E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 30
- chevron_right
Tā varētu būt325 BMW rakstīja:Ok, ok, iespējams bez Tevis tiešām būs labāk!
Pēdējais labojis tommijss - 04 Mai 2013, 21:06, kopā labots 1 reizi.
Pēdējā laikā te visi viens otru noliek. Sāk jau vilkt uz powera pusi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
powerā visu viens otram bez aplinkiem pasaka acīs, nevis forumā raksta vienu, bet aiz muguras runā ko citu.
Ko vispār var cepties par neko, tak tie kas gribēs tie brauks piedalīsies baudīs un teiks paldies organizētājiem par foršo pasākumu. A tie kas čīkst lai iet d... Ja nespēj novērtēt ka kāds saorganizē šādu pasākumu + par velti trasē tiek, tad trūkst vārdu
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Gribējās pa pilnu programmmu, bet būsu tik uz sabraucienu trasē, plostnieku svētkus ielika šajā paša dienā līdzbraucēji čīkst!...
e36
Man a autiņam vajadzīgi vēl kādi 10 milj ls un 15 gadi lai pabeigtu un varētu aizbraukt uz atklāšanu bet nu da nēē.. jābrauc tā pat kāds ir un pārējiem arī tie kas atrunājas ka kāda spuldzīte nedeg - nu c`mon
Visi, kam kaut kas jādara:
skrūvējam, skrūvējam, skrūvējam!
Sezonas atklāšana, vairs nav aiz kalniem!
P.S. pašam vēl auto ir izjauktā stāvoklī, tādēļ zinu kāds stresiņš te daudzus pārņem par auto salikšanām un pucēšanām
skrūvējam, skrūvējam, skrūvējam!
Sezonas atklāšana, vairs nav aiz kalniem!
P.S. pašam vēl auto ir izjauktā stāvoklī, tādēļ zinu kāds stresiņš te daudzus pārņem par auto salikšanām un pucēšanām
Bet ir tādi kas fiziski nevar paspēt visu izdarīt (piem kā es..) Takā... arī tie... braucam braucam! :)
Piekrītu! Arī es fiziski nepaspēšu, tāpēc būšu ar ļoti skaistu, sudrabotu (Activity) sedaniņu...
kā dragreisā dalīsies klases pēc tilpumiem? kas ar dīzeļiem,kurā grupā būs?
Šodien/rīt būs precīzs info par dragreisu, par tā klasēm u.t.t.
Visiem, kuriem galigi nav gatavas mašinas un vispar nav iespejams ierucinat, vajag saorganizet e36 iri vai ari iespeju tikt vilktam lidzi aiz kada, piemeram viens smagais velk kadus 20 keditee..
Un 333 pēc tam ir vesels e36 šrots, jo kā bremzē smagais, tā visi 20 e36 vnk sabučojas...
Nu tādā gadījumā no malas skatoties uz šo ainu varēs padomāt, ka kkādā šrotā ir parādījušās baigi labās iepirkumu cenas un kāds nolēmis labi uzpelnīties!
d[-_-]b
Ja manu mašīnu bildēs tikai no noteikta rakursa, tad braukšu
Tas ir kaut kāds pisec, izskatās ka nepaspēšu jaunos diskus savest kārtībā un pie bākas joprojām būs DaVinci špakteļmāksla un sabuktēta šofera durve.
Vispār, plānā ir tikai uz 333 braukt. Kaut kas ir jāmaksā?
Kāds vēl no Liepājas gala brauks?
Tas ir kaut kāds pisec, izskatās ka nepaspēšu jaunos diskus savest kārtībā un pie bākas joprojām būs DaVinci špakteļmāksla un sabuktēta šofera durve.
Vispār, plānā ir tikai uz 333 braukt. Kaut kas ir jāmaksā?
Kāds vēl no Liepājas gala brauks?
quattro ist für sissies
333 bezmaksas pasākums visiem, cik es zinu.
333 - būs pilnībā apmaksāts
es piemeram ar daudz ko nepaspešu sparns un durvis un aizmugurējās arkas :( bet braukšu obligāti
P.S strādāju kā papakarlo lai kautko uzspētu izdarīt un sataisīt
tikai uz kempingu gan domāju ka nebraukšu jo rally talsi būs un uz to ari gribas vismaz kautko paskatities :)
P.S strādāju kā papakarlo lai kautko uzspētu izdarīt un sataisīt
tikai uz kempingu gan domāju ka nebraukšu jo rally talsi būs un uz to ari gribas vismaz kautko paskatities :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 30