“Auto Exotica 2014 ”
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
shite tadas meitenes apgrozās?mikelsons rakstīja:nezin kas tur ko apspriest, ļoti izskatīgas dāmas
, tāpat kā pagāšogad foruma pārstāves..
tas ka trūcīgs apģērbs..tāds tur pa lielam visām..tā kā nav ko laist bērnus uz tādu pasākumu...

Protams, te takš normala majaslapa!guile rakstīja:shite tadas meitenes apgrozās?mikelsons rakstīja:nezin kas tur ko apspriest, ļoti izskatīgas dāmas
, tāpat kā pagāšogad foruma pārstāves..
tas ka trūcīgs apģērbs..tāds tur pa lielam visām..tā kā nav ko laist bērnus uz tādu pasākumu...
parādi 

radiātors gandrīž mašīnas krāsā 

Manuprāt dāmas pie e36 ir krietni izskatīgākas kā tā "pa 250 eur dienā" pie mercedes.
Turklāt meitenei pa "labi" augums atļauj doties medeles gaitās...pa "kreisi", gut
Pece...
Turklāt meitenei pa "labi" augums atļauj doties medeles gaitās...pa "kreisi", gut

Pece...

Gan jau mūsu kluba dāmas ar zem spaisa tik lunkanas būtu 

nepiekriituSancix rakstīja:Manuprāt dāmas pie e36 ir krietni izskatīgākas kā tā "pa 250 eur dienā" pie mercedes.
Turklāt meitenei pa "labi" augums atļauj doties medeles gaitās...pa "kreisi", gut![]()
Pece...

Nu man tā īsākā no e36.lv stenda liekas daudz skatāmāka nekā tā ģešofka pa 250eur/dienā 

250 eur dienaa
taatad nebija deshovka 

Njā. topiks te labi panesies.
Jābūt diezgan smagi
lai varētu vispār par (lai kādu), bet sievieti kautko tādu pateikt kā te daži runājas.
ekzotjikaa nebiju, bet pēc bildēm spriežot bija diezgan ok, gan dāmas, gan pats stends un auto kopumā.

Jābūt diezgan smagi

ekzotjikaa nebiju, bet pēc bildēm spriežot bija diezgan ok, gan dāmas, gan pats stends un auto kopumā.

es ar nesaprotu nu kaa taa var izteikties marihuaans par sievieti kurai maksaa 250eur dienaa
varbuut vinja vnk sajauca glaaziites 

Nu priekš tiem, kam nepatika dāmas, laikam nākamgad būs jāaicina mužikus īsos šortikos!

d[-_-]b

Pff, liekas es tik vienigais uz Auto exotiku gaju auto skatities un meičas neieveroju

I tumšos ar lieliem metamiem, lai latvieši no skaudibas aizrijās..325 BMW rakstīja:Nu priekš tiem, kam nepatika dāmas, laikam nākamgad būs jāaicina mužikus īsos šortikos!![]()

Bet nopietni, reižem tā latviešu lielā skaudība mani nenormali izbrīnaguzlis rakstīja:

Es nesaku neko par viņas izskatu,bet vienam čalim facebook ir tā viņas "deja"
jebatj,labāk būtu ēdusi

jebatj,labāk būtu ēdusi

Hazard rakstīja:Pff, liekas es tik vienigais uz Auto exotiku gaju auto skatities un meičas neieveroju![]()
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right