00-24 elektronisko bloku diagnostika 10EUR
00-24 BMW elektronisko bloku diagnostika 10EUR kļūdu diagnostika un noņemšana
Riga.Imanta
T:divi8205939
Riga.Imanta
T:divi8205939
kāds laikam ebaya vadu nopirka
omg omg, tagad ja tu iemācītos diagnostiku taisīt, tad neprasītu 10 eur, jo diagnostika nav tupa kļūdu nolasīšana.
Vari cerēt, ka nedabūsi pa purnu no kāda dusmīga klienta, kam pēc kļūdām būs jāmaina gaisa masas mērītājs, zonde un vēl kas tur, bet vaina tur nebija un šis tā dēļ izsviedis vējā smuku žūksni.
Vari cerēt, ka nedabūsi pa purnu no kāda dusmīga klienta, kam pēc kļūdām būs jāmaina gaisa masas mērītājs, zonde un vēl kas tur, bet vaina tur nebija un šis tā dēļ izsviedis vējā smuku žūksni.
Tas man atgadina - vienu gadījumu viens chalis ar laptopu un ebay vadu - gudru seju paziņoja ka izpūtēja vārsts nestrādā.... kad tika pajautāts kur tas atrodas ieslēdzās pokerseja... realitāte 2.8 izpūtēja gala bunduļa vārstam vakums bija norauts...
P.S. Mums arī ir vads - varam pieslēgties gan e36, gan e60 gan VW, audi, utt... nodzest kludas , adaptacijas ut.t.
P.S. Mums arī ir vads - varam pieslēgties gan e36, gan e60 gan VW, audi, utt... nodzest kludas , adaptacijas ut.t.
a kāda tur problēma ar ēbreja vadu?
Te jau nerunā par problēmu vadā, bet par to, vai cilvēks saprot, ko tas vads parāda.
Man piedavaja 40eur diagnostika un 5 eur airbag kludu nonemt...bet tip 10 eur par kludu atseviski...Bet problema ar kludu vel palika ))) nav laika aizbraukt nonemt
KosmossDIF rakstīja:Man piedavaja 40eur diagnostika un 5 eur airbag kludu nonemt...bet tip 10 eur par kludu atseviski...Bet problema ar kludu vel palika ))) nav laika aizbraukt nonemt
Vakardienas klients man izstāstīja ka Cēsīs esot diagnostiķis pa 7 eur, kurš piesprauž vadu, izdzēš kļūdas un attā
Sasmējos drusku...
Sasmējos drusku...
Sito es varu Valmierā pa 5. DempingsSancix rakstīja:Vakardienas klients man izstāstīja ka Cēsīs esot diagnostiķis pa 7 eur, kurš piesprauž vadu, izdzēš kļūdas un attā
Sasmējos drusku...
Varu pa 4 Eur, 1 min un darītsyanks rakstīja:Sito es varu Valmierā pa 5. DempingsSancix rakstīja:Vakardienas klients man izstāstīja ka Cēsīs esot diagnostiķis pa 7 eur, kurš piesprauž vadu, izdzēš kļūdas un attā
Sasmējos drusku...
Tas čalis sakasa par dažām stundām vairāk, nekā jūs dirnot netā visu dienu
p.s. un viņš nav viens... +dažiem ir spēcīgs aprīkojums, kurš auto pataisa par pusķirbjiem- tālāk nediagnosticējamiem hlamiem. tautā to sauc laikam par čiptuningu.
p.s. un viņš nav viens... +dažiem ir spēcīgs aprīkojums, kurš auto pataisa par pusķirbjiem- tālāk nediagnosticējamiem hlamiem. tautā to sauc laikam par čiptuningu.
Un atkal idiotiem viss ir vieglāk, bļin, laikam sanāk tā kā rons sanaka - tas čalis ar saviem 10 eur par nemākulīgu diagnostiku,( lasi - pieslēdz vadu, pasaka kļūdu nav, nezinu kāpēc tev raustās un neiet, no tevis 10 eur, atā.) nopelna vairāk nekā daži labi čaļi, kas zina, ko dara.
Kāpēc?
Jo pie viņa brauc tādi paši idioti, kā viņš, jo redz lētāk un tak diagnostika ibio rio, pieslēdz mašīnu pie vada n shit.
Un idiotu laikam diemžēl ir nospiedošais vairākums.
beigās būs kā tajā filmā idiocracy
Kāpēc?
Jo pie viņa brauc tādi paši idioti, kā viņš, jo redz lētāk un tak diagnostika ibio rio, pieslēdz mašīnu pie vada n shit.
Un idiotu laikam diemžēl ir nospiedošais vairākums.
beigās būs kā tajā filmā idiocracy
laipni aicināts reālajā pasaulē paskaties kas notiek pie visām maksimām depo utt kur tirgo sūdu. lielākajai daļai nav svarīgs vis produkts bet cena un atlaide