BMW auto kapsētas jeb šroti
Zvani prasi ; Dzuze91 rakstīja:Kas tur pieejams ?
Sveiks,IKKI rakstīja:Ir kautkur riga vai taja apkaime srots kur no zurkas var izgriest virsbuves detalas ??
man ir viens sedans un kompakts uz graizīšanu.
riga, tallinas iela.
26102498
Nu es gan neteiktu ka tur ir baigi lēti Robis ir izspiedeejs.--aigars-- rakstīja:Incukana liels srots ..labas cenas un pat vakara atved ko vajag uz rigu ...un var braukt skatities aptaustit un noskruveet pats detalju ko vajag ..sikak ja intrese meklejat goglee nosaukums laikam MD serviss ..bet smuki izmet ja ieraxta srots incukalna
pazistams bij iegriezies taja srota pa pars trubinam un plastmasam 1.8 dzinejam paprasija 150ejaneks rakstīja:Nu es gan neteiktu ka tur ir baigi lēti Robis ir izspiedeejs.--aigars-- rakstīja:Incukana liels srots ..labas cenas un pat vakara atved ko vajag uz rigu ...un var braukt skatities aptaustit un noskruveet pats detalju ko vajag ..sikak ja intrese meklejat goglee nosaukums laikam MD serviss ..bet smuki izmet ja ieraxta srots incukalna
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Kas jau to kapeicinju nezeelo tam cenas liekas ox ...te dazjam jau 50 centi ir kosmos ..un tur arii dzeki tie stasti apraujas ....nu paradi man kas tas par trubinjam un plastmasam ko maisinja var ielikt pa 150eiro .....
Zināms šrots ir Rumbulā. Jauc ārā bmw un arī detaļas var dabūt.
Adrese: Maskavas 442d.
Adrese: Maskavas 442d.
Mazs nieciņš, liels prieciņš!
Kādam ir kas jaucams? Interesē kulises detaļas gertag kārbai
Kadu e36 šrotu Pļavnieku apkaimē jus ieteiktu šodien? Par STR jau zinu!
Šrots aiz Azur vēl darbojas?
Šrots aiz Azur vēl darbojas?