Gāzes iekārtu uzstādīšana un apkope
Es uzskatu, ka pašam braucējam arī jābūt +- kompetentam vismaz minimāli pašā iekārtā un tās darbības principā.
Cīņā ar MISSFIRE iekārtas uzstādītājs (oficiālais izplatītājs) dirsa pašam motoram virsū, sūtīja uz DĀRGU diagnostiku, lai meklējot kļūdu benzīnā.
Blakus forumā atsaucās 2 lietotāji, kas tjip salabošot, aizbraucu, un stāsts līdzīgs kā cilvēkam pāris postus iepriekš-
Automātiski apkope Rīgas cenās (1 vai 2 filtriņi), kurus pats tikko mainīju, un beigās KO TEV TUR VĒL VAJAG ...
MISSFIRE vēl pat neuzreiz sāka pētīt, tjip, kā tiko iebāzi degunu, tā uzreiz apkope jeb tridcārs vai cik tur ....
Tālāk, jau parādijās tas cilvēks, kurš tjip pieteicās un tirgojās cik tjip došu ka sataisa..
Beigās atdevu 50 vai 60 eiro, pamainīja vienu sprauslu uz tādu pašu lietotu un braucu laimīgs ap mēnesi (solītā pus gada vietā).
Morāle - Ja esi lohs, tad maksā. Pi$os pus gadu ar zūdošajiem 2 cilindriem, taisīju "nepieciešamās" apkopes, kā vietā vajadzēja vienkārši mājās nomainīt 2 jaunas baracudas pa 14 euro gabalā no Intercaara.
Ja kāds stipri kaitinās, vēl varu nosaukt arī kantora nosaukumu
Cīņā ar MISSFIRE iekārtas uzstādītājs (oficiālais izplatītājs) dirsa pašam motoram virsū, sūtīja uz DĀRGU diagnostiku, lai meklējot kļūdu benzīnā.
Blakus forumā atsaucās 2 lietotāji, kas tjip salabošot, aizbraucu, un stāsts līdzīgs kā cilvēkam pāris postus iepriekš-
Automātiski apkope Rīgas cenās (1 vai 2 filtriņi), kurus pats tikko mainīju, un beigās KO TEV TUR VĒL VAJAG ...
MISSFIRE vēl pat neuzreiz sāka pētīt, tjip, kā tiko iebāzi degunu, tā uzreiz apkope jeb tridcārs vai cik tur ....
Tālāk, jau parādijās tas cilvēks, kurš tjip pieteicās un tirgojās cik tjip došu ka sataisa..
Beigās atdevu 50 vai 60 eiro, pamainīja vienu sprauslu uz tādu pašu lietotu un braucu laimīgs ap mēnesi (solītā pus gada vietā).
Morāle - Ja esi lohs, tad maksā. Pi$os pus gadu ar zūdošajiem 2 cilindriem, taisīju "nepieciešamās" apkopes, kā vietā vajadzēja vienkārši mājās nomainīt 2 jaunas baracudas pa 14 euro gabalā no Intercaara.
Nosauc gan.... jebkurs normals meistars tev pateiktu ka sprauslam pipec... kautvai pec skanas ja neredz spiedienu uz pc.... vajag vienkarsi dot normaliem meistariem un necensties ietaupit katru euro uz gaazes remintu.stan1slavs rakstīja:Es uzskatu, ka pašam braucējam arī jābūt +- kompetentam vismaz minimāli pašā iekārtā un tās darbības principā.
Liekot lietotu iekartu 70% ka bus vai nu remkoplekts reduktoram jamaina vai kada sprausla cakares pratu un viss tas ir papildus izmaksas ... tapat arii visi savienojumi un trase javelk pajaunam likt lietotas trubas ir kolhozs pilniigs. Arii ja liksi lietotu gazi skaties balona razosanas datumu ja vinam vairak par 10 gadiem vinu nepieregistresi. Un vispar ar lietotu iekartu neiesaku krameties. Ja baigi gribas ietaupit var uz sava riska nopirkt kompi un balonu parejo jaliek jaunu! Ja kadam ir interese rakstat varu uzstadit halturas veidaacipruss18 rakstīja:es vakar chalim aizsutiju variantu.piebraucu pie vinja,man vinjs to iekartu uzliek virsuu uz mana.ja iet,es samaksaju,ja nee,tad vinjs man naudu atpakalj.no chalja ne smakas un atbild arii klusee
Ir labs lietots 6cyl komplekts ar likšanu un sertifikātu 350e
komplektā protams jaunas trubas
komplektā protams jaunas trubas