E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15
- chevron_right
Lūgums visiem naudiņu pārskaitīt līdz 4dienas vakaram, lai 5dien naudiņa jau būtu! :)
Ja tomēr nekādi nesanāk pārskaitīt līdz tai dienai, tad varat arī 5dien skaitīt, bet tad lūgums atsūtīt man PM, ka ir samaksāts! Liels paldies!
Kā arī - pasākuma dienā varat ņemt līdzi visādas E36 detaļas, no kurām vēlētos atbrīvoties, vairāk, protams, tendēts uz sīkumiem, ko varētu pārdot, jo visi gribētāji varēs piedalīties mini-tirdziņā! Vēlams arī padomāt, kur izvietosiet savas detaļas, jo atsevišķs galds vai cita virsma, izņemot zemi, diez vai būs Man daudz, ko pārdot
JA Sabinchix nesabīdīs mums saulainu laiku, tad ņemam līdzi lietussargus un "gumpīšus" Protams, būs pajumtītes, bet ne visi varēs salīst.
Ja tomēr nekādi nesanāk pārskaitīt līdz tai dienai, tad varat arī 5dien skaitīt, bet tad lūgums atsūtīt man PM, ka ir samaksāts! Liels paldies!
Kā arī - pasākuma dienā varat ņemt līdzi visādas E36 detaļas, no kurām vēlētos atbrīvoties, vairāk, protams, tendēts uz sīkumiem, ko varētu pārdot, jo visi gribētāji varēs piedalīties mini-tirdziņā! Vēlams arī padomāt, kur izvietosiet savas detaļas, jo atsevišķs galds vai cita virsma, izņemot zemi, diez vai būs Man daudz, ko pārdot
JA Sabinchix nesabīdīs mums saulainu laiku, tad ņemam līdzi lietussargus un "gumpīšus" Protams, būs pajumtītes, bet ne visi varēs salīst.
Pirmais posts papildināts ar dalībnieku sarakstu uz šo brīdi Būsim daudz!
Samaksáts!
hehe njuuu dogMa es nesolu jo zin kā pēdējā brīdī gandrīz, bet es pacentīšos kko sarunāt
Ja nemaksāji no SEB bankas un maksāji vakar, tad vakar to kontā vēl nevarēja redzēt... DogMa noteikti papildinās sarakstu, kad ieraudzīs, no kā naudiņa kontā ienākusi... Nesatraucies!KV_ rakstīja:Es? :(
Skaidrs tagad kpc dogma neierakstija mani jo ir skatiijies peec taa kuri ir samaksajushi par eshanu.
Bet kā tagad sanāk: ja es needu (ieturu dietu ) tad tik un taa varu piedalīties sabraucienā?
Bet kā tagad sanāk: ja es needu (ieturu dietu ) tad tik un taa varu piedalīties sabraucienā?
Nu zini, ja mums būs jāsāk kontrolēt, kam diētas, kas ēd dauzd vai kā savādāk, tad būs liela putra... Ja esi samaksājis, droši brauc!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Palūgšu vēlreiz... Ja kādam ir tenti, (lielās teltis), lūdzu paņemiet līdzi!!! Lai ir kur no lietus paslēpties visiem...
Lūdzu uzrakstiet šeit, ja kāds paķers, lai zinam, ar ko varam rēķināties...
Lūdzu uzrakstiet šeit, ja kāds paķers, lai zinam, ar ko varam rēķināties...
Sveiki velreiz, ir baigas nepatiksanas, ir ta, ka esmu apslimis pamatigi, knapi velku dveseli, bet esam mes itka 3 cilveki kas uz so pasakumu velas braukt, protams nav ne mazakas nojausmas kas ar manu veselibu notiks, un ka jutisos 6dien no rita... Un bez manis ar nesanaks nevienam aizbraukt jo auto skaitas mans :) Tapec jautajums, vairak tiesi Dogmai, vai ir iespeja tada, ka 6dien ja braucu uzreiz tev samaksaju uz rokas, jo tiesam sajuta stulba, 50-50, busu vai ne, sobrid izskatas ka ne, bet ceru protams ka ja :)
Vai ir iespeja, ka vienigo reiz busu tada veida iznjemums, jo tiesam nav ne jausmas ko darit :S velos ljoti uz noslegumu braukt, bet veseliba attur mazliet :S
Vai ir iespeja, ka vienigo reiz busu tada veida iznjemums, jo tiesam nav ne jausmas ko darit :S velos ljoti uz noslegumu braukt, bet veseliba attur mazliet :S
Vienmēr var kaut ko sadomāt Vislabāk rīt vakarā dod man ziņu, kā jūties, būsi, nebūsi. Vienkārši mēs vadīsimies pēc tā saraksta, kas ir pirmajā postā, t.i., ēdienu u.t.t., lai nav tā, ka ēdiens pietiek tik katram otrajam
Vislabāk tā - ja kāds tikai 6dien uzzin, ka brauks - ņemam savu mazo groziņu, ko uzlikt uz galda un ar pārējiem padalīties
Vislabāk tā - ja kāds tikai 6dien uzzin, ka brauks - ņemam savu mazo groziņu, ko uzlikt uz galda un ar pārējiem padalīties
Oke, tad ja es 6dien tikkai uzzinasu ka tieku, busu ar grozinju ko galda uzlikt :) dzerieni jaskatas garsigi un bez gradiem un kkas iegrauzams :) ko vislabak, saldu, vai uzkozamu ? :)
Spried subjektīvi
Dzeramo nevajag, tas būs, bet, ja gribi kaut ko grādīgāku, tad gan to ņem līdzi
Dzeramo nevajag, tas būs, bet, ja gribi kaut ko grādīgāku, tad gan to ņem līdzi
+1gda33 rakstīja:Oke, tad ja es 6dien tikkai uzzinasu ka tieku, busu ar grozinju ko galda uzlikt :) dzerieni jaskatas garsigi un bez gradiem un kkas iegrauzams :) ko vislabak, saldu, vai uzkozamu ? :)
jābrauc jau ir uz sezonas noslēgumu, jātiek iekšā vēl kādā bildē ar savu e36, jo visticamak nakamo sezonu sakšu ar citu e36
Aaaa kaa es shito agraak nebiju pamaniijis. bet nu jaa netieku par cik liidz 7dienai buushu LT
Atvainojos, bet nu tādi kapeikpisēji te savākušies...
Ņemot vērā, ka par ēdamo jāmaksā tikai 2Ls, kādi vel teksti no sērijas "nopērc man arī paiku, moš būšu un tad naudu atdošu" te var būt?
Ņemot vērā, ka par ēdamo jāmaksā tikai 2Ls, kādi vel teksti no sērijas "nopērc man arī paiku, moš būšu un tad naudu atdošu" te var būt?
Nu ja tu to tiesi par mani doma, tad bisk padoma ko saki! Es neteicu lai par mani maksa vai ko tadu, vnk nezinu vai busu, un problema atrisinata ar to, ka ja ieradisos, atbrauksu ar grozinju ko nebus kauns likt galda! Neko sliktu nevaru tur saskatit! Un nejau es tgd te 2 ls delj galvu iesu sev raut nost, bet vsp par to vai busu vai ne , ir runa!
p.s. ja tas nebij tiesi temets uz mani, tad no offense, vnk ignore manis rakstito! Paldies par sapratni!
p.s. ja tas nebij tiesi temets uz mani, tad no offense, vnk ignore manis rakstito! Paldies par sapratni!
Chill, tas nebija konkrēti par tevi. Ierasties ar groziņu šķiet ir normāls risinājums.
C'moon, es ar tik uzjautāju vai tad ja needu un lidz ar to neesmu ziedojis 2ls tad uz manim skatisies savadaak... Vnk pirms tam panesaas teksts, ja esi samaksaajis tad brauc droshi Nekas personīgs
Negribētos šadi
Negribētos šadi
am tas konts ir kādā bankā ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7