BM54 remonts
Sveiki nojuka subim pastūzis. ir kāds kas var saremontēt? pastuuzis šāds https://www.drive2.ru/l/935271/
Vispirms diagnostika, tad domājam, ko darīt. Sataisīt noteikti, ka var.
Pēdējais labojis Jonjis - 25 Dec 2017, 00:25, kopā labots 1 reizi.
Sabvūferus arī remontē? Parādījās kautkāda burkšķēšana...
Nē
Pēdējais labojis Jonjis - 29 Jūn 2019, 23:02, kopā labots 2 reizes.
Jā.
Pēdējais labojis Jonjis - 25 Dec 2017, 00:26, kopā labots 1 reizi.
Kādas ir upgreida iespējas un kādas aptuvenās izmaksas?
Uzskatu, ka citu lietotu bloku nav jēgas pirkt.
Uzskatu, ka citu lietotu bloku nav jēgas pirkt.
Ko saproti ar apgreidu?
Lietotu bloku nav jēgas pirkt, jo ticamākais, ka viņš nomirs tā pat kā lielākā daļa 54tie.
Lietotu bloku nav jēgas pirkt, jo ticamākais, ka viņš nomirs tā pat kā lielākā daļa 54tie.
Papētot internetu rādās, ka ir pieejami visādi čipi, kurus ielodē iekšā reizē palielinot izejas jaudu un novēršot BMW brāķi.
Kautkas šāds
Kautkas šāds
Slēpts saturs: Parādīt
Ir daži normāli kiti, kurus var izmantot, vairums no tiem, nepārveidojot viņus - nestrādā korekti, var iedzīvoties ieslēgšanās/izslēgšanās būkšķos.
Šos neizmantoju.
Jautājums, strādā? Ja strādā, tad lai dzīvo, kamēr skan, jaudas pieaugums nav neko diži lielāks.
Šos neizmantoju.
Jautājums, strādā? Ja strādā, tad lai dzīvo, kamēr skan, jaudas pieaugums nav neko diži lielāks.
Interesējos tapēc, ka nestrādā, palikusi viena tumba, kas skan. Tumbu vaina man šķiet ka tā nebūs, atradu pinoutu shēmu un uzticoties internetam pārbaudiju, tikai uz vienu tumbu sūtija pāris voltus atšķirībā no skaļuma. Pa reizei pieslēdzas vēlviena tumba. Ko tu vari man piedāvāt?
Prātīgākais variants, manuprāt, ir uzlodēt rca signāla izvadus, apejot bm54 pastūzi, un galā pielikt citu pastiprinātāju uz tumbām, būs gan kvalitatīvak, gan jaudīgāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Tas ir viens no variantiem, bet katrs dara kā grib, ļoti daudzi nevēlas neko instalēt, grib vissu stock utt.
Pats vien esmu priecīgs, ka man nav šādas "ekstras".
Pats vien esmu priecīgs, ka man nav šādas "ekstras".
Auto pastiprinātājs dod ārā pavisam klusu skaņu, pat tad, kad ir uzgriezts uz max skaļumu.
Kas varētu būt par vainu? :)
Kas varētu būt par vainu? :)