Grabuliic piedava

Lūdzam pēc palīdzības vai iesakam labākos servisus/džekus, kas var palīdzēt ar tehniku!
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

27 Aug 2014, 08:28

elksnis rakstīja:
Ridlihs rakstīja:Tieši šāda iemesla pēc šeit smejoties šeptē uzmetēji , krāpnieki un kaktu servisu guru uz urrāā.

Studijā lūdzu visus ko uzskati par - uzmetējiem, krāpniekiem un kaktu servisiem? :hahaha:

Savādāk pats izklausies pēc želejnieka kurš notrauš asariņu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :gigigi: :gigigi: :gigigi:

:slabo?: :uzmetejs_top_par_uzmesto: :shura_piemet_ogles:
ho ho , smieklīgākais ir tas, ka es par Tevi nemaz neiedomājos, bet izskatās, ka esi ņēmis to personīgi, tātad ko no tā mēs secinam? njāā... :hahaha:

es nenotrausu asariņu, bet manā gadījumā, metēja mamma atskrēja no Vācijas, lai glābtu dēliņa ādu un strēbtu sastrādātos sūdus visus. es uz liekām un ilgam diskusijā vai intereneta kaujām neizeju. skats bija vnk nožēlojams, kad 33gadīgs tizlenis stāv mammai aiz muiguras kratās, raustās un pīpē vienu pēc otras cigareti.
Studijā uzmetējus? aizej uz uzmetēju topiku un izkonspektē. Bet joprojām rēcīgākais, ka Tevi pat nebiju domājis, bet Tu pats sākai iespringt par šo tēmu pirmais.
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...

27 Aug 2014, 08:29

Māju salīdzināt ar mašīnu ir smieklīgi!
Pirmoreizi mašīnu iedevu pazinjai kraasot un iedevu avansu kaa rezultaataa dirsaa darbs un materiaals-taalaak iedevu auto nepaziistamam prieksh manis cilveekam lai visu paartaisa-kad pajautaaju cik naudinjas atstaat vinsh atbildeeja-"tu ko????kad mashiinu sanjemsi tad arii norekinasies"
Viesnmēr var uztaisīt tak papīrīti ar juridisku spēku par naudas došanām un pakalpoja sańemšanas kvalitãti...mes vnk esam slinki!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
Ridlihs

27 Aug 2014, 08:34

cipruss18 rakstīja:Uzcelt maaju un nokrasot mashinu ,salidzinat shis divas lietas ir ka pimpi ar pirkstu.celtniecibaa apgrozas tukstoshi un saprotams ka tur ir avanss,bet nu materialos mashinai 300 euro kopeja summa.nedomaju ka to nevar atljauties ja ir savs bizness.ok,panjem 150 euro,thats it
Shini skatijuma azbest pats tu esi barans ka uztici tadu summu
A Tu neesi barans pēc pusgada izvelkot, no savas lūžņu čupas ,no Valčas iepirktas lpg iekārtas , lai paskatītos vai vispār šancē? :lol:

cilvēks domāja, džeks no foruma, blaaa blaaa, viss būs čotka. Nu tad, kad pats nejauši apdedzinās, tad saprot, ka ne arko šitā ineterneta vietne neatšķiras no citām. Piedevām, te metēji tiek vispār cauri tikai ar kādu skarbu vārdu, powerā vismaz tādu atmasko pa pilnu progu un izēd.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

27 Aug 2014, 08:40

Tieshi taa.gan celtnieciba gan shajos gadijumos ir tada lieta ka pienjemsanas,nodoshanas akts ar bildeem un aprakstu.
Neaizstavu nevienu bet nu man skatijumaa te nav ko chiiksteet.pats iedevi bez pamatojuma,pats vainigs
ar kompatu pa brugji
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

27 Aug 2014, 09:51

cipruss18 rakstīja:Uzcelt maaju un nokrasot mashinu ,salidzinat shis divas lietas ir ka pimpi ar pirkstu.celtniecibaa apgrozas tukstoshi un saprotams ka tur ir avanss,bet nu materialos mashinai 300 euro kopeja summa.nedomaju ka to nevar atljauties ja ir savs bizness.ok,panjem 150 euro,thats it

Cipruss? Ja dzivoklim vajag remontu - paris špaiņi špaketeles, biškit krāsa un nedaudz flīzes un flīžu līme.... teiksim 300eiro? To celtnieks gādā par savu naudu?

Vai dzivokļa saimnieks sagādā vai iedod avansu?

Summas tak līdžīgas mazam dzivokļa remontam un auto krāsošānai...

Kurš mudaks riskē ar savu kapitālu? :lol: Da kaut vai 30 eiro.... :lol: Risket tu vari tikai ar savu peļņu/laiku....

Kaut viens veikals/internetveikals izsniedz preci/pakalpojumu par velti cerot ka tu samaksāsi?

Cipruss mašīnas kuras TU "krāsoji"? avansu tak ņēmi? netaisiji takš no savas kabatas? :lol:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

27 Aug 2014, 10:51

elksnis rakstīja:

Cipruss? Ja dzivoklim vajag remontu - paris špaiņi špaketeles, biškit krāsa un nedaudz flīzes un flīžu līme.... teiksim 300eiro? To celtnieks gādā par savu naudu?

Kurš mudaks riskē ar savu kapitālu? :lol: Da kaut vai 30 eiro.... :lol: Risket tu vari tikai ar savu peļņu/laiku....

Kaut viens veikals/internetveikals izsniedz preci/pakalpojumu par velti cerot ka tu samaksāsi?

Cipruss mašīnas kuras TU "krāsoji"? avansu tak ņēmi? netaisiji takš no savas kabatas? :lol:
Tieši tā, jebkurs nopietns meistars tos 300 Eiro paņems no savas kabatas un pēc tam pieskaitīs rēķinam.
elksnis

27 Aug 2014, 11:01

Tu tad dzīvo ideālā pasaulē.... kārtīgs meistars kurš domā ar galvu neuzticas katram preti nakošajam klientam - investējot savus materiālus..... Riskē ar darbu..

Un vispār offtopic...... :gigigi:
cipruss18

27 Aug 2014, 11:13

elksnis rakstīja:

Artur,es nevienu santimu nebiju avansaa njeemis.un ari celtniecibaa nevienu avansu nesmu nekad prasijis vismaz lidz 2 nedeljai kamer kkas ir uztaisits un uz taa pamata kko prasu.par materialiem,vai nu saimnieks perk vai viss konkreti uz cheku ar attiecigo summu un ar saimnieku kopaa.es nerunaju par skochu utt.
ar kompatu pa brugji
elksnis

27 Aug 2014, 11:18

Zinu tevi.... paņemu avansu - nopirku žurku... :lol:
cipruss18

27 Aug 2014, 11:23

Es neko avansaa nekad nesmu njemis
Un ari tadi uznjemumi ka re&re un skonto,nevienu naudu avansaa nenjem.iegulda materialos savu naudu
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Ridlihs

27 Aug 2014, 11:24

vispār jau kārtīgam meistaram nav vaļas sēdēt netā un ar marazmu nodarboties :hahaha: es kaut kā nemanu, ka sīkais , activity , piemēram, sēdētu te :giggle:
Tikai mieru, tas nebija kādam konkrēts uzdirsies , nu tas tā, jāpabrīdina atkal laicīgi, lai nesākas atkal kādam caureja par goda aizskaršanu un tā :giggle:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

27 Aug 2014, 11:26

Mosh esmu mucā audzis, bet pirmo reizi dzirdu par servisu/krāsotāju, kur ir jāiemaksā kkāda priekšapmaksa. :lol: Līdz šim man visur ir bijis ta, ka ir gatavs auto - ir nauda. Domāju, ka es izvairītos no servisa, kur jāmaksā kaut kā pa daļām vai jāizveic tamlīdzīgas gatera procedūras.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ZzevsS

27 Aug 2014, 11:33

ch. rakstīja:Mosh esmu mucā audzis, bet pirmo reizi dzirdu par servisu/krāsotāju, kur ir jāiemaksā kkāda priekšapmaksa. :lol: Līdz šim man visur ir bijis ta, ka ir gatavs auto - ir nauda. Domāju, ka es izvairītos no servisa, kur jāmaksā kaut kā pa daļām vai jāizveic tamlīdzīgas gatera procedūras.
Pilnībā piekrītu!
elksnis

27 Aug 2014, 11:38

Musu darbnica viss notiek... tas nav vienigais bizness un maizes avots... :hahaha:

Meham un krasotajam no boxa un kameras nedrikst nākt arā? 21gs... internets kabataaa... :gigigi:

Zinot cilveku maksatspeju Latvijā mēs bez avansa/ priekšapmaksas nestradajam.... sauciet to par divainibu.. bet esmu pietiekoši finansiali apdedzinajies lai savu naudu investetu svesa manta... ja naudu paņemu savu darbu izdaru...

Labak ņemiet Draiveram no powera uzvaniet 9 no rita.. :lol:
elksnis

27 Aug 2014, 11:39

Zzevs - siikais dzineju krāmē bez avansa? Intereses pec?
Profila bilde
ZzevsS

27 Aug 2014, 11:48

Siikajam tika iedota nauda motoreļļai, pārējais pēc darba pabeigšanas.
elksnis

27 Aug 2014, 11:54

Priekšapmaksai jabut adekvatai.... runajot par azbeztu un grabuliti 350ls pa špakteles uzjaukšanu nu forši nav....
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

27 Aug 2014, 12:01

elksnis rakstīja:Priekšapmaksai jabut adekvatai.... runajot par azbeztu un grabuliti 350ls pa špakteles uzjaukšanu nu forši nav....
krāsa (252/3 Calypso red) arī tur iekļauta, 1.4l + 0.7l šķīdekļa

bet būtību nemaina..

un sēdies 2 par pareizrakstību :lol:
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
AAM
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 18 Apr 2011, 19:34
Braucu ar: 3.0d

27 Aug 2014, 12:03

Tak azbet aizbrauc un tam grabeklim biete iedod...
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga
Reputācija: 2

27 Aug 2014, 12:05

Nēēē...tā nevar, auto ir jāsavāc un tad jāraud internetā..
pirms linčot, vajag pilnu raskladu no grabuļa :rolleyes: