Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
Labrit,
Var redzet ka sodien ir e36.lv sabrauciens, jo mans kaimins gda 33, savu e36 jau puce no 8.00!
Var redzet ka sodien ir e36.lv sabrauciens, jo mans kaimins gda 33, savu e36 jau puce no 8.00!
domāju ka tā arī būs jādara!
Es tikai tagad piecelos un sapratu ka fūga jau ir trīs stāvu mājas augstumā
nu ja :) atkal jau tu skaties ko daru Nu ja, vajag mazliet uzpucet :d tik redz gadijas ta ka jaiet pec boostera :d jo akjis beidzas bet uzpulet nepaspeju :Sruncis rakstīja:Labrit,
gda33 rakstīja:runcis rakstīja:Labrit,
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
es arī jau 7os augšā. Aizvetu tarataiku nomazgāties
Jaa...boosteru ari redzejugda33 rakstīja:nu ja :) atkal jau tu skaties ko daru Nu ja, vajag mazliet uzpucet :d tik redz gadijas ta ka jaiet pec boostera :d jo akjis beidzas bet uzpulet nepaspeju :Sruncis rakstīja:Labrit,
Jautaisa kads spy-foto bus!
Būšu +2
Cerams nebūšu vienīgais ar netīru auto, Valmierā galīgi nav sanācis pašam laiks nomazgāt un vēl šitie lieti...
Tur tā lieta, ka žēl 4ls moikām
Nu tā!.. Diena pavadīta godam un jauki
Aizmuku no visiem nebrīdinot un līdz hesītim neaizbraucu
Spontāni domas un plāni mainījās
Aizmuku no visiem nebrīdinot un līdz hesītim neaizbraucu
Spontāni domas un plāni mainījās
Foršs pasākums, žēl ka tik īss sanāca, bet visā visumā domāju ka braukšu arī uz nākamajiem saietiem!
Man pat pa ceļam iešāvās ideja varbūt ziemā varētu visi braukt uz kādu ezeru vai trasi
P.S. Bildes jau lkm nebūs tik drīz? (:
Man pat pa ceļam iešāvās ideja varbūt ziemā varētu visi braukt uz kādu ezeru vai trasi
P.S. Bildes jau lkm nebūs tik drīz? (:
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Pasakums normals kajas biki vieglas gan Aizmaucu lidz hesitim un izdomaju paest makiti tad sametas doma ka jagase majas >>Specials paldies hapo par sagaidišanu pie senites un kopigo gaseshanu uz rigusu :) !
Visi, kuri fotografēja, bildes salādējiet failiem.lv un linkus atsūtiet man uz pm!!
Taisot reportāžu pievienošu klāt pēc saviem ieskatiem!
Taisot reportāžu pievienošu klāt pēc saviem ieskatiem!
itkaa vakardien veel iesaavaas prataa doma ka varetu aizbraukt, bet nesanaca galig, soden 1nos pamodinaja mani un sagurums ir veeljoprojaam juutams
Bij labs pasakums! gadu bildes!
Sitais bija man pirmais koppasakums- Loti patika. Gaidam bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10