E36.lv Sezonas noslēgums 2015.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Davaj, visi rīt tiekās vienības maximā
Tad 11os pulcējas un pēc tam brauc.
Tad 11os pulcējas un pēc tam brauc.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tomēr tikšu, pačakarēju startera vadus, pasitu pa viņu un tagad strādā it kā nekas nebūtu noticis, bet mainīšu tik un tā, tik tagad es varēšu uzbraukt uz kāda paaugstinājuma
PS, pareizāk būtu, pulcējas LĪDZ 11tiem un 11tos izbrauc.
PS, pareizāk būtu, pulcējas LĪDZ 11tiem un 11tos izbrauc.
- ikey07
Nakti salauzijas generators, ta ka netiksu :/
Krch pagaidiet mani, būšu pēc waze 11:05
Kolonna bez manis nedrīkst aizbraukt
Kolonna bez manis nedrīkst aizbraukt
Esam ceļā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Biku no pasākuma :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Forši, braucu kā cilvēks ar visiem kopā, bet iebraucot Jelgavā izbeidzās mufte, tagad lidojam jau no Rīgas uz Jelgavu ar jaunu mufti, tā kā cerams, ka vēl paspēšu pievienoties.
Bija baigi labs pasākums, beidzot kārtīgi pa trasi izbraukājos, un pat dabūju balvu par mierīgāko braucēju
žēl ka dashcam visa memory bija pilna un neko nesanāca uzfilmēt, beigās sajūgs nobeidzās, bet labi ka kkā atgāja un varēju tikt mājās.
žēl ka dashcam visa memory bija pilna un neko nesanāca uzfilmēt, beigās sajūgs nobeidzās, bet labi ka kkā atgāja un varēju tikt mājās.
- ikey07
Fantastiski pavadīta diena. Satriecoša kompānija. Liels paldies Poweredbysiikais par atmiņu atsvaidziņašanu riepu plēšanā
Protams par riepām PKP un Jelgavas mārtiņa riepām
Menti sagaidīja izbraucot?A_C rakstīja:Fantastiski pavadīta diena. Satriecoša kompānija. Liels paldies Poweredbysiikais par atmiņu atsvaidziņašanu riepu plēšanā
Nop tikām mājās bez liekas uzmanības.maartyd rakstīja:Menti sagaidīja izbraucot?A_C rakstīja:Fantastiski pavadīta diena. Satriecoša kompānija. Liels paldies Poweredbysiikais par atmiņu atsvaidziņašanu riepu plēšanā
Mazs fragments no kāda brauciena
Diena bija fantastiska, riktīgi labi paslīpēts vienīgais vajadzēja vairāk riepas paķert līdz Un taisoties braukt mājās žurkulēnam laikam negribējās, jo nosprāga bākas sūknis.
Bet milzīgs paldies Pacham un Anetītei par izpalīdzēšanu!
Bet milzīgs paldies Pacham un Anetītei par izpalīdzēšanu!
Ar žurkām tā ir, vienmēr kaut kas nevietā nosprāgst.
Mani radiatora patrubaks arī uzmeta tieši, kad man to vismazāk vajadzēja :slapjais_drifts:
Mani radiatora patrubaks arī uzmeta tieši, kad man to vismazāk vajadzēja :slapjais_drifts:
Mani starteris uzmeta, aizbraucu majas atkal iet
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Tā riņķošana pa trasi no malas izskatījas smieklīgiikey07 rakstīja:Bija baigi labs pasākums, beidzot kārtīgi pa trasi izbraukājos, un pat dabūju balvu par mierīgāko braucēju
un traucejošarews rakstīja:Tā riņķošana pa trasi no malas izskatījas smieklīgiikey07 rakstīja:Bija baigi labs pasākums, beidzot kārtīgi pa trasi izbraukājos, un pat dabūju balvu par mierīgāko braucēju
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
jā, bet no kā tad tas sajūgs nomira?
manuprat ar kko ir jasak , neviens nepaliek par drifteri vaj sacikšu brauceju 1min laika ...rews rakstīja:Tā riņķošana pa trasi no malas izskatījas smieklīgiikey07 rakstīja:Bija baigi labs pasākums, beidzot kārtīgi pa trasi izbraukājos, un pat dabūju balvu par mierīgāko braucēju
Piedod, ka ta saku, bet man loti trauceja, ka brauc pa prieksu un "p*s diseni".. speciali lidu tuvak, VISU LAIKU, lai ikey07 saprastu, ka vai nu jakustas atrak, vai japalaiz garam..andrjuha37 rakstīja:manuprat ar kko ir jasak , neviens nepaliek par drifteri vaj sacikšu brauceju 1min laika ...rews rakstīja:Tā riņķošana pa trasi no malas izskatījas smieklīgiikey07 rakstīja:Bija baigi labs pasākums, beidzot kārtīgi pa trasi izbraukājos, un pat dabūju balvu par mierīgāko braucēju
Bet ta, bija forsi, tikai zel, ka riepas par maz bija lidzi :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9