HELLA DARK replikas priekš E36
to čali sauc RM1. var atrast bmwpowerā. pats ar savām rokām esmu licis zkw krustus iekš depo lampam un iekš zkw lampām un viss bija tieši tā pat. bet tiem kas liek paši, iesaku atmērīt vismaz 2x kur urbt caurumus lai nesanāk tie krusti šķībi
RM1 krusti Bosch lēcu lampās ir plug&play?
Es kaut kad sen no RM1 ņēmu priekš Bosch. Viņš noteikti zinās teikt par pārējām saderībām
Jā, viss der!Inferno rakstīja:RM1 krusti Bosch lēcu lampās ir plug&play?
jaInferno rakstīja:RM1 krusti Bosch lēcu lampās ir plug&play?
reku atradu bildi, svaigi sapucetas zkw lampas ar krustiem. ja pacenšas var dabūt ļoti melnu, bez lakām/plēvēm
Slēpts saturs: Parādīt
Paldiesque rakstīja:Jā, viss der!Inferno rakstīja:RM1 krusti Bosch lēcu lampās ir plug&play?
@ejansons - Tev arī tuvajiem bija tas 'melnais' priekšā?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
tuvajiem sakrāsoju visas iespējamās vietas kas nebojā staru. pārējais kā stock. pa lielam tuvais jau pa dzivi ir patumsh diezgan
paskaties bildi, tuvajam sakrāsoju to gredzenu apkārt lēcai un un priekšpusi tam reflektoram(apaļo daļu) un tās 4 starpsienas iekšā no abām pusēm, kas arī deva papildus melnumu. stars lampām bija ideāls un rādija ļoti labi. galvenais neko nekrāsot kas ir aiz lēcas. un kārtīgi iztīrītas lampas rāda jau daudz labāk kā netīrītas, kautvai atjaucot viņas izskatās samērā tīras. tik nemauc ar sausu lupatu pa reflektora virsmām. es uzsmidzināju ziemas logūdeni(-36c lai spirtains) un ar gaisu izpūtu. reflektors kā jauns kā arī jo tīrāks un dzidrāks reflektors, jo labāk atstarojas sakrāsotās daļas un ir melnāks tas pasākums.ar jauniem stikliņiem skats vispār ir ļoti labs
paskaties bildi, tuvajam sakrāsoju to gredzenu apkārt lēcai un un priekšpusi tam reflektoram(apaļo daļu) un tās 4 starpsienas iekšā no abām pusēm, kas arī deva papildus melnumu. stars lampām bija ideāls un rādija ļoti labi. galvenais neko nekrāsot kas ir aiz lēcas. un kārtīgi iztīrītas lampas rāda jau daudz labāk kā netīrītas, kautvai atjaucot viņas izskatās samērā tīras. tik nemauc ar sausu lupatu pa reflektora virsmām. es uzsmidzināju ziemas logūdeni(-36c lai spirtains) un ar gaisu izpūtu. reflektors kā jauns kā arī jo tīrāks un dzidrāks reflektors, jo labāk atstarojas sakrāsotās daļas un ir melnāks tas pasākums.ar jauniem stikliņiem skats vispār ir ļoti labs
Slēpts saturs: Parādīt
Pagaidām es izštukoju, ka, lai lukturos nebūtu pavisam černis, bet vienkārši tumšāki, tālajos jāielīmē melns krusts un tuvajiem jānokrāso no ārpuses tas riņķis ap lēcu.
tyc smoked pavini un miglās var ielikt pa vidu horizontalu plāksni, paliks tumšāk. lietotajam ints lkm ta bija uztaisits
nu a ko ieteiksi, lai parastas miglas pataisitu smuki tumsas ?
Ar tām miglām ir tā,kad var teikt katrām miglām atšķiras reflekators,līdz ar to krusta liekumi un garumi atšķiras,reāli ir jātaisa katrai miglai no rokas individuāli... Pats ar ko tādu palēnām daru. Es piemēram ņemu miglu ar noņemtu stikliņu,un vienkārši ar papīru izgriežu šablonu tā ,lai liekums smuki iet uz patronas pusi un lai garums atbilst,izgriež vietu lampiņai. Un tad izgriež no kāda plāna metāla un pēc tam attiecīgi risina problēmu ar nostiprināšanu-urbties vai līmēt. Tad vēl sakrāso visu lieko lai dabūtu maksimāli tumšu efektu. Īsāk sakot prasa laiku un pacietību.
Pēdējais labojis Janka92 - 09 Apr 2016, 22:43, kopā labots 1 reizi.
ielikt custom dzidrās melnāsraitisp rakstīja:nu a ko ieteiksi, lai parastas miglas pataisitu smuki tumsas ?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
fashion, beidz tupiit
es varu atļauties, man depresija, nevaru semakam krāsu izvēlētiesraitisp rakstīja:fashion, beidz tupiit
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
moreagrun metallicFashion rakstīja:es varu atļauties, man depresija, nevaru semakam krāsu izvēlētiesraitisp rakstīja:fashion, beidz tupiit