HELLA DARK replikas priekš E36
Es izgāju, bet palaida, jo gāju atkārtoto un pirmajā reizē nebija eņģeļi... Te sīkāk par to: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=3& ... =80#p49235
Pēdējais labojis Kops - 09 Sep 2012, 18:39, kopā labots 1 reizi.
Kur Tu ātrāk biji ar šo linku... Es jau uztaisīju, tikai pats zīmēju, griezu krustus utt. Galvu nedaudz palauzīt dabūju, bet ar rezultātu esmu apmierināts.
kautkur lasiju kā pagriezienus arī melnus var dabūt, bez lakas tev tas noderētuNixon"]Kur Tu ātrāk biji ar šo linku... Es jau uztaisīju, tikai pats zīmēju, griezu krustus utt. Galvu nedaudz palauzīt dabūju, bet ar rezultātu esmu apmierināts.
Melnu var dabūt jebkuru lukturi, tikai jājauc vaļā lukturis un jātaisa krusti. Tuvajiem, tālajiem, miglām, pagriezieniem... Viss atkarīgs no paša roku taisnuma un domas skaidruma
Ir Bosch lukturi ar lēcu.
Jautājums - kas tur jākrāso tuvajiem, lai dabūtu tos tumšāku?
Jautājums - kas tur jākrāso tuvajiem, lai dabūtu tos tumšāku?
Tas plastmas, kurā stiprinās lēca iekšā. Galvenais nekrāso to spīdīgo bleķi, kas ir pie pašas lampiņas..
.
Pēdējais labojis raitisp - 26 Mar 2016, 16:16, kopā labots 1 reizi.
Interesē cena priekš Bosch bezlēciniekiem, kā arī, kas tur ar tiem gabarītiem? Eņģeļus nah negribu.
kursh man var pardot krustu komplektu ??? esmu ljoti ieinteresets
RM1 no powera, 8e setsraitisp rakstīja:kursh man var pardot krustu komplektu ??? esmu ljoti ieinteresets
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Es ari veletos sev krustus...labas ir nonjemtas....Depo
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ja nemaldos, Depo bija pod Zkw līdzības, bet no sākuma jāsalīdzina krusti.
Man ir viens krustu komplekts, viena krustu plāksnīta ir pārlūzusi, ja nu kādam vajag priekš trafaretes. vai arī salabo, man pat liekas ieliekot, viņš tur turētos tā pat, no bez lēcu lukturiem.
- ikey07
depo lēcu lukturiem der zkw lēcu lukturu krusti. pārdbaudīts
Krustus var nopirkt gatavus pa 7e netalu no zstreet. Tas priekš tiem kam nav iespeja izgatavot. Pm kam vjg nr.
Cik čalis pats teica depo lampas krusti isti nederot, iemeslu neatceros, bet kkas saistīts ar reflektoru bija.
Cik čalis pats teica depo lampas krusti isti nederot, iemeslu neatceros, bet kkas saistīts ar reflektoru bija.