Grabuliic piedava
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Bullshit - jeb Buļa sūd - kas tu esi no ko aizstavi? IP tev nesakrīt ar cienījamo Grabuliša?

ciprus nev nav taisniba
apelsins praktize ari avansa nemsanu /daleju prieksapmaksu/ bet tas ir atkarigs no darbu veidiem kadi tiek dariti un vai klients velas jaunu detalu vai lietotu , teiksim ja ir javed uz kadu kantori aukspiediena sukni taisit ar ko nav noslegts ligums / tad gan klientam ir jasedz sukna restauracija bet gala norekins ir tikai tad kad viss ir sataisits un ruc
kas skaitas parejo darbu ,tad ir saslegti ligumi ar piegadatajiem uz pecmaksam un tapec klientam nav jaiesprinkst un jagruzas par to .
Ps: mums tapatas ir savi paradnieki del ka karajas ari daziem lietotajiem /rezerves dalu tirgoniem/netmaksatas naudas bet ta ir iekseja lieta un apkart mes ar to neplatamies bet meginam kartot sava starpa pasi , jo visi ir cilveki un viss ir runajams
protams elksnim ir taisniba ka ar savu naudu nav izdevigi operet sini biznesa jo nav konkretu garantiju un un instrumentu .

Ps: mums tapatas ir savi paradnieki del ka karajas ari daziem lietotajiem /rezerves dalu tirgoniem/netmaksatas naudas bet ta ir iekseja lieta un apkart mes ar to neplatamies bet meginam kartot sava starpa pasi , jo visi ir cilveki un viss ir runajams

protams elksnim ir taisniba ka ar savu naudu nav izdevigi operet sini biznesa jo nav konkretu garantiju un un instrumentu .

elksnis rakstīja:cipruss18 rakstīja:elksnis rakstīja:Cipruss tev ari vinu nekrasoja....
Artur,tu tak garazha tagad ari njihuja nedari,bet naudu no mario spied araa jo kopigs bizness
Ko es no Mario spiezu ārā? Tu gan esi palicis parrādā par krāsošanas pistoles izmantošanu...![]()
Un tavs projektauto joprojām pūst pie nu jau Sīkā boksa...bet nu laiks nāk un iet un tikai Citruss nemainas...
es tev isti neko nesmu paradaa

man jau stastija ka tu kungstot ka maris taisa mashinas,bet tev nuadinja no ta netiek-tadus sauc par shakaljiem

un par alfu tev ne sakuma ne tagad isti ir tava darishana,taa ka budaa iekshaa un muti ciet

ar kompatu pa brugji

offtopiks, bet nu jau pirms kāda laiciņa redzēju grabuliiti onlainā, nu nevar būt, ka viņš neiečekoja savu topicu. Un drīz pēc tam radās bullshits :) Es jau neko nesaku, bet.. 

Kad beidzot šaja forumā bus smailijs - :cipruss: 

Pirmkārt, nedaudz zinot situāciju un abus cilvēkus, dīvaini, ka neviens nav uzdevis jautājumu, kāpēc no Azbesta paprasīja avansu, un kāpēc viņš piekrita. Ja kādam kavētu apmaksu par izdarītu darbu vienreiz, kurš no visiem hateriem šeit otrreiz ņemtos darīt darbu bez avansa?
Otrkārt Azbests pats taču zināja, ar kādiem nosacījumiem viņš piekrita krāsot mašīnu. Drusku esot kļūdījies, cmon...
Par elektroinstalācijas pirmremonta stāvokli nezinu, bet vainot, ka Grabuliic būtu sajājis mašīnu, sorry, bet es nevaru to ņemt par pilnu. Tur galu galā ne tikai Grabuliic slīpēja un ņēmās, un ja Azbests grasās vainot to cilvēku. Ja to teiktu kāds cits, varbūt es domātu, kam ticēt, bet ne šoreiz.
Otrkārt Azbests pats taču zināja, ar kādiem nosacījumiem viņš piekrita krāsot mašīnu. Drusku esot kļūdījies, cmon...
Par elektroinstalācijas pirmremonta stāvokli nezinu, bet vainot, ka Grabuliic būtu sajājis mašīnu, sorry, bet es nevaru to ņemt par pilnu. Tur galu galā ne tikai Grabuliic slīpēja un ņēmās, un ja Azbests grasās vainot to cilvēku. Ja to teiktu kāds cits, varbūt es domātu, kam ticēt, bet ne šoreiz.
“Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.”
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Bullshits reinkarnejas uz Engi? 

runaajot par so meksikaanu seriaalu azbests ir
es pasaa saakumaa vinjam teicu ka ar vinja auto straadaasu savaa briivajaa laikaa peec darba, taatad tas noziimee ka parasti straadaaju liidz 19-00 tiekot maajaas straadaaju ar azbestiines auto... seit netaisos neko aksepteet vai noliegt... skatos ka jums pasiem viss labi sanaak. pateiksu tikai to ka sai gadijumaa avans tika njemts jo cilveeks (auto ipasnieks) paaris reizes ir nesmuki izpaudies ar maksaasanu...
runaajot par so gadijumu teiksu ka mani persooniigi neuzbudina tas ka man n-tas reizes dienaa zvana un jautaa, NU kaa tur ir ir gatavs kapeec nau tur tacu nau ko dariit ..UTT
teica ka buus normaals auto bisku arkas, mazas buktiites un citi siikumi beigaas atdzen s**du kurams borti pliivo kaa karogi savaa nodabaa...viss turaas uz savilceejiem... vadi visi tirinaas kur katram patiik un tad kko dirs par savu akumulaatoru
tad saak vainot, esmu sapisis masiinu jo nevar pieskilt (ir taadas lieta kaa degvielas uzpildes stacijas) bet tas taa ja nau zinaams...
un nobeigumam ja kaads grib zinaat manu viedokli ir telefons zvaniet jo neesu ieintereseets sai visaa cirkaa ko viens pamulkis ir uzveidojis un paareejie jau linco nezinot pat pusi no visa
ciau un jauku jums dienu.....

runaajot par so gadijumu teiksu ka mani persooniigi neuzbudina tas ka man n-tas reizes dienaa zvana un jautaa, NU kaa tur ir ir gatavs kapeec nau tur tacu nau ko dariit ..UTT
teica ka buus normaals auto bisku arkas, mazas buktiites un citi siikumi beigaas atdzen s**du kurams borti pliivo kaa karogi savaa nodabaa...viss turaas uz savilceejiem... vadi visi tirinaas kur katram patiik un tad kko dirs par savu akumulaatoru

un nobeigumam ja kaads grib zinaat manu viedokli ir telefons zvaniet jo neesu ieintereseets sai visaa cirkaa ko viens pamulkis ir uzveidojis un paareejie jau linco nezinot pat pusi no visa
ciau un jauku jums dienu.....

grabuliitc tik cep jaunus userus savai aizstaaviibai 

kas veel buutu jaazin? tavupraat tas kas ir izdariits ir 500eur veerts??? 

guzlis rakstīja:grabuliitc tik cep jaunus userus savai aizstaaviibai
jaa blj*d man dziive vairs nau ko dariit kaa tikai juusu huinjaam pavilkties ...
(sarkasms) ja kaads nesaprata....
a vinjs varbut tajos 500 euro ierekjinaja vecos neatmaksatos paraadus??
karoche te vairs nav cepiena,jo Elksnis ir kjeries pie darba,tagad viss bus
gan jau ta pat ka tas sarkanais sedans pie setas

karoche te vairs nav cepiena,jo Elksnis ir kjeries pie darba,tagad viss bus

gan jau ta pat ka tas sarkanais sedans pie setas

ar kompatu pa brugji

Reinkarnejās, jā, un iehakoja no matriksa atpakaļejošu datumu profilam.
Nē, vienkārši latviešu sindroms - kā viens kaut ko pasaka, visi kā tirgus tantes bļauj. Nu pilnīgi tā kā ar zaļajiem cilvēciņiem Ukrainā, tip no sērijas - mi ničivo ņi ģelaļi a mirno šļi domoj. Kurš pirmais kko nodirš, simpātija viņam, un pierādīt otram, pat ja viņam taisnība - skuju...
Nekā personīga (pagaidām), bet Azbestu es negrasos žēlot par šo. Būtu atbraucis un salicis visu pats pa plauktiem,būtu respect, bet te vajag forumā parakstīt.
Nē, vienkārši latviešu sindroms - kā viens kaut ko pasaka, visi kā tirgus tantes bļauj. Nu pilnīgi tā kā ar zaļajiem cilvēciņiem Ukrainā, tip no sērijas - mi ničivo ņi ģelaļi a mirno šļi domoj. Kurš pirmais kko nodirš, simpātija viņam, un pierādīt otram, pat ja viņam taisnība - skuju...
Nekā personīga (pagaidām), bet Azbestu es negrasos žēlot par šo. Būtu atbraucis un salicis visu pats pa plauktiem,būtu respect, bet te vajag forumā parakstīt.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.

nu re cik jauki, uzmestais paliek par uzmetēju
idiotu bars bļe

idiotu bars bļe
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
pierodi pie taa

Tu Elksnim arii iedevi 500 euro priekshapmaksu??
ja vinjs tevi uzmet,tad es nakamias piesakos krasot ,sagatavot ja kas
bet ar 1000 euro priekshapmaksu

Tu Elksnim arii iedevi 500 euro priekshapmaksu??
ja vinjs tevi uzmet,tad es nakamias piesakos krasot ,sagatavot ja kas

ar kompatu pa brugji

Plot twist - uzmetējs paliek par uzmesto. Bet kurš ir kurš?
Labi, Azbest, nu tak pietiek rakstīt. Negribu forumā celt ārā tavus brīnumus.

Labi, Azbest, nu tak pietiek rakstīt. Negribu forumā celt ārā tavus brīnumus.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Elksni palasi atpakaļ jau teicu ka neesmu grabulitis!!
Loģiski ka ip nesakritis! Bet as taa
Nezinu ko tagad cep grabulitis bet viens ir skaidrs ka Domāju ka kāds jau sāk uzmest lūpu par paša sadaritiem mēsliem a.k.a. azbests
Loģiski ka ip nesakritis! Bet as taa
Nezinu ko tagad cep grabulitis bet viens ir skaidrs ka Domāju ka kāds jau sāk uzmest lūpu par paša sadaritiem mēsliem a.k.a. azbests

a vai tad galvenā sūdzība ir par avansa paņemšanu? kuru tas krata kāda jums tur vēsture?
iedeva tev auto un naudu, pateici laiku, kas sastāda 2 nedēļas. vai tad tev ar nazi piedraudēja, ka tik ilgā laikā jāizdara?
esi uzņēmies darbu, pagājis MĒNESIS, samaksāts summa, kas neatbilst darbam un sprēgā.
atdod naudu, pasaki, ka esi lohs, kurš paņem darbu un nevar izpildīt un viss!!!!
jawku dienu
iedeva tev auto un naudu, pateici laiku, kas sastāda 2 nedēļas. vai tad tev ar nazi piedraudēja, ka tik ilgā laikā jāizdara?
esi uzņēmies darbu, pagājis MĒNESIS, samaksāts summa, kas neatbilst darbam un sprēgā.
atdod naudu, pasaki, ka esi lohs, kurš paņem darbu un nevar izpildīt un viss!!!!

Tā kā abi cilvēki pazina viens otru, tad domāju ka vēsture krata gan. Serviss ir serviss, jā, bet tip paziņas akurāt līgumus neraksta un viens otru nečakarē. Bez tam, vai tad nu akurāt nebija tas, ka no sākuma būs piķis, un tad gaidi darbu?
...nav baudas, nav cepumiņa...
...nav baudas, nav cepumiņa...
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5