palīdzēšu ar krāsošanu/metināšanu/skrūvēšanu
cena un kvalitāte ok!
pm vai 259-30-288
pm vai 259-30-288
Aptuvena cena e36 kupejas sparna krasosanai?
nu kādi +/- 80eur
NU ble ierubija ari par sparnu, bet reali to ta nevar pateikt neredzot cik daudz darba jaiegulda..DSSD rakstīja:Aptuvena cena e36 kupejas sparna krasosanai?
ja piem reali tu atved sparnu kurs janomate un janogrunte un janokraso tad domaju ka nevairak ka 60 eur..
otrs ar guru vismaz kuru sparnu butu pajautajusi
ja runa iet par aizmuguri tad parasti tiek mineta ka arka..
poweredbygirts rakstīja:NU ble ierubija ari par sparnu, bet reali to ta nevar pateikt neredzot cik daudz darba jaiegulda..DSSD rakstīja:Aptuvena cena e36 kupejas sparna krasosanai?
ja piem reali tu atved sparnu kurs janomate un janogrunte un janokraso tad domaju ka nevairak ka 60 eur..
Es biš tavu komentu nesaprotu - 80 eiro ja jaspaktelē un jācinās ar rūsu ir kosmoss un ja atved sparnu ko uzmate un nopūš tad 60eiro ir ok cena?
Divreiz parlasiju
Nea, ja jaspaktele u.t.t. jataisa visadi sudi pirms krasosanas, tad es domaju ap 80 eiro butu ok. cena, bet par tiru nopusanu kadi 60 ari butu ok.
Spamm mee like like
Cik?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
poweredbygirts rakstīja:Nea, ja jaspaktele u.t.t. jataisa visadi sudi pirms krasosanas, tad es domaju ap 80 eiro butu ok. cena, bet par tiru nopusanu kadi 60 ari butu ok.
Tici man pa 20 eiro vilkt formu neviens negrib...
tur tak jau arka jametinaIvo_Fr rakstīja:Cik?
visas cenas runājamas individuāli
bet vienmēr lētāk ir atrast citu, normālu spārnu
bet vienmēr lētāk ir atrast citu, normālu spārnu