www.RGRace.net
Šodien pabeidzu metināt pārējās trīs caurules.
Personīgi man vislabāk patīk pēdējajā bildē redzamā šuve, tas arī ir tas, uz ko tēmēju/temēšu izplūdes metināšana un citos nerūsējošā tērauda plānsienu izstrādājumos.
Šeit bilde ar skatu iekšpusē - metinājums bez oksidācijas, iespējams 0.1-0.2mm no virsmas...
Personīgi man vislabāk patīk pēdējajā bildē redzamā šuve, tas arī ir tas, uz ko tēmēju/temēšu izplūdes metināšana un citos nerūsējošā tērauda plānsienu izstrādājumos.
Šeit bilde ar skatu iekšpusē - metinājums bez oksidācijas, iespējams 0.1-0.2mm no virsmas...
cik prasi par zirnekļa būvi 4podiem?
ar 52mm trubu?
ar 52mm trubu?
4 cilindru atmosfēriskie kolektori no ņeržas (tada pati apstrāde, kā bildē redzamajam) ~400-500,- Ls.
Ja ir reāla interese, tad pēc tikšanās tiek sastādītā tāme, kur arī ir redzama reālā cena.
Ja ir reāla interese, tad pēc tikšanās tiek sastādītā tāme, kur arī ir redzama reālā cena.
Tu ar TIG metini?
Protams
Tikai un vienīgi.
Tikai un vienīgi.
Šis tas padarīts...
Te būs pāris paraudziņu bildes visiem ieplūdes/interkūlera cauruļu sametināšanas interesentiem vai potenciālajiem interesentiem! Bildēs redzams jaunas ieplūdes/interkūleru cauruļu metināšanas stils/veids!
53x1,5 mm 304 sērijas nerūsējošais tērauds, slīpēts.
Pēdējā bildē redzams, ka nav nekādu traucēkļu plūsmai.
Kā arī bildes, kurās redzams šodien sametinātais otrais izplūdes flancis topošajā projektā.
Sāku iemēģināt savādāku/jaunu metināšanas tehniku/stilu, pagaidām esmu apmierināts ar rezūltātu.
Labprāt dzirdēšu Jūsu domas - kuri flanču metinājumi Jums labāk patīk - šie, jaunie, šodienas metinājumi, vai iepriekšējie -
Paldies. Drīz būs update ar izplūdi
Te būs pāris paraudziņu bildes visiem ieplūdes/interkūlera cauruļu sametināšanas interesentiem vai potenciālajiem interesentiem! Bildēs redzams jaunas ieplūdes/interkūleru cauruļu metināšanas stils/veids!
53x1,5 mm 304 sērijas nerūsējošais tērauds, slīpēts.
Pēdējā bildē redzams, ka nav nekādu traucēkļu plūsmai.
Kā arī bildes, kurās redzams šodien sametinātais otrais izplūdes flancis topošajā projektā.
Sāku iemēģināt savādāku/jaunu metināšanas tehniku/stilu, pagaidām esmu apmierināts ar rezūltātu.
Labprāt dzirdēšu Jūsu domas - kuri flanču metinājumi Jums labāk patīk - šie, jaunie, šodienas metinājumi, vai iepriekšējie -
Paldies. Drīz būs update ar izplūdi
Šodien paspēju pabeigt izplūdi... diemžēl vakars bij klāt, auto bij jasaliek, lai klients var rīt savākt, līdz ar to nāksies iztikt bez kaudzes ar bildēm :|
Šeit visa izplūde kopā, nav laba bilde, bet var apmēram saprast par ko tur ir
Tuvplāniņi:
Skaņa ļoti dievīga........
Rīt centīšos uzņemt bildi ar to kā kolektors izskatās zem haubes + LQ video kurā varēs dzirdēt kā auto tagad rūc
Šeit visa izplūde kopā, nav laba bilde, bet var apmēram saprast par ko tur ir
Tuvplāniņi:
Skaņa ļoti dievīga........
Rīt centīšos uzņemt bildi ar to kā kolektors izskatās zem haubes + LQ video kurā varēs dzirdēt kā auto tagad rūc
ja tas ir tas auto tad savadaak, bet ja klienta, vai bija izdeviigi taadam auto taisiit??
Klients gribēja - es taisīju :)
Katram savs maciņa biezums. Ja var atļauties, tad kāpēc gan ne
Katram savs maciņa biezums. Ja var atļauties, tad kāpēc gan ne
klau kur Tu pērc metāla plāksnes flanču veidošanai?
varbūt vari ieteikt ko labu?
varbūt vari ieteikt ko labu?
Jūsu rgrace mājaslapā nevaru atrast nekādu kontaktinformāciju.. Kā var tad var ar jums sazināties?
šuves +/- normalas, a ir tev kada Post-Weld Heat treatment un preheating?