E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 14
- chevron_right
Pāris stundas un kārba nomainīta.
Man tas pats tikai problēma, ka nav kur mainīt.
Emm a kur Jūs visi taja Rullītī salīdīsiet (īpaši tie ar gludekļiem) ? Uz tās pļavas, plus vēl jau būs jelgavas iedzīvotāji atbraukuši uz kartingu shovu?
Afterparty kur būs? :)
A drikst tirgot tur krievu labumus? vodka spirt cigareti?:D
Tiem, kuriem vajadzēs, paši atradīs kur un kā.AndzaK_LV rakstīja:Afterparty kur būs? :)
Šī iemesla dēļ arī pāriet vēlme braukt uz noslēgumu.KV_ rakstīja:Emm a kur Jūs visi taja Rullītī salīdīsiet (īpaši tie ar gludekļiem) ? Uz tās pļavas, plus vēl jau būs jelgavas iedzīvotāji atbraukuši uz kartingu shovu?
2. Sanāks visādi salašņas un kādam autiņam ko sačakarēs.
Tu noteikti savu auto turi garāžā un vispār nekur nebrauc ne?
Sākumā es pat īsti nesapratu kāpēc tākā netaisījos braukt, tgd sāku pamazām saprast (laikam ekstrasenss esmu) :)
d[-_-]b
Pamainījies pasākuma datums.
Šogad Sezonas noslēgums notiks 14. septembrī!
Par peintbolu skatājies pirmajā postā un sākam pieteikšanos uz peintbolu! Sūtam man PM, kuri vēlas spēlēt peintbolu.
Iespējamie laiki no 12:00-15:00 vai no 17:00 līdz naktij. Nedēļas vidū domāju, ka būs zināms, kuros laikos vēlēsimies pašaudīties.
Šogad Sezonas noslēgums notiks 14. septembrī!
Par peintbolu skatājies pirmajā postā un sākam pieteikšanos uz peintbolu! Sūtam man PM, kuri vēlas spēlēt peintbolu.
Iespējamie laiki no 12:00-15:00 vai no 17:00 līdz naktij. Nedēļas vidū domāju, ka būs zināms, kuros laikos vēlēsimies pašaudīties.
bļ*t!
bez variantiem, baigi gribējās aizbraukt, bet svētdiena neder.
bez variantiem, baigi gribējās aizbraukt, bet svētdiena neder.
Ok derēs arī 14.
Bet kā tad īsti ar to trasi, cik ilgi tur varēs šķērēt? Visu dienu?
Bet kā tad īsti ar to trasi, cik ilgi tur varēs šķērēt? Visu dienu?
Super es jau biju samierinājies, ka netieku, jo 13.tajā ir jāstrādā un nekur netieku. Bet viss ir pagriezies uz labāko pusi, takā nekas netliek kā tik pulēt žurkulēnu un laist uz rullīti.
Cik daudzi ir jau agrak spelejusi Rulliti peintbolu?
E36.lv klubs Latvijaa panaca to ka ir tagad uz ielam loti daudz smuku e36 kuzava auto, kurus jebkurs iedzivotajs gribetu apskatit klatiene kada normala skaista vieta. Rullitis diez vai bij ta labaka vieta, bet gan jau viss bus kedaa.
E36.lv klubs Latvijaa panaca to ka ir tagad uz ielam loti daudz smuku e36 kuzava auto, kurus jebkurs iedzivotajs gribetu apskatit klatiene kada normala skaista vieta. Rullitis diez vai bij ta labaka vieta, bet gan jau viss bus kedaa.
Pēdējais labojis KV_ - 08 Sep 2014, 21:04, kopā labots 2 reizes.
kadi pasakumi bus ar auto (nu cip dragis un drifts u.t.t.) ?
kadam tiesi otradi =(RVS rakstīja:Super es jau biju samierinājies, ka netieku, jo 13.tajā ir jāstrādā un nekur netieku. Bet viss ir pagriezies uz labāko pusi, takā nekas netliek kā tik pulēt žurkulēnu un laist uz rullīti.
Aplūkojam posteri pirmajā lpp, un padodam tālāk soc.tikl.
Ideja laba par to, ka kādā vietā uz noteiktu laiku varētu iepauzēt, lai iedzīvotāji varētu aplūrēt, noteikti apdomāsim!KV_ rakstīja:Cik daudzi ir jau agrak spelejusi Rulliti peintbolu?
Par rullīti - Ideja jau tāda, lai visi varētu atpūsties + paslīpēt pa trasi, jo katram savas vēlmes. Šogad iztestēsim Rullīti
Man arī der 14, svētdienas tādas kā jau svētdienas mierīgākas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 14