arku valcēšana
nu man ad meiters pa telefonu pateica ka max 1cm un 100eur pa apli......wtf-dziivojam kosmosaa vai>?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Hvz nav jau taa ka piemet to suudu un valcee veel jau visa taa gumija jaaizkasa nu un rezultaataa tie 15Ls par arku +- ir adekvaati padariitajam. Pameegjini sarunaat ka pats to gumiju izskasiisi un lai tikai tiiri novalcee. Ak jaa un tiem kam koilas iesaku paarliecinaaties ka sareguleetas vienaadi savaadaak var sanaakti interesnti
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
man liekas ka tas 1 cm ir ar garantiju ka krasa nenolups ,,protams pie nosacijuma ka nav spaktele
un cena ir pat loti normala pa to darbu tas tev nav ar trubu bet gan tur ir jasilda ta arka un ka jau tika minets jarauj ara gumijas jatira + ari ir japstrada lai ruslans neuzklupj
un cena ir pat loti normala pa to darbu tas tev nav ar trubu bet gan tur ir jasilda ta arka un ka jau tika minets jarauj ara gumijas jatira + ari ir japstrada lai ruslans neuzklupj
sanaak ka ja nonjem to gumiju tad peec tam veel jaapaarpuush ir arkas?-un meiters teica ka peec valceeshanas podkriljniki kriitot aaraa...guzlis rakstīja:Hvz nav jau taa ka piemet to suudu un valcee veel jau visa taa gumija jaaizkasa nu un rezultaataa tie 15Ls par arku +- ir adekvaati padariitajam. Pameegjini sarunaat ka pats to gumiju izskasiisi un lai tikai tiiri novalcee. Ak jaa un tiem kam koilas iesaku paarliecinaaties ka sareguleetas vienaadi savaadaak var sanaakti interesnti
ka Tev te vel ieteica, uzjautā vnk Orkaanam.
vinjam nebija valceetas bet gan izspestas...un tikai aizmugureejaas-
es apjautajos citiem cilvēkiem un arī powerā, un citur vēl iesaka AD parts tikai!
Tik uz ziemu iepērkat platus bleķiniekus vai flančus - savadāk ziema valcētās arkas izskatas pēc bomža...
man izvelcatas uz kadiem 3-4 cm, nekas labs no ta nav. nesabojat saprnus, izvelcat tik plati nesanaks :)
bet man ta pat sparni ker gumiju
bet man ta pat sparni ker gumiju
Es ar tieši gribēju prasīt kur to var izdarīt ,bet tikai aizmugurējām man vajag ,priekšā viss ok :)
Man vajag tikai iekšējo maliņu pievalcēt jo kad iekāpj divi cilvēki aizmugurē, tad lien riepa arkaa !
Krāsu nesabojās ?????? , jo no ārpuses arkas ideālas , nevaig krāsot.
Man vajag tikai iekšējo maliņu pievalcēt jo kad iekāpj divi cilvēki aizmugurē, tad lien riepa arkaa !
Krāsu nesabojās ?????? , jo no ārpuses arkas ideālas , nevaig krāsot.
nu es dariju taa ka izkasiiju to gumiju tad nomaucu ar grunti droshiibai kaut arii liidz blekjim nebija nokasiits un tad novalceejaam un tad samochiiju to shuvju smeeri. nu ja silda un spaarns nav bijis sists respektiivi ar kilogramu shpakteles tad nevajadzeetu kraasai sapliist bet nu garantijas taapat nekaadas. man sapisaas prieksheejiem spaarniem kraasa valceejot bet tur taapeec ka nesildiijaam jo nebija feena bet vajadzeeja aatri uztaisiit par cik bija valceejamais aizlieneets no adparts. starpcitu itkaa to verkji laikam vareeja arii iziireet cik atceros. man novalceejaam tikai kantiiti jo pie vinjas disks skaaraas un jaa tagat ir taa ka podkriljnjika gumija negrib tureeties bet tas ir noveershams.ramyrez rakstīja:sanaak ka ja nonjem to gumiju tad peec tam veel jaapaarpuush ir arkas?-un meiters teica ka peec valceeshanas podkriljniki kriitot aaraa...guzlis rakstīja:Hvz nav jau taa ka piemet to suudu un valcee veel jau visa taa gumija jaaizkasa nu un rezultaataa tie 15Ls par arku +- ir adekvaati padariitajam. Pameegjini sarunaat ka pats to gumiju izskasiisi un lai tikai tiiri novalcee. Ak jaa un tiem kam koilas iesaku paarliecinaaties ka sareguleetas vienaadi savaadaak var sanaakti interesnti
principa jo rokas neaug no visiem zinamas vietas tad lietotajam Z-street ir arku valcejamais aparats ko vins labprat ari izire ja vajaga bet tur ir ari drosibas nauda jasamaksa
jo man te viena sestdiena bija apelsina valcešanas diena kur vairaki foruma biedri bija sametusies un valceja arkas bet to visu organizeja Hapo
jo man te viena sestdiena bija apelsina valcešanas diena kur vairaki foruma biedri bija sametusies un valceja arkas bet to visu organizeja Hapo
Kr4 saprotu ka neviens man uztaisiit negrib...jaabrauc buus uz AD....
Ko dariit ar paspaarniem kuri pec valceeshanas kriitot laukaa?
Kāpēc es nebrinos ka rulevojs bija kā vienmēr HapoDj_Zii rakstīja:principa jo rokas neaug no visiem zinamas vietas tad lietotajam Z-street ir arku valcejamais aparats ko vins labprat ari izire ja vajaga bet tur ir ari drosibas nauda jasamaksa
Man ari ir ķipa valcētas arkas,nez ar trubu pa pali vai kā un pēc tam labi ar spakteli pastrādāts
lūk bilde kāds triperis uzmetas vis jāravē ara jāmetina pa jaunu
lūk bilde kāds triperis uzmetas vis jāravē ara jāmetina pa jaunu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Tā man iepriekšējais saimnieks teica ka ir valcets
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
?ramyrez rakstīja:Ko dariit ar paspaarniem kuri pec valceeshanas kriitot laukaa?
Es ņēmu laukā (priekšējos vismaz), sildīju ar fēnu un mēģināju izlocīt tā, lai tomēr pieguļ arkai (lai sāls un dubļi netiek garām) + smērēju ar kādu smāķi, lai kāda aizsargkārta tai arkai ir tajā vietā gar pašu malu, kur tā vairs nav nosegta ar paspārni. Citu smuku variantu pod stok laikam nebūs. Tāpēc NEVIENAM NEIESAKU velcēt tās arkas! :)
d[-_-]b