OCTA un Kasko- par lētākām naudiņām.
Nav svarīgi tur jau skatās pēc stāža.
Ja tikko noliki tiesības tad nu manam 318 i izmakasāja ap 55 Eur uz 3 mēnešiem ...
Ja tikko noliki tiesības tad nu manam 318 i izmakasāja ap 55 Eur uz 3 mēnešiem ...
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
ne tikai skatās arī kur piereģistrēta mašīna jo tālāk no Rīgas jo lētāk! (Latvijas robežās)
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
kautka dargi teu sanak man kad vel pat nebija tiesibas nu baltas man maksaja 32 eur uz 3 menKvarka rakstīja:Nav svarīgi tur jau skatās pēc stāža.
letasoctas.lv prasa savu %, bet es parasti apdrošinu pa taisno no apdrošinātāja ltab.lv, sanāk drusku lētāk:), bet ja šitie kas te piedāvā var dabūt vel lētāk, tad es arī gribu dabūt koardinātes :)
Uz gadu, vairāk par 150eur nevajadzētu būt.tomaats rakstīja:Cik varētu maksāt OCTA 21 gadu vecam gurķim ar nekādu stāžu priekš 318tds? Visi mani biedē , ka baigais cipars būšot...
Man personīgi trešā mašīna, kaut kāda vēsture jau sakrājusies, man uz gadu pie 120 eur.
Vai arī būs lētāk nekā manapolise.lv?Dj Plosky rakstīja: ↑11 Feb 2014, 16:35 Vai arī apmeklējam -> http://letasoctas.lv/
Jeb pie Jums lētāk?!
Swedbankā pats izdevīgākais variants.. bet nu pieļauju kā nu kuramAlexx24 rakstīja: ↑31 Aug 2019, 15:24Vai arī būs lētāk nekā manapolise.lv?Dj Plosky rakstīja: ↑11 Feb 2014, 16:35 Vai arī apmeklējam -> http://letasoctas.lv/
Jeb pie Jums lētāk?!
Vai caur brokeri tiešām var būt lētāk, nekā pa taisno pie pakalpojuma sniedzēju?
Ja pie brokera, tad noteikti pie pazīstama, kas startā iedos labu cenu, jo cik sapratu viņiem nerakstīts likums, ja kāds brokeris jau ir sastādījis piedāvājumu, tad cits zem šīs summas palīst vairs nedrīkst.
Swedā nebūt nav labi piedāvājumi, varbūt tik kaut kādiem jauniem gurķiem, kam Max riska klase. Cik tur skatīts, tad ap 15 EUR dārgāk gada garumā kā manapolise.lv
Swedā nebūt nav labi piedāvājumi, varbūt tik kaut kādiem jauniem gurķiem, kam Max riska klase. Cik tur skatīts, tad ap 15 EUR dārgāk gada garumā kā manapolise.lv
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Man sweds dod visletako octu uz a8 bet nezeligi dargu kasko salidzinot ar baltu
ar kompatu pa brugji
Tas ir kā kuram. Man visiem auto sweds piedāvā par 10-30% lētāk nekā cipari kas uzrādas octas.lv. Manam sencim swedā vispār par ~ 50% lētāk par lētāko piedāvājumu octas.lv.he9600 rakstīja: ↑31 Aug 2019, 21:17 Ja pie brokera, tad noteikti pie pazīstama, kas startā iedos labu cenu, jo cik sapratu viņiem nerakstīts likums, ja kāds brokeris jau ir sastādījis piedāvājumu, tad cits zem šīs summas palīst vairs nedrīkst.
Es octas.lv un līdzīgās labās apskatos tikai lētāko piedāvājumu un pērku pēc tam pa tiešo, vienmēr ir bijis pāris eiro lētāk.
Tas nab brokera fiška, bet apdrošinātājam iešūts ka vienai un tai pašai mašīnai nevar būt divi dažadi piedāvajumihe9600 rakstīja: ↑31 Aug 2019, 21:17 Ja pie brokera, tad noteikti pie pazīstama, kas startā iedos labu cenu, jo cik sapratu viņiem nerakstīts likums, ja kāds brokeris jau ir sastādījis piedāvājumu, tad cits zem šīs summas palīst vairs nedrīkst.