E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 30
- chevron_right
Pilniibaa piekriitu par 2014
Un par palikshanu - kaads sakars klubam ? Tak visiem ir iespeeja palikt - katra pasha izveele
Un par palikshanu - kaads sakars klubam ? Tak visiem ir iespeeja palikt - katra pasha izveele
Ja tik skrupulozi, tad arī ar 2014 būs pa īsu, vismaz manā gadījumā!
E30 un E36 nekad nav gatavi, vienmēr būs ko uzlabot un paskruvēt.
Tieši tā!!!Rapakivi rakstīja:E30 un E36 nekad nav gatavi, vienmēr būs ko uzlabot un paskruvēt.
Tāpat kā Rīga! Nekad nebūs gatava!
Bet vienmmēr ir fantastiska
Nebuushu, nav auto veel 2013. sez. paskataa..
Nu ja tā skatīties, tad iespējams uz sezonas atklāšanu tikai eksotikas ekzemplāri arī varētu ierasties. Vienmēr jau gribēsies kko piečinīt, bet domājams, jo lielāka kolonna savāktos, jo būtu tikai foršāk, tāpēc visiem, kam 4 riteņi un stūre nekrīt nost, būtu jābūt!
d[-_-]b
Nemāci man ko un kā darīt...
Pilnībā piekrītu, ko var ņemties, mans nav gatavs, manam tur skramba u.t.t, vai kaut kas trūkst. Tak manuprāt galvenais ir atbraukt un savākties visiem, kaut vai bez bampera, vai nogruntētam, tas tak tā vai tā ir un paliks e36, kuriem ir lemts pārbūvēties un uzlaboties Es savam aparātam vispār neko vel neesmu izmainījis kopš iegādes, pat diski nav atrasti, bet tas mani neatturēs, jo manuprāt lielākā daļa sapratīs kāpēc tā un ka ar laiku pamazām šis, tas tiks mainīts.325 BMW rakstīja:Nu ja tā skatīties, tad iespējams uz sezonas atklāšanu tikai eksotikas ekzemplāri arī varētu ierasties. Vienmēr jau gribēsies kko piečinīt, bet domājams, jo lielāka kolonna savāktos, jo būtu tikai foršāk, tāpēc visiem, kam 4 riteņi un stūre nekrīt nost, būtu jābūt!
Man priekšā ķīnas lampas, es uz atklāšanu nebūšu..
cik trakas ir tās Ķīnas lampas ?
Ja godīgi - nav ne vainas. Diožu gabarīts, eņģeļacis (tik nav pieslēgtas, vai vnk nestrādā), lēca, kopā ar pagriezienu utt. Pagaidām ar nomaiņu nesteidzos.
Kāds es biju pagājušogad uz atklāšanu.., t.i., mans e36tais..
ja jau nav traki kāpēc gan nebraukt ? es arī nebūšu visu izdarījis. vizuāli tāpat nav perfekts. bet vismaz pa lielam smuks, sataisīts un braukt var bez problēmām.
Kāds laikam manis rakstīto uztvēra nopietni.
Es gan būšu ar 92.gada bembi Ideālā stāvoklī
edit: gaismas strada, pagriezieni strada, spidometrs strada, motors dūc kā bitīte
edit: gaismas strada, pagriezieni strada, spidometrs strada, motors dūc kā bitīte
Nu, bļin, problēmas sataisītas... Tiešām ļaudis ir TIK pārņemti ar mazvērtības kompleksiem? Te jau tāpat vietējie +/- zin cits cita aparātus un to defektus, ko tur daudz uztraukties. Un tālākais jau ir fotogrāfa ziņā - kā sapuvušām miskastēm un Exoticas dampjiem bildēs izskatīties vienlīdzīgi.
Po, manam pepelacam arī ziema skādi visai skarbu sadarījusi, bet, visticamāk, ka būšu tik un tā. Šogad taču vajadzētu 100 žurkuļus salasīt, vai ne?
Po, manam pepelacam arī ziema skādi visai skarbu sadarījusi, bet, visticamāk, ka būšu tik un tā. Šogad taču vajadzētu 100 žurkuļus salasīt, vai ne?
Man tikai tad visi darbi sāks sāktieserda rakstīja:Manā interpretācijā sezonas atklāsana (datums) ir kā "dead line", lai auto būtu gatavs sezonai-tā, lai visi ieplānotie darbi pie auto būtu padarīti!yanks rakstīja:nesaprotu ši pasākuma nosaukumu. Tusinņš ir tusiņš ok. A kādu sezonu jūs tur atklājat?
Esi trāpījis Šogad mērķis ir 100 E36tie vienuviet
Ko Jūs čikstat, man vispār nav E36 ielai, bet atradīšu veidu kā pie Jums nokļūt.
that''s the right attitude!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …