LPG sistēmas uzstādīšana
Pa skaisto un pa taisno. Divi vienā.moofaka rakstīja:Sāk raudāt? Tu loh kapēc tu vispār uzņemies tādus darbus darīt, ja šajā jomā esi pilnīgs dārzenis.Valtmeikers rakstīja:Vai ne! Un tad vēl sāk raudāt, kāpēc vadu kamols kkur ir izveidojies, kapēc man kautkur jābrauc ar kompi slēgties lai tā lietotā strādātu u.t.t. Jo redz, kad pa 800ls lika, tā nebijaBMW-Valcha rakstīja:Visi, kas nopērk lietotu kaudzi ar laimi, domā ka nu tik viss būs labi. Un ka kāds pa velti liks.
Lietota visa netīra, vadi nograuzti kur kurais, ka puse jāstiķē. jātin vaļā vecie mākslasdarbi.
un vēl, kad uzprasa, kāpēc lietotu tik dārgi likt, tad vairs negribās turpināt sarunu.
Neiesaku uzņemties likt lietotu iekārtu kādam citam
Un soli ka būs gatavs pēc 3 dienām un pēkšņi paiet 2ned.
Starpcitu nekāda vaina nav lietotai gāzes iekārtai, tagad viss ir salikts normāli un braucu bēdu nezinot, tas čalis kurš pārlika tavu meistarojumu, teica lai parādot tavu seju, pirmo reizi mūžā redzēja tādu gateri.
Vel trubas izvelk caur salonu.
Nebūtu tu kautko te sācis smirdēt, būtu paklusējis un ierēcis par šito, bet nu gribu lai citi redz tavus gudros komentārus.
Puisīt, ku tu kaut ko esi galīgi sap....s meistarībāmoofaka rakstīja:Sāk raudāt? Tu loh kapēc tu vispār uzņemies tādus darbus darīt, ja šajā jomā esi pilnīgs dārzenis.Valtmeikers rakstīja:Vai ne! Un tad vēl sāk raudāt, kāpēc vadu kamols kkur ir izveidojies, kapēc man kautkur jābrauc ar kompi slēgties lai tā lietotā strādātu u.t.t. Jo redz, kad pa 800ls lika, tā nebijaBMW-Valcha rakstīja:Visi, kas nopērk lietotu kaudzi ar laimi, domā ka nu tik viss būs labi. Un ka kāds pa velti liks.
Lietota visa netīra, vadi nograuzti kur kurais, ka puse jāstiķē. jātin vaļā vecie mākslasdarbi.
un vēl, kad uzprasa, kāpēc lietotu tik dārgi likt, tad vairs negribās turpināt sarunu.
Neiesaku uzņemties likt lietotu iekārtu kādam citam
Un soli ka būs gatavs pēc 3 dienām un pēkšņi paiet 2ned.
Starpcitu nekāda vaina nav lietotai gāzes iekārtai, tagad viss ir salikts normāli un braucu bēdu nezinot, tas čalis kurš pārlika tavu meistarojumu, teica lai parādot tavu seju, pirmo reizi mūžā redzēja tādu gateri.
Vel trubas izvelk caur salonu. Nebūtu tu kautko te sācis smirdēt, būtu paklusējis un ierēcis par šito, bet nu gribu lai citi redz tavus gudros komentārus.
Es tādam savu roku neesmu licis klāt. Un visus, ko taisu, salieku pa 1, max 2 dienām
Puisīt, ku tu kaut ko esi galīgi sap....s meistarībā
Es tādam savu roku neesmu licis klāt. Un visus, ko taisu, salieku pa 1, max 2 dienām [/quote
Par tevi neviens šeit nerunā kautko pats sajauci.
Es tādam savu roku neesmu licis klāt. Un visus, ko taisu, salieku pa 1, max 2 dienām [/quote
Par tevi neviens šeit nerunā kautko pats sajauci.
Viss tur atbilstoši