Virsbūves, lukturu pulēšana
viss kārtībā, kam negadās. atradu laiku vismaz savu raudi paskrūvētA_C rakstīja:Sorry, ka biki 7dien uzmetu. Sanāca aizķerties ballītē + aizbraucu ar gotiņu nevis krabi. Atrisināšu piekares jautājumus un tad jau apciemos.
gribu savu zhurku uzpuleet-nav jau taa ka ideaals kuzavs...ir shur tur ruslans bet pagaidaam kopskatam gribas lai ir uzpuleets...kuraa vietaa tas daras un cik ilgs ir izspildes laiks,cena?
BMW_The Ultimate Repair Bill
pirmā lapa, pirmais ieraksts. beigās. tur ir visas cenas norādītās.
parasti tas proces ir ~8h. ja pats grib pielikt roku, tad ~6h
parasti tas proces ir ~8h. ja pats grib pielikt roku, tad ~6h
Nu es sākumā tomēr piekrāsotu, kaut vai pats (ja ir nelieli rūsas laukumi) un tad mierīgi pulētu visu, nekā pulējot domātu, kā neieraut tajā brunajā %&dā! Arī kopskats tomēr būtu pulēšanas vērts, vienīgais viss atkarīgs no Tava autiņa krāsas - cik tā pateicīga tādai home made piekrāsošanai! :)ramyrez rakstīja:gribu savu zhurku uzpuleet-nav jau taa ka ideaals kuzavs...ir shur tur ruslans bet pagaidaam kopskatam gribas lai ir uzpuleets...kuraa vietaa tas daras un cik ilgs ir izspildes laiks,cena?
d[-_-]b
Gribeju uzninat cik maksa uzpulet bmw e90 melnu tadu pasu kas tev tur viena bilde ir ?
buus vien laikam jaakraaso:D325 BMW rakstīja:Nu es sākumā tomēr piekrāsotu, kaut vai pats (ja ir nelieli rūsas laukumi) un tad mierīgi pulētu visu, nekā pulējot domātu, kā neieraut tajā brunajā %&dā! Arī kopskats tomēr būtu pulēšanas vērts, vienīgais viss atkarīgs no Tava autiņa krāsas - cik tā pateicīga tādai home made piekrāsošanai! :)ramyrez rakstīja:gribu savu zhurku uzpuleet-nav jau taa ka ideaals kuzavs...ir shur tur ruslans bet pagaidaam kopskatam gribas lai ir uzpuleets...kuraa vietaa tas daras un cik ilgs ir izspildes laiks,cena?
BMW_The Ultimate Repair Bill
80 EURkristapsk94 rakstīja:Gribeju uzninat cik maksa uzpulet bmw e90 melnu tadu pasu kas tev tur viena bilde ir ?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Pavelc ar nagu redzēsi :) izskatās pēc minkas darba ir vairākiem autiņiem minku akti un burnouti no haubes izņemti
man izskatās, ka 90% no švīkām tur izņemsies, bet pēc bildes grūti spriest.
man izskatās, ka 90% no švīkām tur izņemsies, bet pēc bildes grūti spriest.
Lielākās/biezākās ķerās,bet ļoti minimāli...kādas cerības,kādās vienībās?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
nu neesmu es interneta guru
to visu var tikai procesā (slīpējot. pulējot) pilnvērtīgi uzzināt, ko var izņemt, ko nevar
to visu var tikai procesā (slīpējot. pulējot) pilnvērtīgi uzzināt, ko var izņemt, ko nevar
pēdējais auto ļoti labi zināms paldies par darbu īpašnieki ļoti apmierināti!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY