E36.lv sezonas atklāšana 2017
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Vajag tad vel vismaz vienu! Nav jau tik daudz man tàs jaudasRamyrez rakstīja:Ja gribi varu sastadit kompaniju-lai nav tik vientulji-protams konkurenci nesolu bet vismz nebusi viens:Dvistinsh rakstīja:Eeeeee neatstajiet mani vienu dragreisa :/ vaitad nav vel kāds turbo vai v8 ?
Tev ir turbo-ar to vien jau viss ir izteikts))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ja GYM daudz dalībnieku varu pārrakstīties uz drag. Lai jautrāk GDA solijās palīdzēt nomainīt pusasis
Esu skrējies ar v8 un blakam turas tik tā takā bus intresantiRamyrez rakstīja:Tev ir turbo-ar to vien jau viss ir izteikts))
Man 5.5 cilindri un nesaregulēta vadiba pec 5 rpm gurdens
Dabus ganjau ari man mainitA_C rakstīja:Ja GYM daudz dalībnieku varu pārrakstīties uz drag. Lai jautrāk GDA solijās palīdzēt nomainīt pusasis
DRAUGI, LUDZU IZLASIET TACU VIENREIZ /VELREIZ PIETEIKSANAS NOTEIKUMUS,GAN DISCIPLINAM,GAN AFTERITIM!!!!!
Jūs uzdodat tādus jaut.,ka varētu domāt,ka nemaz neesat lasījuši šī topica 1.postu!
Jūs uzdodat tādus jaut.,ka varētu domāt,ka nemaz neesat lasījuši šī topica 1.postu!
Es visu izlasīju bet nesaprotu ko izdarīju nepareizi jo brīvajos braucienos neparādās dn-848erda rakstīja:DRAUGI, LUDZU IZLASIET TACU VIENREIZ /VELREIZ PIETEIKSANAS NOTEIKUMUS,GAN DISCIPLINAM,GAN AFTERITIM!!!!!
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
turbo_pele rakstīja:Es visu izlasīju bet nesaprotu ko izdarīju nepareizi jo brīvajos braucienos neparādās dn-848erda rakstīja:DRAUGI, LUDZU IZLASIET TACU VIENREIZ /VELREIZ PIETEIKSANAS NOTEIKUMUS,GAN DISCIPLINAM,GAN AFTERITIM!!!!!
Nochekosim, salabosim!
UZMANĪBU! Esi vērīgs. Dažas no disciplīnām tuvojas limitam, tas nozīmē, ja esi pieteicies, bet palicis aiz limita strīpas, tad būsi kā rezerve, gadījumā, ja kādam radīsies teh.problēmas un turpināt sacīksti vairs nevarēs, jeb vienkārši reģistrētais dalībnieks neieradīsies, tad tu automātiski ieņemsi viņa vietu.
protams ja netiks pie dalibas, nauda tiks atskaitita atpakal
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Emteks rakstīja:Pateikšu īsāk - paldies par naudu. Iekriti.
Ņemiet vērā, ka pieteikšanās disciplīnām, afterītim un priekšapmaksa par ieeju pasākumā ir noslēgusies!
Lūdzam, vairs nesūtīt pieteikumus!
PĀRBAUDIET, vai esat pareizi pievienoti disciplīnām, vai pareiza ir informācija par jums un jūsu spēkratiem!Ja ir radusies kāda kļūme, tad PM man un visu pārbaudīsim-izlabosim!
PS. Saraksts vēl tiks atjaunots, ja saņemsim aizkavētus pārskaitījumus no svešām bankām!
Lūdzam, vairs nesūtīt pieteikumus!
PĀRBAUDIET, vai esat pareizi pievienoti disciplīnām, vai pareiza ir informācija par jums un jūsu spēkratiem!Ja ir radusies kāda kļūme, tad PM man un visu pārbaudīsim-izlabosim!
PS. Saraksts vēl tiks atjaunots, ja saņemsim aizkavētus pārskaitījumus no svešām bankām!
Pēdējais update dalībnieku sarakstam, lūdzi pārliecinaties vai viss sakrīt ar jūsu vēlmēm!
Emteks rakstīja:Pateikšu īsāk - paldies par naudu. Iekriti.
Bljeee-ka kulaks uz acs
Psc kā priekš tādiem kā jūs var pasākumus veidot..Edža rakstīja:Emteks rakstīja:Pateikšu īsāk - paldies par naudu. Iekriti.
+100500-AF- rakstīja:Psc kā priekš tādiem kā jūs var pasākumus veidot..Edža rakstīja:Emteks rakstīja:Pateikšu īsāk - paldies par naudu. Iekriti.
Paldies viss sakārtots, un nevajag neko teikt ja nezinat kāpēc tā notika.
Principa lieta šoreiz.
Principa lieta šoreiz.
ceru, ka brivos braucienus iedalis kka godigi, lai nebutu salazitam zurkam jabrauc kopa ar smeretajiem.
tiesa, ka busu viens no tiem smeretajiem, ganjau to visu uz vietas saorganizes kas ar ko brauks.
tiesa, ka busu viens no tiem smeretajiem, ganjau to visu uz vietas saorganizes kas ar ko brauks.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Es, savukārt, ceru, ka būs mikls segums. :nav_jaudas: :nav_rocenes: :downshift_lol:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16