir 500, vai ne tā?

par fotogrāfēšanu runājot - vai man jānēsā kamera līdzi vienmēr un visur? varbūt uzbildēt kā no rīta esmu nodirsies?
neesi idiots un nebauro ar debīliem paziņojumiem..
benža nebija, jā, mans kasjaks, bet akumulātoram gan vēl gada nebija
edit: pats frukts liekas, ka vot ir uztaisījis fake profilu un tagad tikai vālē
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Azbest,a uz kada pamatojuma tu vinjam naudu skaitiji? es pat savai drushkai kurpes neperku pirms vinja nav man minetu uztaisijusi!!
Ir easy veids,raksti mentiem zajavu ka chalis tevi piepisis.bankas izdruka ar maksajuma uzdevumu un summu.ja nav maksajuma uzdevums noradits,tad tu esi auns kursh uztur appiseejus
Piedod,bet paslaik taa tas viss izskataas
Ir easy veids,raksti mentiem zajavu ka chalis tevi piepisis.bankas izdruka ar maksajuma uzdevumu un summu.ja nav maksajuma uzdevums noradits,tad tu esi auns kursh uztur appiseejus
Piedod,bet paslaik taa tas viss izskataas
ar kompatu pa brugji

nu labi, paliekam pie tā, ka esmu auns, pats sapisos, pats vainīgs, šis viss cirks šobrīd ir priekš tā, lai cilvēki zinātu, kas tas pa fruktu ir
Noteikti piekrītu dj plosky!!! Lai grabulis pats izstāsta!
Azbest vispār izdrukāt jau būtu arguments jo ciparus es ar māku saukt un ar dakšām ūdenī rakstīt ...!
Nejautaju tev tavu sudu foto, bet gan ja vēlies ko parādīt/pierādīt tad jau prasās ko sakarīgāku par pašiņa kvalitāti!!
Par debiliem paziņojumiem jau iet runa, tikai no kuras puses tad viņi nāk!!!
Ja jau akim mazāk par gadu tad jau ir garantija!!?? neaizmirstot fantastisko elektroinstalaciju!
Kur teica ka teik?? Teicu iepriekš nebija vajadzības.
Azbest vispār izdrukāt jau būtu arguments jo ciparus es ar māku saukt un ar dakšām ūdenī rakstīt ...!
Nejautaju tev tavu sudu foto, bet gan ja vēlies ko parādīt/pierādīt tad jau prasās ko sakarīgāku par pašiņa kvalitāti!!
Par debiliem paziņojumiem jau iet runa, tikai no kuras puses tad viņi nāk!!!
Ja jau akim mazāk par gadu tad jau ir garantija!!?? neaizmirstot fantastisko elektroinstalaciju!
Kur teica ka teik?? Teicu iepriekš nebija vajadzības.

Ko var stumt sudu ,
es nezinu kada ta masina ir stadija pec grabulisa darba bet izskatas ka tur kads berns ir vinu spaktelejis + tas spaktelis uz arkam
un viss parejais konteksts ir vienkarši arprata tada sajuta ka ir stradajis cilveks kurs pat nesaprot ko dara
nerunasim jau par to ka runajot ar Azbestu pa telefonu sapratu ka tam auto, esosaja stadija ir izterets 500 euro
un vainiga puse pat nav gatava iespringt par naudas atdosanu ka tadu un savu vainu netzist
Ps: Azbest tavai zinasanai ka masinu 2 nedelas normali nokrasot nevar ja ir tadi spaktelesanas darbi tad auto ir jastav nospakteletam un saslipetam vismaz 1,5 nedelas pec pedejas slipesanas un gruntesanas ar nosacijumu ka telpa ir 21/23 gradi un atiecigi ari nav mitruma jo spaktels kad zust tad sezas. es ceru ka Elksnis tev visu savedis vislabakaja kartiba un driz busi ielas

Ps: Azbest tavai zinasanai ka masinu 2 nedelas normali nokrasot nevar ja ir tadi spaktelesanas darbi tad auto ir jastav nospakteletam un saslipetam vismaz 1,5 nedelas pec pedejas slipesanas un gruntesanas ar nosacijumu ka telpa ir 21/23 gradi un atiecigi ari nav mitruma jo spaktels kad zust tad sezas. es ceru ka Elksnis tev visu savedis vislabakaja kartiba un driz busi ielas

Ja atzīsti ka esi vainīgs kāpēc mēģini citus vainot???
No nepieradamas un brīžiem šķiet sviestainās apmelosanas nesanāk gluži zināt kas par fruktu kas ir!!
Lai gan 99% letinam pasiki ka vins tads vai dads UN visi sak mat ar galvu, Ja Ja ta ir. Nezinot pat par ko iet runa
No nepieradamas un brīžiem šķiet sviestainās apmelosanas nesanāk gluži zināt kas par fruktu kas ir!!
Lai gan 99% letinam pasiki ka vins tads vai dads UN visi sak mat ar galvu, Ja Ja ta ir. Nezinot pat par ko iet runa
Ka sametinatas arkas atveda UN ludza lai kraso ar tadam ari mocijas, UN ari terminu jau azbests spieda ara

protams, tikai sākumā jau pats noteica, ka būs 2 nedēļas +/-bullshit rakstīja:Ka sametinatas arkas atveda UN ludza lai kraso ar tadam ari mocijas, UN ari terminu jau azbests spieda ara

Cipruss avansu nebija ņēmis, no manis vismaz nē.elksnis rakstīja:cipruss18 rakstīja:Uzcelt maaju un nokrasot mashinu ,salidzinat shis divas lietas ir ka pimpi ar pirkstu.celtniecibaa apgrozas tukstoshi un saprotams ka tur ir avanss,bet nu materialos mashinai 300 euro kopeja summa.nedomaju ka to nevar atljauties ja ir savs bizness.ok,panjem 150 euro,thats it
Shini skatijuma azbest pats tu esi barans ka uztici tadu summu
Cipruss? Ja dzivoklim vajag remontu - paris špaiņi špaketeles, biškit krāsa un nedaudz flīzes un flīžu līme.... teiksim 300eiro? To celtnieks gādā par savu naudu?
Vai dzivokļa saimnieks sagādā vai iedod avansu?
Summas tak līdžīgas mazam dzivokļa remontam un auto krāsošānai...
Kurš mudaks riskē ar savu kapitālu?Da kaut vai 30 eiro....
Risket tu vari tikai ar savu peļņu/laiku....
Kaut viens veikals/internetveikals izsniedz preci/pakalpojumu par velti cerot ka tu samaksāsi?
Cipruss mašīnas kuras TU "krāsoji"? avansu tak ņēmi? netaisiji takš no savas kabatas?

Cipruss tev ari vinu nekrasoja.... 

Ka tik bulšits un grabulis nav viens un tas pats.
Kas ieminējās par sīko,activity un avansu--mana pieredze ar viņiem tāda, ka izdara darbu, un tad arī rēķina
Kas ieminējās par sīko,activity un avansu--mana pieredze ar viņiem tāda, ka izdara darbu, un tad arī rēķina

Tīri vienalga, kurš krāsoja, naudas lietas utt tika kārtotas ar viņu.elksnis rakstīja:Cipruss tev ari vinu nekrasoja....
Hapo-Nav gan viens un tas pats.. summai ta vai ta ir jabut sakuma atrunatai UN logiski Ja pieredze ir ka cilveks meds pazust bridi kad jānorēķinās.ņemsi tomer avansu. Vismaz es ari celtniecība vai kada cita haltura savus līdzekļus citos neieguldu
elksnis rakstīja:Cipruss tev ari vinu nekrasoja....
Artur,tu tak garazha tagad ari njihuja nedari,bet naudu no mario spied araa jo kopigs bizness

ar kompatu pa brugji

bullshit rakstīja:Hapo-Nav gan viens un tas pats.. summai ta vai ta ir jabut sakuma atrunatai UN logiski Ja pieredze ir ka cilveks meds pazust bridi kad jānorēķinās.ņemsi tomer avansu. Vismaz es ari celtniecība vai kada cita haltura savus līdzekļus citos neieguldu
Tu nevari neieguldit kko un ceret uz kkadiem panakumiem.man tikko choms ieguldija 25k lai uzsaktu biznesu celtniecibaa un uzmini,vinam viss atmaksaajas.
Nesaku ka jaiegulda mega summas,bet ja tu nevari atljauties ieguldiit shpahteljos,smilshpapiros un gruntii naudu prieks viena auto,tad kas pa ukji tas ir??
gan ar DJ un siko nav bijushas prob.sataisa,samaksaju un aidaa
Pat klavins nenjem priekshapmaksu no klienta kamer detalja nav pie vinja.
ar kompatu pa brugji

Situacijas ar auto remontu utt. pec darba izdarisanas tiek sanemta samaksa un tad auto atdots ipasniekam. Cilveks nesanemdams savu auto nepazudis, bet ja atdod auto nepazistamam cilvekam pirms samaksas sanemsanas, pats vainigs.bullshit rakstīja:Hapo-Nav gan viens un tas pats.. summai ta vai ta ir jabut sakuma atrunatai UN logiski Ja pieredze ir ka cilveks meds pazust bridi kad jānorēķinās.ņemsi tomer avansu. Vismaz es ari celtniecība vai kada cita haltura savus līdzekļus citos neieguldu
cipruss18 rakstīja:bullshit rakstīja:Hapo-Nav gan viens un tas pats.. summai ta vai ta ir jabut sakuma atrunatai UN logiski Ja pieredze ir ka cilveks meds pazust bridi kad jānorēķinās.ņemsi tomer avansu. Vismaz es ari celtniecība vai kada cita haltura savus līdzekļus citos neieguldu
Tu nevari neieguldit kko un ceret uz kkadiem panakumiem.man tikko choms ieguldija 25k lai uzsaktu biznesu celtniecibaa un uzmini,vinam viss atmaksaajas.
Nesaku ka jaiegulda mega summas,bet ja tu nevari atljauties ieguldiit shpahteljos,smilshpapiros un gruntii naudu prieks viena auto,tad kas pa ukji tas ir??
gan ar DJ un siko nav bijushas prob.sataisa,samaksaju un aidaa
Pat klavins nenjem priekshapmaksu no klienta kamer detalja nav pie vinja.
UN tas calis ieguldīja 25k materilos??? Diezvai bet,tehnikā instrumentos, palīgmaterialos darbiniekos u.T.T.!!
Gan jau ka arī grabulim materiāls ir uz vietas, bet kamēr nav zināms kā pēc tam tiešām atdos prasa avansā par viņiem.
Pats kādam kko darītu savus līdzekļus tērējot ja ir bijis ka cilvēks pēc tam jatvarsta lai dabūtu atpakaļ??
cipruss18 rakstīja:elksnis rakstīja:Cipruss tev ari vinu nekrasoja....
Artur,tu tak garazha tagad ari njihuja nedari,bet naudu no mario spied araa jo kopigs bizness
Ko es no Mario spiezu ārā? Tu gan esi palicis parrādā par krāsošanas pistoles izmantošanu...

Un tavs projektauto joprojām pūst pie nu jau Sīkā boksa...

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right