e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
agnis atkal ar saviem metieniem
p.s. centisos sodien atcereties ka jau visas ieprieksejas dienas parskaitit naudu :)
p.s. centisos sodien atcereties ka jau visas ieprieksejas dienas parskaitit naudu :)
Neesmu piedalījusies šajā pasākumā,varētu kāds atbildēt, apmēram līdz cikiem tāds pasākums parasti notikt. Es varu tikt tikai uz sešiem vakarā, vai nau pa vēlu?
Jā,nu šitā uzmest
nu ja kas, taisam sezonas noslēgumu manā garāžā(pie gārāžas )
kādām 20-30mašīnam vieta būs točna varam sākt jau 14.datuma vakarā
kādām 20-30mašīnam vieta būs točna varam sākt jau 14.datuma vakarā
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
varam saorganizēt ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Klausies čalīt.. Piedomā ko runā... Ir pāris cilvēki kuri pilnībā par velti organizē pasākumu e36 cienītājiem, tāpēc, lai būtu iespēja savākties kopā un jauki pavadīt laiku. Viņi tērē savu dārgo laiku, nervus u.t.t. Bet tu tai vietā , lai pateiktu paldies, atļaujies te kādu dirsināt. Te skaidri un gaiši jau laiku atpakaļ tika uzrakstīts par ko ir jāmaksā, bet tev ir kautkādas problēmas un pretenzijas... Kas ir ??? tev nav divītis ??? Pateikšu priekšā ko darīt šādā situācijā. Aizej uz iemaksas bankomātu, iemaksā 5 Ls , pārskaiti 2 Ls uz norādīto kontu un tad vari aiziet pa atlikušajiem 3 Ls paēst pustdienas, lai nebūtu tik īgns... Bet , ja tev ir tik ļoti sūdīgi ar naudu, tad jau tu tā pat droši vien neieradīsies, jo, lai atbrauktu uz 333 tā pat jālej benzīns... Moš man samaksāt tavā vietā ???res rakstīja:G1RT5 a salāti būs?
Visss.. Cerams, ka saprati, ko gribēju pateikt un liksies mierā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nesaprotu par ko jūs te visi cepjaties, gribi brauc gribi nebrauc, nav jau obligāts pasākums.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Cik es sapratu, 333 uz šo pasākumu nav noīrēti priekš mums. Vienkārši tur braucam un atpūšamies.
Speciāli nekas nav īrēts. Ir viss sarunāts ka mēs tur būsim.
haters gonna hate.Podziņa rakstīja:Klausies čalīt.. Piedomā ko runā... Ir pāris cilvēki kuri pilnībā par velti organizē pasākumu e36 cienītājiem, tāpēc, lai būtu iespēja savākties kopā un jauki pavadīt laiku. Viņi tērē savu dārgo laiku, nervus u.t.t. Bet tu tai vietā , lai pateiktu paldies, atļaujies te kādu dirsināt. Te skaidri un gaiši jau laiku atpakaļ tika uzrakstīts par ko ir jāmaksā, bet tev ir kautkādas problēmas un pretenzijas... Kas ir ??? tev nav divītis ??? Pateikšu priekšā ko darīt šādā situācijā. Aizej uz iemaksas bankomātu, iemaksā 5 Ls , pārskaiti 2 Ls uz norādīto kontu un tad vari aiziet pa atlikušajiem 3 Ls paēst pustdienas, lai nebūtu tik īgns... Bet , ja tev ir tik ļoti sūdīgi ar naudu, tad jau tu tā pat droši vien neieradīsies, jo, lai atbrauktu uz 333 tā pat jālej benzīns... Moš man samaksāt tavā vietā ???res rakstīja:G1RT5 a salāti būs?
Visss.. Cerams, ka saprati, ko gribēju pateikt un liksies mierā
sit back. close your eyes. breathe. relax. viss būs ķedā.
m?
Viss notiek! Tikko zvanīju un viss kārtībā!
Mēs neesam rezervējuši visu, jo nav tik liels budžets
Mēs neesam rezervējuši visu, jo nav tik liels budžets
check- u got my money :) its official
Un kā tagad būs ar tiem kuri gribēja arī pa trasi pabraukt? Cik saprotu tā ir noīrēta un tur mēs netiksim, pareizi?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Uz trases tiks viai gribētāji! Gan ar savu auto, gan ar kartingu
Un kas ar tiem,kas zinās tikai pēdējā brīdī,būs vai nē? :)
Pirms braukšanas uz 333 ir kāda pulcēšanās Rīgā, jo es nezinu kur tur jābrauc
Lemon Tu mani tikko noshokeeji
ar kompatu pa brugji
palasi iepriekšējos postus.Mr. Lemon rakstīja:Pirms braukšanas uz 333 ir kāda pulcēšanās Rīgā, jo es nezinu kur tur jābrauc
Plaza.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …