Servisi kur dodamies remontēties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Es tev nerakstu to ko domāju vai to ko man "kāda tante" teica, bet konkrētu faktu par poliesteru bāzes produktiem. Nav nekāda sakara ar kādu taisnību, ir ķīmiskais proces par to detalizētāk var noskaidrot pie kāda ķīmiķa kurš strādā ar poliesteru ja neuzticies špakteļmasu ražotājiem.cipruss18 rakstīja: ↑25 Okt 2018, 07:42 tad veģetācijas auto krāsotāji arī ir pasudīgs kantoris ar nemākulīgie krāsotajiem
Pat tur man cilvēki saka,ka materiālām jānostājas,jasasežas un tad krāsošana un prasīs 2 nedēļas,lai man nokrāsotu saskrāpētas sānus
Paliksim katrs pie savas taisnības
Bet prakse man ir pierādījies,ka šie kas saka,ka viss ir easy ,tur parasti ir pēc gada plaisas un burbuļi
Vai kāds var ieteikt kādu vietu kur priekš e36 var sametināt aizmugurējo plaukta vietu, izrauta ar skruvēm ārā ?
Ieteicams Rīgā, un salīdzinoši ātri, jo auto vajag ikdienas lietošanai. Ja ir ko piedāvāt PM
Ieteicams Rīgā, un salīdzinoši ātri, jo auto vajag ikdienas lietošanai. Ja ir ko piedāvāt PM
E46 M50TUB25 - Nomainīt galvas blivi -pārbbaudīt galvu. Interesē tikai tādi džeki kas zin ko dara un lai pēc tam nav 10 reizes jaatgriežas:) un protams interesē cena
e46 m50tub25 nebija šajā virsbūvē,ja ne tikai swapsMartinsoon rakstīja: ↑20 Dec 2018, 16:34 E46 M50TUB25 - Nomainīt galvas blivi -pārbbaudīt galvu. Interesē tikai tādi džeki kas zin ko dara un lai pēc tam nav 10 reizes jaatgriežas:) un protams interesē cena
klūda m52tub25Lavriks rakstīja: ↑20 Dec 2018, 18:06e46 m50tub25 nebija šajā virsbūvē,ja ne tikai swapsMartinsoon rakstīja: ↑20 Dec 2018, 16:34 E46 M50TUB25 - Nomainīt galvas blivi -pārbbaudīt galvu. Interesē tikai tādi džeki kas zin ko dara un lai pēc tam nav 10 reizes jaatgriežas:) un protams interesē cena
Varbūt kāds varētu ieteikt vietu, kur nodiagnosticēt auto?
Auto tukšgaitā vibrē. Virs/ap 1000rpm vibrācija pazūd. Vienā servisā teica, ka iespējams kaut kur gaisu velk iekšā.
Otra lieta. Viens no bremžu šķidruma sensoriem ir izbeidzies. Vajadzētu noskaidrot kurš.
e46 FL 330ci benzīns/gāze
Auto tukšgaitā vibrē. Virs/ap 1000rpm vibrācija pazūd. Vienā servisā teica, ka iespējams kaut kur gaisu velk iekšā.
Otra lieta. Viens no bremžu šķidruma sensoriem ir izbeidzies. Vajadzētu noskaidrot kurš.
e46 FL 330ci benzīns/gāze
Interesē cilvēks/serviss kurš varētu salikt kopā E21 pēc pārkrāsošanas. Ar pieredzi un bildēm no paveiktā.
Whatsapp 27193721
Whatsapp 27193721
sveiki e46 110kw var kāds izravēt klapītes no ieplūdnieka? un cik tas maksās ? Riga. uzraksti lūdzu pm
Labdien!
Pārlasīju visas lapas, tomēr gadi pagājuši...
Lūgums ieteikt servisu E36 remontdarbiem.
Rigā AMR Motors Deglava iela 68
26408989
26408989
Drift darbnīca, Rīgāgundarrari rakstīja: ↑28 Aug 2020, 09:40 Labdien!
wrong place
Kads var ieteikt kur var vest remontet panorāmas jumta mehanismums?
ar kompatu pa brugji
Nu BMW parasti tie mehānismi nav vnk remomtejami, tikai maināmi viss mezgls zborā. BMW ir daudz speciālistu kuri var nomainīt tev visu lūku.
uber auto/ serviss - x5 e53 sataisija.... darbs piņķerīgs un cena atbilstoši...
Paldies par ieteikumiem Būs laikam vēl jāveic izmeklēšana, uz kuru servisu drīkst braukt.
Negribu nevienu apvainot, protams, taču diemžēl ar tiem wannabe drifteriem diez gan bēdīga pieredze.
Čoms aizdzina savu E36 325i kupeju uz drifetu kantori, un šie to mašīnu atdeva vēl bēdīgākā stāvoklī kā pirms servisa apmeklējuma, piedevām vēl galīgi neapmierināti un dusmīgi, ka vispār to mašīnu bija atdzinis pie viņiem remontēt. Par darbu kāpostu nokāsa pamatīgu.
Vēlāk secinājām, ka šie zēni bija no čoma autiņa paņēmuši kārbu sev un čoma mašīnai uzlika citu
Negribu nevienu apvainot, protams, taču diemžēl ar tiem wannabe drifteriem diez gan bēdīga pieredze.
Čoms aizdzina savu E36 325i kupeju uz drifetu kantori, un šie to mašīnu atdeva vēl bēdīgākā stāvoklī kā pirms servisa apmeklējuma, piedevām vēl galīgi neapmierināti un dusmīgi, ka vispār to mašīnu bija atdzinis pie viņiem remontēt. Par darbu kāpostu nokāsa pamatīgu.
Vēlāk secinājām, ka šie zēni bija no čoma autiņa paņēmuši kārbu sev un čoma mašīnai uzlika citu
Kurā servisā?
Esmu dzirdejis,ka katiņus tā ņem arā,bet ne kārbas
Kapēc jamaksā servisam,ja darbs nav veikts,vai veikts nekvalitatīvi?
Esmu dzirdejis,ka katiņus tā ņem arā,bet ne kārbas
Kapēc jamaksā servisam,ja darbs nav veikts,vai veikts nekvalitatīvi?
ar kompatu pa brugji
LV ir maza, vai ir izdevīgi servisiem bojāt savu reputāciju?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right