“Auto Exotica 2014 ”
nu kam negadas tev jau nu kaa powerfestu apmekleetaajam to vajadzeetu zinaatmarihuans rakstīja:Es nesaku neko par viņas izskatu,bet vienam čalim facebook ir tā viņas "deja"
jebatj,labāk būtu ēdusi
Ehh, nu tak palīdzi, pabaro.marihuans rakstīja:Es nesaku neko par viņas izskatu,bet vienam čalim facebook ir tā viņas "deja"
jebatj,labāk būtu ēdusi
Kad būs bildes? Gaidu jūsu stenda bildes ar mani un suni :P
Tomer ar kaut ko soreiz pierakstisu pie visa negatvisma, bet tomer ar pozitivu piegarsu!
Milzigs paldies visiem musu jaukajiem cilvecinjiem (nikus nerakstisu, bail, ka kadu izlaidisu) , kas tomer censas un kaut ko dara un ir redzami rezultati, nevis sez majas un spaida savas klaviaturas, lai kritizetu! Mes daram ka makam un ar katru reizi ir labak! Man tiesam personigi liels prieks, ka par spiti visam negativajam ko visi saka, ka mums ir tadi cilvecinji, kas tiesam censas un sanak!
Bucas visiem un paldies! Bij loti jauks stendinjs!
Milzigs paldies visiem musu jaukajiem cilvecinjiem (nikus nerakstisu, bail, ka kadu izlaidisu) , kas tomer censas un kaut ko dara un ir redzami rezultati, nevis sez majas un spaida savas klaviaturas, lai kritizetu! Mes daram ka makam un ar katru reizi ir labak! Man tiesam personigi liels prieks, ka par spiti visam negativajam ko visi saka, ka mums ir tadi cilvecinji, kas tiesam censas un sanak!
Bucas visiem un paldies! Bij loti jauks stendinjs!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Tikko apskatijos Auto exoticas reportu! Izbrīnija tas,ka tikai divi e36 šogad pārstāvēja e36.lv stendu,protams abi auto ļoti skaisti,tur nu nau ko piebilst.. vēl tas,ka vajadzeja kādu kupeju vai kabri stendā,kaut kādā gaišākā krāsa,nekā abi jau esošie,jo kaut kā personīgi,liekas tas stends tāds drūms un nomākts,jo abi auto ir tumšas krāsas! Bet visā kopumā viss ir protams skaisti un laabi! Labs darbs padarīts organizatoriem un dalībniekiem.
Instagram - Sandis_e36
Foršas bildes
SavaldiesNixon rakstīja:Forši pupi