BLAST.LV - Pulverkrāsošana un strūklošana Rīgā
BLAST.LV piedāvā augstas kvalitātes metāla izstrādājumu pulverkrāsošanas un strūklošanas pakalpojumus.
Atrašanās vieta - Rīga, Jugla, Mārkalnes iela 10.
Strūklošanas kameras izmēri - 7m x 4m x 3m (Garums, platums augstums).
Pulverkrāsošanas krāsns izmēri - 3,5m x 1,5m x 1,9m un 6,2m x 0,7m x 2,5m!
Sīkāku informāciju un cenas var atrast mūsu mājas lapā - www.blast.lv
Ja ir kādi konkrēti jautājumi, lūdzu, uzdot tos, rakstot uz epastu - [email protected] vai zvanot 25549027!
Atrašanās vieta - Rīga, Jugla, Mārkalnes iela 10.
Strūklošanas kameras izmēri - 7m x 4m x 3m (Garums, platums augstums).
Pulverkrāsošanas krāsns izmēri - 3,5m x 1,5m x 1,9m un 6,2m x 0,7m x 2,5m!
Sīkāku informāciju un cenas var atrast mūsu mājas lapā - www.blast.lv
Ja ir kādi konkrēti jautājumi, lūdzu, uzdot tos, rakstot uz epastu - [email protected] vai zvanot 25549027!
Varu pievienot savu atsauksmi.
Nokrāsoja man velo rāmi ar dakšu un citiem pirambisiem par labāko cenu Rīgā. Kvalitāte ļoti laba! Esmu riktīgi apmierināts. :)
Nokrāsoja man velo rāmi ar dakšu un citiem pirambisiem par labāko cenu Rīgā. Kvalitāte ļoti laba! Esmu riktīgi apmierināts. :)
Cik būtu aptuvenās izmaksas nostrūklot e34 metāla diskus, gan no priekšas, gan pārlaist pari iekšpusēm. ?
4gb
4gb
Majas lapa noradits...krabiss_k rakstīja:Cik būtu aptuvenās izmaksas nostrūklot e34 metāla diskus, gan no priekšas, gan pārlaist pari iekšpusēm. ?
4gb
2015.gada sezona jau rit pilnā sparā! Izmanto pulverkrāsošanas un strūklošanas pakalpojumus pie BLAST.LV! :)
Rīga, Jugla, Mārkalnes iela 10
Mob.:25549027
E-pasts.:[email protected]
Mājas lapa:www.blast.lv
Mob.:25549027
E-pasts.:[email protected]
Mājas lapa:www.blast.lv
Intresē 4gb r17 zvaigzni sakrāstot pūlverī!
kāds ir aptuvenais cipars ar ko rēķināties?
Sveiks,RS_ rakstīja:Intresē 4gb r17 zvaigzni sakrāstot pūlverī!
Cena par komplektu (strūklošana, gruntēšana, krāsošana) - 100 EUR!
Ļoti apmierināts ar krāsošanu
Cena nokrāsot un nolakot r17 AC Schitzer diskus?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Cena par R17 disku komplektu (strūklošana, gruntēšana, krāsošana, lakošana) - 125 EUR!MAIZE rakstīja:Cena nokrāsot un nolakot r17 AC Schitzer diskus?
Cik maksās mocim rāmi nokrāsot?
Sveiks, moči ir daudz un dažādi, aptuvenā cena varētu būt 50-60 EUR! Precīzāku informāciju iegūsi, ja atsūtīsi rāmja foto uz [email protected]ZzevsS rakstīja:Cik maksās mocim rāmi nokrāsot?
20gb bmw disku skrūves. spēsiet nokrāsot neaizkakājot vītnes un konusu? cipars? parasta melna krāsa
Lol! Nopietni?
EJANSONS rakstīja:20gb bmw disku skrūves. spēsiet nokrāsot neaizkakājot vītnes un konusu? cipars? parasta melna krāsa
kas tev nepatik?
Pāris jaunas bildes no BLAST.LV! :)
Kontaktinformacija - nemainīga!
Mob.: 25549027
E-pasts.: [email protected]
Mājas lapa: www.blast.lv
Kontaktinformacija - nemainīga!
Mob.: 25549027
E-pasts.: [email protected]
Mājas lapa: www.blast.lv
Cik izmaksātu nostrūklo un nokrāsot x-bracs un visu piekari?
Kapēc mani diski bez atļaujas tiek izmantoti reklāmai?
Atsūti PM ar visām daļām, kuras vēlies nokrāsot!Riks* rakstīja:Cik izmaksātu nostrūklo un nokrāsot x-bracs un visu piekari?