Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
Laikam arī Siguldā pieslēgšos pasākumam. Kā jau te minēts, varētu savākties pie "Raibā suņa" vai kur tur.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es pie raibā nevaru iebraukt nometīsos uz ceļa
Nu var jau vienoties, kur visiem ērti
It's all about the win
Domā var? Pie kā?
Var piemesties stāvlaukumā uz reiz aiz Siguldas...Līgatnes virzienā pie hotelīša...vietai vajadzētu pietikt!!!!
Kolona izbrauks 12.00 no Rīgas..tad vajadzētu pulcēties uz kādiem 12.30 Stāvlaukumā.....katrā gadijumā ja pats tikšu tad noskriešu gar Raibo arī,,,,
Fu... es netieku, būšu tik 7dien
loti ceru ka kabris bus gatavs lidz sesdienai , gribas pedejo reizi tadu garaku braucienu veikt sosezon ar vinju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ir vēl 1 brīva vietiņa ar mani braucot (ar mazliet ierobežotu svara kategoriju) .. Ja kas raakstiet PM moš kko sarunāsim :)
Vienīgais pavisam mierīgu braukšanu negarantēju, tātad iedzert gribētājam nesanāks pasēdēt blakus
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Vienīgais pavisam mierīgu braukšanu negarantēju, tātad iedzert gribētājam nesanāks pasēdēt blakus
Pēdējais labojis Sabinchix - 09 Okt 2013, 21:32, kopā labots 2 reizes.
wow ou ou ou uzmanigak ar auto gabaritiemSabinchix rakstīja:Iespējams būs 2 brīvas vietiņas ar mani braucot.. Ja kas raakstiet PM moš kko sarunāsim :)
P.S. Kaut ko nedzirdu rajona kā tu slīpē
Par manu līdzdalību nav vēl zināms,jo negribas mazo ar sievu atstāt mājās un jā,mazais vēl ir parāk mazs lai piedalītos
kapeec pie raiba nevareet piebraukt...?Regnars rakstīja:Es pie raibā nevaru iebraukt nometīsos uz ceļa
Es jau kādu laiku nedzīvoju pļavniekos
Un tāpat cenšos labāk pa trasi atvērties, ielās tā mazāk
Un tāpat cenšos labāk pa trasi atvērties, ielās tā mazāk
Man sanāk caur cēsīm braukt, varbūt cēsinieki kkur savācās un laiž uz sigūldu? vnk nav ne mazāķās poņas par kādiem stāvlaukumiem Sigūldā iet runa..
e36
tas stavlaukums pie bucefala atkriit, jo ar sedinatiem auto no viņa nereāli izbraukt ārā
Ja braukšu kopā ar kādu tad izbrausim kaut kur 12.00 no Cēsīm,,,,Var saskrieties pie Lukiol...nu tur taisnība par to stāvlaukumu izbraukt ar sedinātu šausmīgi....Bet cēsinieki var kolonu sagaidīt AugšLīgatnē....Katrā gadījumā par savu ierašanos 100% varēšu pateikt 5dien vakarā....ja kāds vēlēsies pievienoties tad padod ziņu540i rakstīja:Man sanāk caur cēsīm braukt, varbūt cēsinieki kkur savācās un laiž uz sigūldu? vnk nav ne mazāķās poņas par kādiem stāvlaukumiem Sigūldā iet runa..
Ja braukšu līdz Siguldai!!! Tad pie Raibā Suņa var savāktiesLinda rakstīja:Laikam arī Siguldā pieslēgšos pasākumam. Kā jau te minēts, varētu savākties pie "Raibā suņa" vai kur tur.
njaa zel ka netieku, 6dien viens daudz svarigaks pasakums, nekas varesu braukt 7dien pats kkur braukt skatit rudeni
Es domaju ja vel normals laiks būs, vel kadu nakamo nedeļu kaut kadu tikšanos saplanot :)matissc rakstīja:njaa zel ka netieku, 6dien viens daudz svarigaks pasakums, nekas varesu braukt 7dien pats kkur braukt skatit rudeni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13