Online FlashMob
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20
- chevron_right
uz kopeja auto komuniti varetu izslecties arī lielu apmeklejumu skaitu. Tātad atbilde - Jā
Katrs savā saskata kādu labumu, bet es piedalīšos tāpēc, ka arī citi piedalīsies. Nav spiesta lieta piedalīties
Galīgi nav tāds mērķis.Hazard rakstīja:uz kopeja auto komuniti varetu izslecties arī lielu apmeklejumu skaitu. Tātad atbilde - Jā
HmmdogMa rakstīja:Katrs savā saskata kādu labumu, bet es piedalīšos tāpēc, ka arī citi piedalīsies. Nav spiesta lieta piedalīties
Galīgi nav tāds mērķis.Hazard rakstīja:uz kopeja auto komuniti varetu izslecties arī lielu apmeklejumu skaitu. Tātad atbilde - Jā
Ja būtu, kā tu saki, tad tā jau būtu sevis mānīšana Tas viss tiek darīts, lai padarīti mazliet interesantāku foruma ikdienu
Ja vēlies interesantāku ikdienu, oficālo klaunu vajagdogMa rakstīja:Ja būtu, kā tu saki, tad tā jau būtu sevis mānīšana Tas viss tiek darīts, lai padarīti mazliet interesantāku foruma ikdienu
Par klauniem runaajot paarsmeejos par uzmeteji topika klauniem!;)cerams piedaliisies flashmoba bus pie viena ko palasiit jautraakam vakaram![SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Piedalos.
Būšu :))
Īsti nesaprotu jēgu. Nebūšu jo esmu darbā
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
baac nebushu, man bus pl8 un bus jazesh koledzaa un jaliek exis uz solidworks
...
Laikam mazliet sajaucu un ienācu 24h par agru
iedod kādam čomam paroles un lai ietiet paralēli
Es ar iešķērēšu šeit uz 22.00 !
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
im in
Eu,saņemamies. Ja netiekam,iedodam kādam čomam,sievai,un.tt paroli,un aidā. Es ar būšu,tik jauzliek atgādinājums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20