HELLA DARK replikas priekš E36
tos krustus var likt gan tuvajos gan taalajos ja? cik saprotu tas tikai gaumes jaut.?
Tuvajos krustus liek tikai tad ja nav lēcas. Ja ir lēcas tad vienkārši tur iekrāso pāris detaļas melnā krāsā.
nu jaa,man leecas naw..tad sanaak ka jaliek buus abos..ja buus iespeeja..
tieši tā, jo savādāk izskatīsies diezgan jokaini, ka arī + labāk to darīt pie vienas reizes, jo tad izmaksās lētāk.
Radās viens tāds jocīgs jautājums, taisījām e30 un sāku aizdomāties kā ir ar e36- tieši par gabarīta spuldzi, nav tā ka ieslēdzot tikai puslukturis spīd, jo krusts sadala daļās lukturi, lielā spuldze ir centrā un spīd pa visām krusta pusēm, bet gabarīt lampiņa ir augšpusē un vai krusts to nenodala no apakšējās daļas?
Labs jautājums :) Nav mēģināts uz paša auto, jo bija eņģeļi, bet varētu kāds atbildēt, kam ir parastie gabarīti :)
Es nemaz nevaru līdz galam iebāzt gabarītlampiņas štekerīti.
man konkrēti ir Dogmas taisītie lukturi un varu konkrēti pateikt, ka vakarā izskatās ka it kā degtu puslukturis, bet izskatās ļoti ok.
Ja 'vajag varu rīt ievietot foto (aa to tagad ir baigais slinkums iet fočet )
Būtu labi ja nofočētu kaut kad, gribējās pamocīties un mēģināt taisīt arī savam, bet tā kā par enģeļiem nedomāju tad atdūros pie ši jautājuma
Jāvar :)Ruu rakstīja:Es nemaz nevaru līdz galam iebāzt gabarītlampiņas štekerīti.
Teorētiski tā arī vajadzētu būt, diemžēl :)RENIO rakstīja:man konkrēti ir Dogmas taisītie lukturi un varu konkrēti pateikt, ka vakarā izskatās ka it kā degtu puslukturis, bet izskatās ļoti ok.
Jādomā risinājumu, jātaisa uz divām spuldzītēm, kādas knapākas 3w
Ieliec nevis krustu, bet dirsas svītru Spīdēs uz abām pusēm, gluži kā dirsu vaigi
Ņivar. Ok, štekerīti iebāzt līdz galam var, bet bez lampiņas. Atdurās pret krustu. Bet nu tur jāskatās, varbūt nedaudz jāpārveido tie štekeri, a to man viņi anormāli gari..dogMa rakstīja:Jāvar :)Ruu rakstīja:Es nemaz nevaru līdz galam iebāzt gabarītlampiņas štekerīti.
Jāsaliek pilnu lukturi, divus krustu komoplektus, būs pilnīgais tonējumsdogMa rakstīja:Ieliec nevis krustu, bet dirsas svītru Spīdēs uz abām pusēm, gluži kā dirsu vaigi
Kur dabūt krustu šablonus ZKV lukturiem? Pats varu izgriezt ar lāzeri...
man kā izrādās stāv neorģinālie lukturi,tiem a ielīdīs šitie krusti tālajos vai ir kko spešeli savādāk jāizgriež?
Moš dogMa grib arī ZKV miglām krustus izgriezt?
Moš dogMa grib arī ZKV miglām krustus izgriezt?
coupe 2.8
A ja eņģeļus iemet pa virsu vēl, tad kā ir ar TA?
Pirms 2012. gada nebija nekādu problēmu, bet cik saprotu, tad pagaidām 50/50 laiž cauri ar eņģeļiem. (neiet runa par krustiem)
Kādas no šejieniešiem ir neizlaists TA dēļ eņģeļacīm? Mani ļoti interesē oficiālais pamatojums.