Virsbūves, lukturu pulēšana
šodien pabūts pie Band!
Labākās atsauksmes par labu ciparu un galvenais ātriun man ērtajā laikā!!! Neticēju ka ar mana auto bēdīgajiem lukturiem varēs panākt šādu rezultātu! nu redzamība un apgaismojums ir uz visiem 100%. Paldies!
Labākās atsauksmes par labu ciparu un galvenais ātriun man ērtajā laikā!!! Neticēju ka ar mana auto bēdīgajiem lukturiem varēs panākt šādu rezultātu! nu redzamība un apgaismojums ir uz visiem 100%. Paldies!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Un ja nav noslēpums cik izgāja naudiņā?ega rakstīja:šodien pabūts pie Band!
cenas katram induviduāli, ņemot vera lielumu un bojajumu daudzumu! taka tev isti nedos neko tas ka pateiksu ciparu!vitjazz rakstīja:Un ja nav noslēpums cik izgāja naudiņā?ega rakstīja:šodien pabūts pie Band!
Vismaz aptuvenās izmaksas, lai zinātu uz ko rēķināties?!
seit viss info uzzināms! neeasam slinki un papetam šo tēmu!ZzevsS rakstīja:Vismaz aptuvenās izmaksas, lai zinātu uz ko rēķināties?!
www.pulesana.webs.com
Karoč par lukturi kāds ir e36 10e es tā apsveru apmēram pēc rakstītā.ega rakstīja:seit viss info uzzināms! neeasam slinki un papetam šo tēmu!ZzevsS rakstīja:Vismaz aptuvenās izmaksas, lai zinātu uz ko rēķināties?!
www.pulesana.webs.com
bildēts ar SAABa droseli
tad vēl uzpucēts zirdziņu palielinātāja jonix (remap.lv) rAUDI A4B7Q S-Line. Bildes diemžēl izpalika.
Es jau aizbrauktu, bet kadas ir iespejas tikt uz majam Rigā, ja es atstašu auto puleties?
drīzumā klubu dalībniekiem un zināmajiem klientiem būs maiņas auto uz pulēšanu (lai nav jābrauc ar diviem auto) vecais labais A6 C4 2.5 TDI
Bildes no dažiem pēdējiem darbiņiem:
Un vēl drīzumā tiks pāriet uz mazliet citu pulēšanas tehnoloģiju ( RUPES LHR 21E ar ekscentru ) laika ekonomijas un kvalitātes uzlabošanas nolūkos. ( video: https://www.youtube.com/watch?v=wfLdwFtAfaM )
T.28710049
hey, hey, hey, automīļi! :)
ir sākusies gada siltā, saulainā sezona, līdz ar to atkal varam atsvaidzināt savus auto pēc ziemas ekspluatācijas/stāvēšanas.
joprojām pieejami automobiļu pulēšanas pakalpojumi- gan virsbūves, gan lukturu.
pēc ziemas būtu vēlams vismaz noņemt bitumu (t.s. piķi no virsbūves) un ievaskot.
Dažādu ekspluatācijas laikā radušos svīku, matējuma utt. likvidēšanai būs nepieciešama virsbūves lakotā slāņa pulēšana.
Katram auto individuāla pieeja visam un cena.
vairāk zvanot
28710049
ir sākusies gada siltā, saulainā sezona, līdz ar to atkal varam atsvaidzināt savus auto pēc ziemas ekspluatācijas/stāvēšanas.
joprojām pieejami automobiļu pulēšanas pakalpojumi- gan virsbūves, gan lukturu.
pēc ziemas būtu vēlams vismaz noņemt bitumu (t.s. piķi no virsbūves) un ievaskot.
Dažādu ekspluatācijas laikā radušos svīku, matējuma utt. likvidēšanai būs nepieciešama virsbūves lakotā slāņa pulēšana.
Katram auto individuāla pieeja visam un cena.
vairāk zvanot
28710049
kautkas notiek joprojām :P
bija ciemos šāds dampis (varēja aplūkot Baltijas VAG festā, kas nesen notika Ogrē- Turbās)
arī šāds bobiks no ulbrokas bija pieskrējis. bildēts ar telefonu, jo spogulene bija nosprāgusi
ā, un sāku piedāvāt jaunu pakalpojumu. tā kā daudzi pēc lukturu pulēšana ir vēlējušies uzklāt kādu aizsargkārtu, lai lukturi nebojātos atkal tik drīz, turpmāk ir iespējams arī pārlakot priekšējos lukturus. zemāk arī pirmais, kuram šo procedūru veicu:
zvaniet, rakstiet, ja interesē :)
t.28710049
bija ciemos šāds dampis (varēja aplūkot Baltijas VAG festā, kas nesen notika Ogrē- Turbās)
arī šāds bobiks no ulbrokas bija pieskrējis. bildēts ar telefonu, jo spogulene bija nosprāgusi
ā, un sāku piedāvāt jaunu pakalpojumu. tā kā daudzi pēc lukturu pulēšana ir vēlējušies uzklāt kādu aizsargkārtu, lai lukturi nebojātos atkal tik drīz, turpmāk ir iespējams arī pārlakot priekšējos lukturus. zemāk arī pirmais, kuram šo procedūru veicu:
zvaniet, rakstiet, ja interesē :)
t.28710049