“Auto Exotica 2014 ”
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
shite tadas meitenes apgrozās?mikelsons rakstīja:nezin kas tur ko apspriest , ļoti izskatīgas dāmas , tāpat kā pagāšogad foruma pārstāves..
tas ka trūcīgs apģērbs..tāds tur pa lielam visām..tā kā nav ko laist bērnus uz tādu pasākumu...
Protams, te takš normala majaslapa!guile rakstīja:shite tadas meitenes apgrozās?mikelsons rakstīja:nezin kas tur ko apspriest , ļoti izskatīgas dāmas , tāpat kā pagāšogad foruma pārstāves..
tas ka trūcīgs apģērbs..tāds tur pa lielam visām..tā kā nav ko laist bērnus uz tādu pasākumu...
parādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
radiātors gandrīž mašīnas krāsā
Manuprāt dāmas pie e36 ir krietni izskatīgākas kā tā "pa 250 eur dienā" pie mercedes.
Turklāt meitenei pa "labi" augums atļauj doties medeles gaitās...pa "kreisi", gut
Pece...
Turklāt meitenei pa "labi" augums atļauj doties medeles gaitās...pa "kreisi", gut
Pece...
Gan jau mūsu kluba dāmas ar zem spaisa tik lunkanas būtu
nepiekriitu nevienai no taam divaam ne tuvu nebija taads stanoks un sejas ar nekaa nu bljee nezinu kaa mazaak aizskaroshi pateikt. ai nu ceru e36.lv nelasa bet nu taa pie mersha bija ok tikai probleema tajaa ka par daudz aizraavusies tur bija ar shkjidrumiem vai kko shnjaucAmuSancix rakstīja:Manuprāt dāmas pie e36 ir krietni izskatīgākas kā tā "pa 250 eur dienā" pie mercedes.
Pece...
Nu man tā īsākā no e36.lv stenda liekas daudz skatāmāka nekā tā ģešofka pa 250eur/dienā
250 eur dienaa taatad nebija deshovka
Njā. topiks te labi panesies.
Jābūt diezgan smagi lai varētu vispār par (lai kādu), bet sievieti kautko tādu pateikt kā te daži runājas.
ekzotjikaa nebiju, bet pēc bildēm spriežot bija diezgan ok, gan dāmas, gan pats stends un auto kopumā.
Jābūt diezgan smagi lai varētu vispār par (lai kādu), bet sievieti kautko tādu pateikt kā te daži runājas.
ekzotjikaa nebiju, bet pēc bildēm spriežot bija diezgan ok, gan dāmas, gan pats stends un auto kopumā.
es ar nesaprotu nu kaa taa var izteikties marihuaans par sievieti kurai maksaa 250eur dienaa varbuut vinja vnk sajauca glaaziites
Nu priekš tiem, kam nepatika dāmas, laikam nākamgad būs jāaicina mužikus īsos šortikos!
d[-_-]b
Pff, liekas es tik vienigais uz Auto exotiku gaju auto skatities un meičas neieveroju
I tumšos ar lieliem metamiem, lai latvieši no skaudibas aizrijās.. Bet ja nopietni. Visas ir labas. Nav ko tur cilāt to visu bezjegā.325 BMW rakstīja:Nu priekš tiem, kam nepatika dāmas, laikam nākamgad būs jāaicina mužikus īsos šortikos!
Bet nopietni, reižem tā latviešu lielā skaudība mani nenormali izbrīna Nevar papriecaties par cita cilvēku veiksmi, nē vajag uzreiz pirmaja diena aizmuguras muldēt un atstāt peč sevi zu to mauriņa fekalijas. tas ir viens liels - Fujguzlis rakstīja:
Es nesaku neko par viņas izskatu,bet vienam čalim facebook ir tā viņas "deja"
jebatj,labāk būtu ēdusi
jebatj,labāk būtu ēdusi
Hazard rakstīja:Pff, liekas es tik vienigais uz Auto exotiku gaju auto skatities un meičas neieveroju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right