UNIL Lubricants
Ilggadēja pieredze eļļu un smērvielu ražošanā
Unil ir Beļģijas uzņēmums ar vairāk kā 100 gadu pieredzi, kas specializējies profesionālo eļļu un smērvielu ražošanā. Šobrīd Unil profesionālie produktu pārstāvniecības ir izveidotas jau 22 Eiropas valstīs.
Tikai kvalitatīvi produkti
Unil ražo vairāk kā 500 dažādus produktus, kuri tiek rūpīgi testēti vienā no pasaules slavenākajām ķīmijas laboratorijām – WEARCHECK. Šajā laboratorijā tiek veikta produktu kvalitātes kontrole un testi, jo Unil aktīvi seko līdzi tirgus tendencēm un visiem jauninājumiem.
Ne velti tieši Unil bija viens no pirmajiem smērvielu ražotājiem Eiropā, kas ieviesa motora eļļas ar pagarinātu maiņas intervālu.
Unil sortimentā ir šādas produktu grupas:
• Motora eļļas
• Transmisijas eļļas
• Hidrauliskās eļļas
• Industriālās eļļas un smērvielas
• Izsmidzināmie līdzekļi
• Speciālās smērvielas pārtikas industrijai
• Dažāda veida smērvielas motocikliem
• Smēres
• Bioloģiskās eļļas un smērvielas
• Tīrīšanas produkti
Pēdējais labojis ri44iys - 18 Mai 2015, 12:02, kopā labots 1 reizi.
It's a little step for a man, but giant step for mankind!
CENAS un pārējā informācija PM vai zvanot uz 25604205
Muhahaa, tipiskie maģiskie vārdi - kvalitāte, labākais, pasaules, xx valstīs Kapēc pirkt kautkādu nezināmu sūdu? Lai(varbūt) ietaupītu 0.03 Eiro? Slabo cenas norādīt te? Jo pa telefonu varēsi turpināt liet savus mārketinga tekstus un braukt pa ausīm cik mega ultra kruti šķidrumi?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Preks litotajs Amish viss kas cilveki pasaule izmanto ir slikti :)
Ta ella Auto-ile izmanto ka OEM alternativa ella , bet cena ir
Ta ella Auto-ile izmanto ka OEM alternativa ella , bet cena ir
Pirmkārt, cenas vispār nav kosmosā. Otrkārt, nav nekādas drišanas par kvalitāti, jo Fassko ir viens no vadošajiem eļļū dīleriem Latvijā. Treškārt, droši vari pirkt un lieitot savu šķidrumi, neviens Tev neliek pirkt. Ceturtkārt, palasi kaut ko citu ārpus foruma, nevis runā sūdu.
Ceru ka viss so ne ietekme mani! Es uzrakstiju vienigi par cenu kuru es redzeju Auto-ile! Par kvalitate utt neko nesmu rakstijis! No offense boy!
ri44iys rakstīja:Pirmkārt, cenas vispār nav kosmosā. Otrkārt, nav nekādas drišanas par kvalitāti, jo Fassko ir viens no vadošajiem eļļū dīleriem Latvijā. Treškārt, droši vari pirkt un lieitot savu šķidrumi, neviens Tev neliek pirkt. Ceturtkārt, palasi kaut ko citu ārpus foruma, nevis runā sūdu.
Vairkāk šis viss bija domāts Amishivoka1981 rakstīja:Ceru ka viss so ne ietekme mani! Es uzrakstiju vienigi par cenu kuru es redzeju Auto-ile! Par kvalitate utt neko nesmu rakstijis! No offense boy!
ri44iys rakstīja:Pirmkārt, cenas vispār nav kosmosā. Otrkārt, nav nekādas drišanas par kvalitāti, jo Fassko ir viens no vadošajiem eļļū dīleriem Latvijā. Treškārt, droši vari pirkt un lieitot savu šķidrumi, neviens Tev neliek pirkt. Ceturtkārt, palasi kaut ko citu ārpus foruma, nevis runā sūdu.
Kapec ne bardahl? Tagad youtuba baigi vinu reklame, visslabakais pasaule brends
Pārdodu šo, jo šī brenda preces ir piejamas visa veida, tas ir no eļļas, bremžu cleaneriem līdz auto mazgāšanas šampunamvlAdlik rakstīja:Kapec ne bardahl? Tagad youtuba baigi vinu reklame, visslabakais pasaule brends
Interese LSD bloķim eļļa, var pa PM cenu?