Mekleju servisu
Ir kāds zināms mehāniķis vai serviss Valmierā-Cēsīs, kuri kārtīgi un kvalitatīvi skrūvē?
Jau sāk apnikt lamāties par visādiem nedarbiem un nemākuļiem līkročiem, kas skrūvējuši māsām autiņus...
Pats esmu mehāniķis, bet dzīvoju 150km attālumā, ne vienmēr varu aizbraukt uz visām bēdām...
Jau sāk apnikt lamāties par visādiem nedarbiem un nemākuļiem līkročiem, kas skrūvējuši māsām autiņus...
Pats esmu mehāniķis, bet dzīvoju 150km attālumā, ne vienmēr varu aizbraukt uz visām bēdām...
niksonsGailums rakstīja:Ir kāds zināms mehāniķis vai serviss Valmierā-Cēsīs, kuri kārtīgi un kvalitatīvi skrūvē?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Meklēju kādu, kas rīt no rīta varētu nodiagnosticēt un pielaist 318i žurci. Aizdomas krīt uz degvielas sūkni. Detaļas sagādāšu. PM
Vieglāk un lētāk nav pārbaudīt to sūkni?coronabeats rakstīja:Meklēju kādu, kas rīt no rīta varētu nodiagnosticēt un pielaist 318i žurci. Aizdomas krīt uz degvielas sūkni. Detaļas sagādāšu. PM
coronabeats rakstīja:Meklēju kādu, kas rīt no rīta varētu nodiagnosticēt un pielaist 318i žurci. Aizdomas krīt uz degvielas sūkni. Detaļas sagādāšu. PM
Uzzvani siikajam. Jugla 27833148
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ir ieteikumi ar kādu labu servisu Tukumā ? Sāka kaut kas klabēt labā pusē priekšā. Aizdomas, ka gultņa gredzens vai stūres pirksts.
vai šaras, vai amīša atbalsts, vai vai vai, soory, neesmu no tukuma, uzcelc un pakustini ratu, sapratīsi
Man vajag kas to arī samainīs. Man ne garāža, ne sēta. Ja nav ko ieteikt, klusē.
Es tikai palīdzu tev palielināt zināšanas par auto uzbūvi, bet nu ja tev tas neintresē, tad
Varu pacelt un pakratīt/apskatīt kas tev tur klab! Ja interesē 2 8390396, šovakar ņemšos pa servisuEmteks rakstīja:Man vajag kas to arī samainīs. Man ne garāža, ne sēta. Ja nav ko ieteikt, klusē.
Vai ir kads rit brivs mehanikis kautkur tuvama jugla.vajadzet parbaudit degvielas sistemu un viss drizak nomainit vajadzes tur kautko.jo no kautkurienes tek benza ara!pm ludzu
viewtopic.php?f=18&t=2190
Vai ir kāds mehāniķis kurš grib haltūru?
Iesakiet kādu pie kā aizbraukt uz motora diagnostiku. Liekas, ka iet sliktāk. Ieteicams ar atrašanās vietu Inčukalna vai Siguldā, vai tuvumā.
Varbūt kāds zin kur var noslīpēt motora galvu?! Vēlams Rīgā! :)
https://www.google.lv/maps/@56.9791648, ... 312!8i6656 Te to dara, bet neatceros nr.Original_Cherry rakstīja:Varbūt kāds zin kur var noslīpēt motora galvu?! Vēlams Rīgā! :)
Pāles iela. Vai Gaujas ielāOriginal_Cherry rakstīja:Varbūt kāds zin kur var noslīpēt motora galvu?! Vēlams Rīgā! :)
Ieteiktu Gaujas iela. Pats tik uz turieni vedu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Meklēju servisu/sponsoru YouTube šova filmēšanai. Jau labu laiku filmēju "BMW e36 ikdiena", kur atspoguļoju bembja remontu un tā izmaksas. Tā kā šādas sērijas izmaksā dārgi, vēlos piedāvāt sadarbību - mans bmw jūsu servisā. Remonta procesu filmēju un reklamēju jūsu servisu. Darbs jūsu, detaļu izmaksas manas. Skatījumi vienai sērijai ap 20 000 unikālo lietotāju un domāju, ka šādām sērijām ir lielāks potenciāls, jo tie 20 000 ir video, kur es vnk. sēžu un stāstu. Ja ir interese, tad sazinieties ar mani [email protected]
tām 20k unikālo 7. klašu meiteņu vecākiem jau ir savi servisi. bet vēlu veiksmi
Labāk uzfilmē DiY video cik grūti ir taisit savu žurku pie nosacijuma ja rokas aug no dirsas.