UZMANĪBU!!! Slikts serviss "Autocentrs Rīga"

Lūdzam pēc palīdzības vai iesakam labākos servisus/džekus, kas var palīdzēt ar tehniku!
Profila bilde
Kapteinis
Ziņojumi: 404
Pievienojies: 28 Jūn 2014, 05:01
Braucu ar: 4.44
Atrašanās vieta: Ogre
A pa Bez Tabu arii raadiis? :lol:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Ridlihs rakstīja:
CaK rakstīja:
Kur gribēšu, tur likšu! Kāda tev darīšana?
pareizi, liec tik iekšā, lai cilvēki zin pēc iespējas vairāk. powerā jau sazīmējās, ka zināms un rūdīts metējs.
Nu bet loģiski, man būtu šāda šaize sanākusi, es ar postotu pilnīgi visur! Sākot ar burnout.lv, hondaclub.lv, audi-style.lv, un beidzot ar kaut kādu preludeklubs. vai celicaclub.lv, vēl pa radio palaistu lai 8x dienā ierunājās ka tai vietai jābrauc ar līkumu! :super:
cipruss18 rakstīja:brinos,ka tevi tur neslana katru dienu zinot kjekavieshus
Katram normāli domājošam vīrietim ir savas ikdienas lietas, un rūpes ko darīt. Nevis skraidīt un sist cilvēku kas uzfilmē savas ikdienas gaitas :gigigi: :mljaaac_lauku_bazars:
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

lab, davai nopietni....

cilvēks pats nav mēmais skrūvētājs, bet grib savu auto čotka. nu nauda kokos neaug nevienam, gan jau ar Cakam nē. Cilvēks atliek naudiņas ar domu, ka aizvedīs auto pie puikām kam ir saprašana un sadarīs visu kā vajag. Bet kas notiek.... ir reāli patirsta nauda, laiks, nervi un gala rezultātā vēl dabūja sapistu auto.
Es domāju viņs ilgi vēl šito venerisko gājienu neaizmirsīs un ar šausmām atcerēsies. Loģiski , ka ir cepiens un dusma !!! Un grib lai tas tā nepaliek un lai tauta zin savus talantus !!!
Tāpēc īsti nav skaidra te tā pļūtīšana un apdiršana. Bet nu normāls letiņs jau laikam nav letiņš un sāta sajūta nemūžam nedabūs, ja pie pusdienām nepaēdis otru. Būtu visi puikam palīgā aizbraukuši Janehujakam apstāstījuši kas ir zolīdi un kas nē. Bet nē, tā vietā notiek austrumu gudro un pareizo tēlošana, mļe vnk :puke:
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Ridlih bet shi tema te jau 100x izrunata.jeega te cept topiku ir nulle
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

Vienkārši nevajag lekties un citus, kuri nesaprot kāda velna pēc entās reizes par to jākladzina vienā forumā apsaukāt par muļķiem, idiotiem un sūtīt dirst!

Ok saprotams, ka cilvēkam līdz šim nav bijusi pieredze, ne arī ir mācījies no citu pieredzes, ne arī kāds ir varējis paskaidrot kā rīkoties. Jebkurš normāls serviss kavēšanās gadījumā paziņo par to klientam! Ja neziņo un norunātais laiks ir pagājis tātad kaut kas nav kārtībā! Zvani prasi kas par kavēšanos ja piestāsta ausis, ka nav detaļu nogaidi divas trīs dienas pa virsu un ja joprojām ir kādas atrunas brauc uz servisu un prasi, lai rāda kas ar auto! nevis mēnesi "sēdi čībiņās" un gaidi :gigigi:
Profila bilde
Ridlihs

cipruss18 rakstīja:Ridlih bet shi tema te jau 100x izrunata.jeega te cept topiku ir nulle

tieešām nav vienalga ? viņš tak apstāstīja kāpēc to ir izdarījis, ta kaut tāpēc, lai izlādētos. Tieši tā, izrunāta un viss. Ar to jau arī vis beidzas. dogMans laikam arī vienīgais reāli palīdzēja tikai. te bija toč tā reize , kad ja ne aizbraukt palīgā, tad vismaz uzsist uz pleca. gan jau viņs paspēs te kādu tiešām hui*u sarakstīt, kad arī varēs izpausties visi daiļtiršanā :hahaha:
Pēdējais labojis Ridlihs - 05 Mai 2015, 20:44, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40
Reputācija: 1

Manuprāt šis ir pilnīgi vietā gan šeit gan citur netā.
Tas nekas ka veca veļa, vismaz ilgi glabāsies, lai citi neiekristu.
Cipruss pilnīgi lieki uzbrauci viņam par darīšanu, katrs dara pa savam.
Apmēram ā šitais nemāk šito, šitais nemāk to - ha, kā to var nemācēt,jo es taču to zinu?

Katrs savā nozarē ir speciālists, ne visi var būt mehi, ne visi var būt IT speciālisti. :super:
Tālākais jau atkarīgs no cilvēka, vai pilns mēness pa dzīvi vai normāls pacans :hahaha:
Profila bilde
Ridlihs

JānisK-[JK] rakstīja:Vienkārši nevajag lekties un citus, kuri nesaprot kāda velna pēc entās reizes par to jākladzina vienā forumā apsaukāt par muļķiem, idiotiem un sūtīt dirst!

Ok saprotams, ka cilvēkam līdz šim nav bijusi pieredze, ne arī ir mācījies no citu pieredzes, ne arī kāds ir varējis paskaidrot kā rīkoties. Jebkurš normāls serviss kavēšanās gadījumā paziņo par to klientam! Ja neziņo un norunātais laiks ir pagājis tātad kaut kas nav kārtībā! Zvani prasi kas par kavēšanos ja piestāsta ausis, ka nav detaļu nogaidi divas trīs dienas pa virsu un ja joprojām ir kādas atrunas brauc uz servisu un prasi, lai rāda kas ar auto! nevis mēnesi "sēdi čībiņās" un gaidi :gigigi:
protams, bet atceroties visu uzvelkas atkal..... diez vai aizmirsīs tik ātri. visi arī agrēsi pakomentē pretī un šis uzvelkas dubultā. Gribēju pateikt to, ka te tak diendienā pusē topiku ir diršanās pa ko, tas ok (keyboard warriors :hahaha: ).. bet nu te ir moments, kad savu žulti un agresiju nav jāizrāda.
Nu nekas, tagad dabūja VJetnamas kara rūdījumu, nākamreiz zinās. Protams, es arī nez, nahren jāved bija pie tā šķunera kura topiks jau visu pateica, ja tepat un powerā visu laiku atrādās meistari par kuriem visi atzinīgi izsakās.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Es ari esmu uzkapis uz grabekljiem,bet shitadu cepienu nesmu cepis augsa.man ari bija gsdijums kad bisch centro atdevu auto uz generatora mainu restauraciju.ievilkas uz 1.5 ned.kad zvaniju,atbilde bija tiesa un konkreta-pie mums atbrauca svarigaki klienti.
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Ridlihs

Nu ne tikai uzkāp uz grābekļiem, bet šobrīd ar vienu tādu pat brauc un sēdi viņā iekšā :lol:
Profila bilde
swiss
Ziņojumi: 205
Pievienojies: 27 Sep 2012, 20:11
Braucu ar: e36 touringu`
Pa tēmu: Traki appisa Tevi, bet mēnesi es pats nebūtu gaidījis.
Ne pa tēmu: Sens senlatviešu teiciens vēsta: "Pēc kara visi gudri".
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot :D
Profila bilde
JānisK-[JK]

Nu bet tad kaut kas ar psihi nav kārtībā ja katreiz atceroties taisa kārtējo cepienu...........

Ja pēc kara esi palicis dzīvs tad esi gudrs :lol:
Ridlihs rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Vienkārši nevajag lekties un citus, kuri nesaprot kāda velna pēc entās reizes par to jākladzina vienā forumā apsaukāt par muļķiem, idiotiem un sūtīt dirst!

protams, bet atceroties visu uzvelkas atkal..... diez vai aizmirsīs tik ātri. visi arī agrēsi pakomentē pretī un šis uzvelkas dubultā. Gribēju pateikt to, ka te tak diendienā pusē topiku ir diršanās pa ko, tas ok (keyboard warriors :hahaha: ).. bet nu te ir moments, kad savu žulti un agresiju nav jāizrāda.
Nu nekas, tagad dabūja VJetnamas kara rūdījumu, nākamreiz zinās. Protams, es arī nez, nahren jāved bija pie tā šķunera kura topiks jau visu pateica, ja tepat un powerā visu laiku atrādās meistari par kuriem visi atzinīgi izsakās.
Profila bilde
Ridlihs

necepies :lol:
Profila bilde
sputniks
Ziņojumi: 260
Pievienojies: 19 Jūn 2014, 11:08
Braucu ar: e36 coupe
Atrašanās vieta: Talsi
Ja godigi tad es nebrinos kas tagad noliek!
Cipruss un citi piebilda ka šī tēma jau ir nojiets etaps normālā valodā a ko Caks, paņem sak visus saukat par idiotiem muļķiem utt. Tad nav jabrinas ka viņš atpakaļ dabu uguni!
Ja nu sudigi sanaca CaK Bet tas nedod tiesības reāli bez iemesla tik brutāli lamat cilvēkus! Man būtu pie pakaļas bet reāli CaK vel šeit forumā ir pilnigs pokemons un jau mauc ar muti pa labi pa kreisi!
Nezinu CaK paņem iedzer aliņu un nomierini nervus! Tač esam cilveki ar vienām intresēm nafig vienam otru jāēd nost? :drink:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

JānisK-[JK] rakstīja:
- Elektrības vadi apgriezti tā, ka nevar vairs pateikt, kur tie aiziet.
Šitas arī ir pirmā servisa līmenī, labi ka arī neķērās klāt!
Shēmas ir, ķēdes izzvanīt var tā kā teksts par nezināšanu :gigigi:
Ja nemaldos, šie ir mani vārdi. Tas bija pirmais iespaids, konstatējot defektus. Protams, tas viss tika atrisināts :sarunats:
kompots318ti
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 02 Apr 2015, 18:08
Braucu ar: melleņu kompotu:)
skrv rakstīja:Veelviens prieka topiks! :D :clap: uz CAK (cilvēks ar kameru) nevar baigi dirst virsu,visus safilmees un buus suudi! :doh: :doh:
:super:
Profila bilde
JānisK-[JK]

Komentēju ar saviem vārdiem :)
dogMa rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:
- Elektrības vadi apgriezti tā, ka nevar vairs pateikt, kur tie aiziet.
Šitas arī ir pirmā servisa līmenī, labi ka arī neķērās klāt!
Shēmas ir, ķēdes izzvanīt var tā kā teksts par nezināšanu :gigigi:
Ja nemaldos, šie ir mani vārdi. Tas bija pirmais iespaids, konstatējot defektus. Protams, tas viss tika atrisināts :sarunats:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

[emoji38] Es biju domājis to tekstu, ko tu citēji. Chill :)
Profila bilde
EdgarsE
Ziņojumi: 148
Pievienojies: 27 Jan 2014, 10:41
Braucu ar: e60,a6,e36,w211
Mūsdienās populārākais un efektīgākais veids kā izplatīt reklāmu ir internets, protams arī labākais veids, kā sagraut reputāciju ir tieši šis piemērs.
Pareizi cilvēks dara, par savu rīcību ir jāatbild, tāpēc šis ir lielisks veids kā likt viņiem samaksāt par sa**sto darbu. Nesaprotu, ko jūs visi te jēli komentējat huiņu, ja pašiem šādi atgadītos, gadu vēlāk vel stūrī sēdētu un raudātu par to cik liekas naudas izmetāt, lai auto būtu kārtībā...
Profila bilde
Thomas
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 07 Okt 2011, 17:08
Braucu ar: V6
A cik naudas prasija par darbu taja servisa un cik sanaca gala cipars?

btw...tur figureja 500 eur...tas ir pus masinas vertiba, cik tad maksa viena vada salodesana? 10eur?