E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 44
- chevron_right
Mes ar ar viru domajam par so temu braukt uz so pasakumu vai ne.. mans autinjs toc nav no tiem sterilajiem... un ir tads jautajums.. vai tur kadam bus berns lidz?es domaju nemt savejo lidz vai stukot ar ko atstat?
Es drīzāk varētu taisni pa trasi pariņķot un izbaudīt ātrumu līkumosRolands rakstīja:Kurš vēl domā skrieties?
to jau visi drošvien pirms draga darīs
es nee..
Nju ko 19 man ir brīws bet diemžēl 20 jāstrādā..tātad Sabiņčix daudz nelietos un no rīta wai naktī uz rīgu, bet nju 19. no paša sākuma līdz gandrīz beigām būšu klāt hehe..
un vēl gan jau Osii ar e30 piebiedrosies mums, ja neesam pret protams..
un vēl gan jau Osii ar e30 piebiedrosies mums, ja neesam pret protams..
Ir iespēja arī gulēt savos auto!
Es ar domāju līdz rītam nebūt, jo meitenei ir 20.maratons jāskrien un jebkurā gadijumā dzert nevaru.. takā vakarā braukšu uz Rīgu..
es atteicos maratonā skriet (kaut arī visu dalību apmaksā un man visu apģērbu iedod), jo pateicu ka man super sabrauciens un ka es taisos reāli atvilkt
Pareiza attieksmeSTUDENTS rakstīja:Es ar domāju līdz rītam nebūt, jo meitenei ir 20.maratons jāskrien un jebkurā gadijumā dzert nevaru.. takā vakarā braukšu uz Rīgu..
Tā jau tagad ir tā, ka neko saprast nevar starp tiem maksājumiem, pārāk daudz opciju. Es domāju, ka darīsim tā - maksa tā mazākā (ar telts vietu iekļautu), bet paliec vai nepaliec, paliek tavā ziņā Vēl apdomāsim, bet pagaidām liekas neveselīgi tik sīki dalīt maksājumums. Tāpat varētu darīt tie, kas neēd gaļu Ja es neēdu gaļu, vai vispār neēdu ārpus mājas, cik maksāt?houseworx rakstīja:man tads jautajums, kur visa tuseshana notiks kkada kkada centralaja lielaja majinja, vai pirti?
ir ari iespeja/tads variants, ka man nevaig ne guljvietu ne teltsvietu, un es pec tam nakti sjobivaju majas? (vai ari gulju pirti zem galda)
ja ir cik maksa, tk cik maksa "telts vieta" cik janorekina no ta otra varianta
Šī ir pareiza attieksme!RENIO rakstīja:es atteicos maratonā skriet (kaut arī visu dalību apmaksā un man visu apģērbu iedod), jo pateicu ka man super sabrauciens un ka es taisos reāli atvilkt
Es pareizi saprotu,ka ēdamā pietiks un nekādi savi "groziņi" nav jānes?
Un vēlreiz par bērniem.. nevienam nebūs līdz?tad man jādomā kur atstāt.. bet ja ņemu līdz par viņu kautko jāmaksā?bērnam 8gadi!
Un vēlreiz par bērniem.. nevienam nebūs līdz?tad man jādomā kur atstāt.. bet ja ņemu līdz par viņu kautko jāmaksā?bērnam 8gadi!
Protams, ka paika pietiks :)
Ja līdz pasākuman tikšu uz apskati,tad noteikti būšu. Par kinderiem man ar intresē,domāju savējo ņemt līdzi.
nju lieta jau ir tamā ka ja būs vēl kāds bērns tad viņiem vismaz ar nebūs garlaicīgi bet ja nebūs neviena tad jau labāk atstāt mājās ar kādu.. tāpē jautāju vai būs vēl kāds bērns.. un vai par bērnu kautko jāmaksā arī?
Par bērnu nav jāmaksā, protams, ja bērns jau nav pusaidzis ar korišu bandu
Ja man puikam nebūs citu plānu,tad es ar varētu līdzi paņemtGunjka rakstīja:nju lieta jau ir tamā ka ja būs vēl kāds bērns tad viņiem vismaz ar nebūs garlaicīgi bet ja nebūs neviena tad jau labāk atstāt mājās ar kādu.. tāpē jautāju vai būs vēl kāds bērns.. un vai par bērnu kautko jāmaksā arī?
Es ar domāju pirms tam,ka varētu līdzi paņemt,bet ko šis tur viens darītu,bet tagad jau salasīsies ar bērnu bariņš!
Būs vismaz kas pieskata mūs
Pēdējais labojis Doriņa - 03 Mai 2012, 11:38, kopā labots 1 reizi.
līdz cik gadiem skaitās bērns?
Nesāksim tagad par to
Nu, ja es parādīšos, tad, ļoti iespējams, ka mans puika arī būs līdzi (7 gadi). Būtu jaunietim jāparāda, kas ir īsti auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 44